Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Каква беше тази канадска леща, която купих вчера, не знам, но я варя има-няма 2 ч. и е твърда като... (сещате се). Който е живял в Канада да каже има ли и нещо специално, че се изнервих и съм гладна... Иначе на вкус бульончето стана страхотно, обаче лещата, мам*а и, не поддава... Луда работа. Еми ще я ядем недоварена, леко хрупаща и това е. Иначе ми минава през главата, че предподавателите ми са се побъркали, май и аз покрай тях. Приятен ден, нероде :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Единственото по-тъжно нещо от къдрави метъли, които мастурбират над китарна техника и скорост на класически произведения на ЖИЦАААААА збийш ли, е... не знам дали има такова всъщност.

Нека все пак се опитам да култиривам малко вкус към добрата китарна музика, написана и изсвирена с душа, а не с 300 ноти в секунда (въпреки че въпросния може да прави и 300-тата ноти в секунда):

.... изходи се по въпроса, форумният музикален гуру.....

Ето ти малко добра китарна музика изсвирена с душа и понякога с 300 ноти в секунда :

,
,

...

Сега... не се ли научи. Куру е специалистЪТ и с него не се спори на тема музика, игри, лингвистика, тук-таме фантастика, фентъзи и ако съм пропуснал нещо по тези теми - попълнете <<тук>>. На тези теми той не е просто прав. Той е мерилото за истинност. Примерно, ако кажеш, че Bethesda са създателите на Oblivion, то истинността на това твърдение е около 0.67 курунира.

Когато курунир пише на изброените теми във форума - Чък Норис внимателно чете. А Бойко Борисов дори си записва.

btw, ЧРД bio! Жив и здрав да си, Тоше!

има има... зализани геймърчета, които маструбират и точат лиги върху скрийншотче с някоя синьокожа елфка с три чифта цици от поредния измислен ММПОРГ (или както там се пише)... това е дъното. по-жалко и зле няма накъде.

Haha, unikalno :)

Примерно, ако кажеш, че Bethesda са създателите на Oblivion, то истинността на това твърдение е около 0.67 курунира.

Тва не е студио, тва е болница в Щатите :laughing:

Като сме почнали с китарите :) Още малко класика...

А и е в синхрон с хубавото време... Ммм, само за разходки е днес с това слънчице, а не за работа, ама няма начин.

Има, има....! От вчера ми стоят тука един мъртвец и един реципиент, но тъй като сам съм си шеф - реших, че шич не ми се занимава в такъв ден със синергетика и досадни бъгове проявяващи се в процеса на експлоатация......пък, и дет' сА вика - Не оставяй днешната работа за утре, след като можеш да я свършиш и в други ден....

Голям мързел съм станал в последно време.... :rolleyes:

The Prodigy - 3 Kilos

You see, I think drugs have done some good things for us. I really do. And if you don't believe drugs have done good things for us, do me a favor. Go home tonight. Take all your albums, all your tapes and all your CDs and burn them. 'Cause you know what, the musicians that made all that great music that's enhanced your lives throughout the years were rrreal fucking high on drugs. The Beatles were so fucking high they let Ringo sing a few tunes.

Добре, може ли да съществува нещо по-отвратително от тотален компютърен инвалид, изпратен ми като наказание в ролята на главна счетоводителка в критическата възраст?! Е*и му майката, тая овца е по-зле от малките деца - и те искат внимание, но тя иска ВСИЧКОТО внимание... А и като прибавим и компютърна ипохондрия - тоест според счетоводилището на компютъра му е развалено всичко, за което тя няма никаква вина и въобще... УЖАС!

Добре, може ли да съществува нещо по-отвратително от тотален компютърен инвалид, изпратен ми като наказание в ролята на главна счетоводителка в критическата възраст?! Е*и му майката, тая овца е по-зле от малките деца - и те искат внимание, но тя иска ВСИЧКОТО внимание... А и като прибавим и компютърна ипохондрия - тоест според счетоводилището на компютъра му е развалено всичко, за което тя няма никаква вина и въобще... УЖАС!

Добре дошъл в клуба... спокойно, ще претръпнеш. С времето ще развиеш способност да не я отразяваш изобщо, както и съответния речник и схеми на поднасяне на информация, така че да я смели и да остане доволна.

А, добре дошъл на сбирката!

Купуваш няколко броя - четиво "работа с компютри за зеро-геекс" и започваш да ги поднасяш на съответните карикатури.

Само внимавай, че аз не подходих много добре с поднасянето на подаръците и започнаха да хвърчат около мен всякакви канцеларски материали, телбот, ножици, моливи... дори и един бонбон лукче мернах някъде да прелита! :laughing:

След 3 часа и нагоре варене, лещата стана страхотна и се свари добре. Абе, с мерак всичко става, макар че не съм се усъвършенствала като готвачка, горе-долу се справям, а като имам желание и яденето става вкусно, защото готвя с любов :) Хихи. Иначе Честит Рожден Ден на bio, макар че не го познавам. Жив, здрав, щастлив, обичан и т.н. Весело изкарване!

А, добре дошъл на сбирката!

Купуваш няколко броя - четиво "работа с компютри за зеро-геекс" и започваш да ги поднасяш на съответните карикатури.....

Аз опитах да пробутам голямата книга за офис пакета на майкрософт (около 1500 страници преливане от пусто в празно:rolleyes:). Ако можеха да ме убият с поглед....

а, такива дебели книги - не си прави труда изобщо. те са заети хора, те имат по-важна работа от това да седнат да понаучат основни проложения при работа с компютър, те са над тези неща, това са дреболии, които само им пречат. тотално грешен подход си избрал. подаваш им на ден по едно просто изречение съставено от не повече от пет думи. това е максимума, който биха асимилирали за тая материя.

Да те запозная с майка ми? :laughing:
Като ви знам теб и сестра ти - НЕ МЕРСИ!

И Ваньо... не че ги мразя, ама... ако можеше без тях... Ама като се замисля, в моята сфера - счетоводителите са нещо неизбежно...

не ги мразя. работя с тях от пет години. има свестни - живея с един такъв. но със сигурност мога да твърдя, че са първите представители на професия, която мрази оръдията на труда си и не си прави ни най-малкия труд да се научи да ги използва правилно, въпреки че това само би им било от полза.

ако знаеш до какви крайности съм стигал... примерно да деактивирам клавиша DEL на клавиатурата на една... девойка... защото постоянно изтриваше файловете си... без да иска... понеже delete клавиша е много близо до enter клавиша и тя го натискала без да иска... това смислено ли ти се струва? още повече, че след натискане на del трябва и да потвърдиш изтриването като натиснеш enter, щото системата няма да изтрие файла без да те попита сигурен ли си. Значи неволно натиска del вместо enter и после неволно натиска enter, за да потвърди и файла ааайдеее... и аз трябва да се разправям с backup-и, за да и го върна. накрая просто и деакитвирах del-а, да си го натиска коооолкото иска неволно - нищо не прави. орева света след това, че й трябвал, че неможело без него... което е вярно де. като я оставих седмица без него, после като и го върнах и внезапно се оказа, че вече не го натиска неволно...

друг случай, друга счетоводителка... някои от екселските файлове с които работят имат парола. което изобщо не е защита, щото пада с поглед тая парола, но те са си наумили, че така данните са защитени повече. както и да е. та въпросната счетоводителка я местя от единия етаж на другия етаж. след ден ми звъни и ми обяснява най-сериозно и напълно убедено, че паролата за екселския й файл, която работела на долния етаж, сега отказвала да работи на горния. най-сериозно. и убедено, че е така. аз вече съм претръпнал и не споря с тях, нито им се смея, нито се опитвам да им обяснявам - просто и кракнах файла, казах и да си сложи отново каквато иска парола - ама от ГОРНИЯ етаж... и така...

говори ми после... и да уточня - не говоря за лелки пред пенсия, не говоря и за възрастни жени, и двете случки са с девойки под 30 години...

е сега вече ти съчувствам искрено. особено в частта с компанията за съживеене.

аз кво да кажа кат сестра ми само като ме види да доближавам дома й на по-малко от километър почва да реве сърцераздирателно кат циганка на сватбата на сина си "колко много вируси имаааааааааа" или "нищо не работи на тая трошкаааааааа" и що не съм й го оправел докатос и почивам? мрън!

Във фирмата, в която работя има пет счетоводителки. Изключително добра комбинация се оказа компютърен специалист и второ висше счетоводство. Колежката доразработва вече трета счетоводна програма, съвместно със специалисти. Невероятен напредък за шест години и изключителен човек :)

е сега вече ти съчувствам искрено. особено в частта с компанията за съживеене.

аз кво да кажа кат сестра ми само като ме види да доближавам дома й на по-малко от километър почва да реве сърцераздирателно кат циганка на сватбата на сина си "колко много вируси имаааааааааа" или "нищо не работи на тая трошкаааааааа" и що не съм й го оправел докатос и почивам? мрън!

не, по-добрата ми половинка е изключение, изобщо няма общо с типичния счетоводител. разбира от компютри много, много над средното ниво, а в Ексела е направо факир.

иначе за "оправяне на компютри докато си починеш" - все се каня да си поръчам тениска "No, I won't fix your Computer!" и да си я нося като се прибирам в Пловдив или като ходя у приятели...

.... изходи се по въпроса, форумният музикален гуру.....

Ето ти малко добра китарна музика изсвирена с душа и понякога с 300 ноти в секунда :

,
,

Гадо, последните останки на уважение към теб, които пазех, се изпариха. Вече си поредния форумен кефал, който си чеше езика и смята, че разбира от всичко, въпреки че в огромен процент от случаите плещи срамни глупости. Alas!

Гадо, последните останки на уважение към теб, които пазех, се изпариха. Вече си поредния форумен кефал, който си чеше езика и смята, че разбира от всичко, въпреки че в огромен процент от случаите плещи срамни глупости. Alas!

Таман навреме си обух широкото долнище (ако шъ ма рабереш за кво ти приказвам). Ако смятах, че разбирам от всичко в степен да се изказвам компетентно никът ми щеше сигурно да е Курунир ;) А за теб, о музикални гуру, отдавна съм остановил, че си форумен шаран който кълве на всичко, от дунапрен потопен в царевичен сироп до дъвкано лайно....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...