Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Тъжно е даже клипчето, защото е взето от живота (е, има си хипербола, но...). Има такива хора, най-лошото не е, че са такива, а това, че са закостенели, консервативни, разядени от омраза, обсебени от парите, живеещи в ада на постояния страх... и никога няма да се променят...

Промяната се извършва първо във вътрешния, душевния свят... а като вече няма такъв?!

Quo vadis, българе?!

С такива мисли си лягам...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз пък си лягам усмихнат. Денят беше хубав. Не, че е станало нещо специално. Просто беше хубав. Има такива дни, които просто са приятни, без да има някаква специална причина за това. Та така...

Лека нощ от мен.

3-та поредна година номер 1 и вече не ми е интересен... Вече не се старае както преди да го изберат за първи път.

Super8 & Tab <333

Gareth Emery <333

^_^

Мдаааа,уникален е Армин :) Аз пък му се кефя на тази песновка: http://www.youtube.com/watch?v=MElrkndLrmg&NR=1

Поздрав :)

Арминчето колко малко беше, а колко голямо стана :rolleyes:

Въобще дори с отстъпа на ТИЕСТО, който просто даде зелена светлина на конкуренцията, холандците продължават да рулират - ЧЕЛЕН ПРИМЕР

Момъкът е набор 79 :)

Едно време баба ви само лондонски чайове е пила!!! Няма нищо по-хубаво от чая от мащерка и шипка + малко риган.

И на мен :)

Тогава ела на форумната среща да пием чай.. :)

И на мен ми е любим тоя чай...

Още едно съвпадение.. . Ще се ожениш ли за мен? :)

Заради един чай ли бе?

Колко малко им трябва на жените вече....

Едно пакетче чай , може и няколко чаени бисквитки направо ще и омекнат крачката :lol:

В момента пия страхотен чай! TWININGS of London. С вкус на ябълка и канела. Просто невероятен. :)

Буеееее... чай с вкус на ябълки... ОТВРАТ!

Едно време баба ви само лондонски чайове е пила!!! Няма нищо по-хубаво от чая от мащерка и шипка + малко риган.

А може ли вместо шипка нещо не-дотам запичащо? :)

Не че пия много чай ама мента и лайка ми се струва по-приятна комбинация. Или черен чай...

Буеееее... чай с вкус на ябълки... ОТВРАТ!

А може ли вместо шипка нещо не-дотам запичащо? :)

Не че пия много чай ама мента и лайка ми се струва по-приятна комбинация. Или черен чай...

Аз въобще не мога да си представя да пия чай за удоволствие...

Хахахах w00x, на жените им трябва повече от едно чайче!

... Може би чайче със захарче! :laughing:

Grimjaur

Като са били млади баба ми и дядо ми са яли само хамбургски салам от Гърция, швейцарско синьо сирене и са пили лондонски чайове постоянно, истина ти казвам!

Ето и други факти, които едва ли някой иска да знае!

Българското кисело мляко не се разваля, то само става по-кисело!

:rolleyes:

Иначе добро утро!

:)

Знаеш ли...като идеш следващия път в магазина, от любопитство само погледни срока на годност на едно обикновено кисело мляко...Нормалният срок на годност на нормалното киселото мляко е 3 до 5 дни. А по принцип аз чай за удоволствие се научих да пия в Русия(щот кафето беше гадно)...Ама никой не мож ме убеди, че има по-хубуу от домашно приготвения чай. Па дори и от дюлени семки да е!

Хахахах w00x, на жените им трябва повече от едно чайче!

... Може би чайче със захарче! :laughing:

Май само ти така си мислиш. Ей гледай какво става.

Някоя от жените във форума да харесва безалкохолно? Айде кажете си, пък после ще намерим още 1-2 сходни неща и направо да се взимаме. Да си намеря и аз Soul-mate.

Женската аудитория май много се е развълнувала покрай форумната среща.

Женската аудитория май много се е развълнувала покрай форумната среща.

Аз развълнувани жени не виждам.

За жененето, w00x,можеше просто да се засмееш.. Естествено че се шегувах.

А за чая.. не съм казала,че е най-добрия на света,или че този от лайка не е хубав..Обожавам го. Просто споделих,че онзи страшно ми харесва.

Извинявам се,ако звуча странно.

Толкова съм развълнувана от форумната среща,че никоя емотиконка няма да може да изрази вълнението ми.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...