Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
:lol: :lol: :lol: :laughing: :laughing: :laughing:

На т'ва много ще се зарадваш

Преди няколко дена попаднах ,на концерт по незапомнена от мен телевизия ,на тоз чудесен човек и направо бях втрещен!

Чичо Радо се беше накиприл с черни или тъмно зелени(не познах точно цвета)панталони ,рокерски ботушки и блузка на whitesnake.Облеклото не успя да ме уплаши много,много ама виковете и жестовете направо утрепаха с правата лопата всичко детско в мен.По-кофти смеска на стилове не бях виждал ,

не съм вярвал,до сега в същаествуването на одъртял ЧАЛГА-РОКЕР ,но уви има и такова животно

Да работиш с жена на възрастта на майка ти, която доскоро е била счетоводител :)

Или за дадено проучване да събереш в една стая 8 жени (за повече от 2 часа) - настоящи счетоводителки!

Приели сме го като диагноза вече :)

Сега си представи какво щеше да е ако бяха начални учителки :lol:

жената тегли кредит и го изплаща няколко години.

За да изплати 50% от въпросния списък??? Нещо не разбирам... да не би да са подписали договор преди да започнат да излизат заедно?

За малките - подаръци, за по-големите почивка и дори 13-та заплата :) Ще го обичат празника и ушите ще им пукат...

Фактът, че се възмути толкова много от крехката ми забелжка означава, че имаш идеалистична представа за празника - както и много други хора, но причината за това са по-скоро традициите и спомените от миналото, което са приятни Изаради подаръците, които си получавал :)

Т.е. ти предпочиташ изобщо да няма празници защото винаги има и "тъмна страна" - ако не друго ще се радват хората щото няма да работят и ще мързелуват а мързела е кофти нещо. Или с други думи ти май си от хората които не подаряват и цвете на приятелката си защото това е нещо материално и всеки материален израз на чувства/мисли/желания е пошло нещо и следва да се избягва.

Продължавай в този дух далече ще стигнеш!

......

За да изплати 50% от въпросния списък??? Нещо не разбирам... да не би да са подписали договор преди да започнат да излизат заедно?

.....

уфф и ти и цурунир бегате от идеята. аз го дадох като пример за педантизъм. екстремен.

за кредита - така решила, така направила жената. аз невинно питах за кво е кредита и историята се оказа дълга...

файла, който умря заедно с един мой стар харддиск имаше дъъълга сметка включваща всички разходи, които този човек някога е правил за каквито и да е дейности, дори само далечно са свързани със съвместното им съжителство. още един пример за който си спомням: билетчета от градския транспорт за среща в парка на едикойсиград на дата едикояси в толкова часа - разход 1,20 DM. и така някъде по над 20 000 реда в няколко листа на екселска таблица. аз тогава сефте открих долу в ляво на ексела, че има sheet 1/sheet 2/sheet 3 :rolleyes: , както и че може да има 10 мегабайтови такива файлове :)

освен да я питам дали не го пази и не желае да ми го прати пак този легендарен файл, та да го разнесем из нета, въпреки че не сме си писали от няколко години :unsure: . ама малко се съмнявам да е навита. или пък да има смисъл в цялата тая дейност.

Единственото по-тъжно нещо от къдрави метъли, които мастурбират над китарна техника и скорост на класически произведения на ЖИЦАААААА збийш ли, е... не знам дали има такова всъщност.

Нека все пак се опитам да култиривам малко вкус към добрата китарна музика, написана и изсвирена с душа, а не с 300 ноти в секунда (въпреки че въпросния може да прави и 300-тата ноти в секунда):

.... билетчета от градския транспорт за среща в парка на едикойсиград на дата едикояси в толкова часа - разход 1,20 DM. и така някъде по над 20 000 реда в няколко листа на екселска таблица.

Предполагам след това е вдигнала банкет да почерпи че се е отървала от подобен индивид и че го е разбрала навреме какво представлява (да не каза колко струва че в контекста почва да звучи особено) :)

Единственото по-тъжно нещо от къдрави метъли, които мастурбират над китарна техника и скорост на класически произведения на ЖИЦАААААА збийш ли, е... не знам дали има такова всъщност.

има има... зализани геймърчета, които маструбират и точат лиги върху скрийншотче с някоя синьокожа елфка с три чифта цици от поредния измислен ММПОРГ (или както там се пише)... това е дъното. по-жалко и зле няма накъде.

Тъжни са тези които наистина си мислят че са стигнали дъното и са го подминали и затова слагат край на живота си, за останалите е въпрос на гледна точка

има има... зализани геймърчета, които маструбират и точат лиги върху скрийншотче с някоя синьокожа елфка с три чифта цици от поредния измислен ММПОРГ (или както там се пише)... това е дъното. по-жалко и зле няма накъде.

За такива има надежда, че ще се оправят като подминат 17-18 години, а другата порода обикновено са вече на по 30 и нагоре и оправия няма :D

Отново съм на старта на един прекрасен ден. :) Пържените филиики са готови,пече слънце :) Няма да ме има 3 дни, ако се разбирате нещо за срещи,аз съм За.

Мога да кажа само - ХАХАХАХАХАХААААА :lol: :lol: :lol:

Родителите заминават да гледат племеника за шест месеца. Това е щастливата новина. :smile:

Момент... Ти не си ли на 30? И живееш с ваще? Чаровни номер 2?

Момент... Ти не си ли на 30? И живееш с ваще? Чаровни номер 2?

Динг - Динг -Динг...., имаме участник познал верният отговор...., пИчели прочитане пред строя и снимка до знамето.... :allien

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...