Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
А аз си мисля, че w00x и Дядо Мраз изговориха 1 кило глупости...

май просто много игрални филми гледат... и бъркат показаното там с реалния живот.

И в LA има градски транспорт. Искаш ли да се посмеем малко на идеята да се ходи на работа с него всеки ден? Може и да има изключения всъщност но кажи на някой американец че имаш намерение да ползваш редовно градски транспорт в LA че да умре от смях (или от изненада)

В големите градове е много по-лесно да ходиш на работа с градски транспорт, защото стигаш по-бързо и ти излиза по-евтино.

И ти май ще се присъединиш към нас с подобни твърдения. Ако искаш да ни опровергаеш, кажи поне къде съм казал нещо грешно. Хейтър.

май просто много игрални филми гледат... и бъркат показаното там с реалния живот.

Някаква грешка е станала тука...

Дали? И с кой точно комшия ще успееш да се нагласиш да работиш на точно същото място +/- 10км и със същото работно време? Или мислиш да го караш на автостоп който ти е в посоката?

Също нямах предвид точно и кола, абсурд - обществения транспорт е къде къде по развит, бързо лесно и по тънко като разходи...:)

:D Поглеждам тук за 1 минутка след голямо прекъсваме и виждам, че нищо не се е променило, старите енциклопедии по всичко продължават да пускат мъдрости през капкомера, полечка така, да не се замае народа :D

Честит ми имен ден :D

И на теб също , w00x. :D

Мишовците, Михаелите... Празника е Архангел Михаил

Днес си бих една ваксина против грип, че с това мое пътуване от единя до другия край на България... а пък и от доста време не си бях слагал ваксина.

П.С. Поправям грешката !!! :woot :read: :wub:

Ooouch, my aching head!

Оф, разцепих се като Бийтълсите! Благодаря на всички ви за пожеланията, да ви се връща тъпкано!

Макар и предполагам форумното ми Аз да не го заслужава със хапливото и заядливо амплоа - благодаря! Доста мило ми стана, като прочетох пожелания от хора, към които отношенията ми нерядко са били далеч от мили. Сигурно сте се научили да не ме приемате прекалено насериозно. То... нито аз се приемам прекалено насериозно, нито пък живота е спрял да се шегува с нас. Оф, избих го на философстване... от философското вино е!

Еми... тенкс отново!

П.П. Мечти имам. Не съм спрял да мечтая. И се опитвам и да преследвам мечтите си!

Празника е Архангел и Михаил

бхахахаха. това е направо за темата бисерите "Кирил Методи и брат им".

Празника е Св. Архангел Михаил, бате, Михаил се казва архангела... архангел е архи-ангел, генерал демек на ангелите... Архангел Михаил е един от най-важните небесни войни. Той например отвежда душите на починалите на небето.

Също нямах предвид точно и кола, абсурд - обществения транспорт е къде къде по развит, бързо лесно и по тънко като разходи...:)

Добре - иди в LA и след 6 месеца ела да ми обясниш колко е удобно да живееш в North Hollywood и да пътуваш до центъра с автобус (щото пък цените на квартирите в центъра ще са толкова убийствени че май ще по-добре да си купиш кола освен ако не живееш в някоя абсолютна дупка).

Ще ми се да конкретизираш ако може. Стига да не ти е прекалено усилието, не че се заяждам ами ей тъй да съм информиран кое дето съм изръсил е толкова глупаво че да знам да се поправя.

Имам приятели и на 2те места. В LA съм бил лично и честно автобус не забелязах нито един път. За сметка на това видях що е то задръстване и що е то "car pool lane". Път с по 6 ленти във всяко платно е задръстен. Това може да те наведе на мисълта колко ефективен е градския им транспорт и с каква популярност се ползва. Ма нищо де те си имат, някои хора вероятно го и ползват. Верно познатите ми всичките са програмисти и са добре платени, нито един от тях не е социално слаб и не се е наредил заедно с безработните да чака помощи та може да съм останал с грешни впечатления за градския транспорт и това че 90% от негрите там го ползват, ма като не са негри моите приятели кво да направя...

Питам щото съм невежа:

Небесните войни с кого се бият?

С Лукавия ли?

Брей, чак сега осъзнавам, че и в тая митология има хляб :)

В нея и кръв има ала не божествена, не небесна..., а човешка. Човеци я искат, човеци я пият, човеци я проливат в името на... себе си.

дедо, дедооо... на път с шест ленти няма да видиш subway... примерно...

Los Angeles has the second largest public transportation agency in the nation that operates more than 1,500 buses. We also have a subway system that can take you from Downtown Los Angeles to Hollywood in about 12 minutes! LA's Metropolitan Transit Authority (MTA) operates the public buses and commuter trains within Los Angeles.

ей много безработни и много негри в тоя LA има бе... само негри, безработни и безработни негри :)

чак 1500 автобуса им пуснали и метро... second largest public transportation agency... и само негри и безработни и безработни негри се возят с нея. бе те тия американци построили комунизма бе!

и то не било само MTA да има автобуси в тоя LA... имало и още и още автобусни оператори...

дедо, дедооо... на път с шест ленти няма да видиш subway... примерно...

Добре. Ще предам на мойте приятели че трябва да почнат да се движат с автобуса вместо да висят по задръстването с колите си. Вероятно са недосетливи и не са се усетили колко хубави автобуси има в LA

не, не че са недосетливи, програмисти са, добре платени, не са социално слаби, не са негри... илита на елей - как ще ги качиш на градски транспорт. сакън. там ако не си негър или ако нямаш бележка от социалните, че си беден или безработен - не пускат!

не, не че са недосетливи, програмисти са, добре платени, не са социално слаби, не са негри... илита на елей - как ще ги качиш на градски транспорт. сакън. там ако не си негър или ако нямаш бележка от социалните, че си беден или безработен - не пускат!

Не бе не са достатъчно богати защото там в градския транспорт ако не си милионер не пускат.

PS: Ако е толкова хубав и добре развит градския им транспорт би ли ми обяснил защо толкова много хора се натискат да се движат със собствени автомобили поединично вместо да ползват автобусите и метрото? Или това което съм видял по магистралите е под 1% от населението?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...