Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Чефо, това поне за 3ти път го пуска някой...

Нищо чудно да си прав, ама аз си падам писател, не читател :P

Нищо, след седмица-две ще го пусне още някой... до към 8мия път всички ще са я видяли :)

Няма такъв смях като организацията на студенти за 8-ми декември.

Намираш им хотел, намираш им механа... и тия не могат да се организират за капарото (9 човека, не някаква колосална цифра). Е, това ако не е смях.

Леш дале, ще си остана накрая в Плд. Ще отида нейде да разпиша или поне да се напия. :D То нали това е "духа" на празника :)

Няма такъв смях като организацията на студенти за 8-ми декември.

Намираш им хотел, намираш им механа... и тия не могат да се организират за капарото (9 човека, не някаква колосална цифра). Е, това ако не е смях.

Леш дале, ще си остана накрая в Плд. Ще отида нейде да разпиша или поне да се напия. :D То нали това е "духа" на празника :)

поне можеш да сръбваш, аз съм в карантина поне 40 дена...баси сухия режим

Айде и от мен жив и здрав и по-малко авариини приземявания с байка xD

Мдам, ЧРД на една от най-противоречивите личности тук!

За добро или лошо - неизменна част от форумното общество...

Много приятни преживявания, никакви съжаления за отминали работи, и професионално развитие от мен!

Здравето не го пиша, ясно е, че на първо място!

Иначе аз...

Перфектната жена...

Перфектното място...

Безсъници в Пловдив...

Me so happy... :rolleyes:

Дай Боже всекиму!

ЧРД, Пешо! Дано винаги когато ти се припие биричка, да можеш и най-важното да има с кого да си я пиеш! :beerchug

Ай, череде ве! :Д Жив, здрав, прав, корав и все така Пешо :3.

Най-вече здраве за рожденника и много успехи ти желая! Новите заглаваия в някой от форумите ме кефят, така е някак си по-добре и по европейски, поздравления на виновните!

ЧРД, Скорпионе, жив и здрав и все така пиперлив :)

Честито на Таничка и Марто :wub:

Бъдете здрави и щастливи

и много, много търпеливи!

Помнете истината стара,

че бракът е като отвара,

която всеки сам вари,

но трябва с другия да сподели!

Обичайте се и дерзайте!

Животът няма да е, знайте,

само рози и мечти,

защото има и бодли...

Но там, където любовта цари, убождането не боли!

Честит Рожден ден Antares! Пожелавам ти много здраве, щастие и изпълнени мечти. Макар че ми изглеждаш като човек, който не се занимава с мечти. :)

Бате Пешо, жив и здрав да си и все така хапещ от дълбините на форума :lol:

edit: По повод промяната на имената на разделите - що не направихте Той и Той (ех Тя и Той) :D

Еми дааа. В Дубай нямало данъци, не се плаща ток, вода...климатици по спирките....Почвам да продавам разни работи и да ходя да живея там :rolleyes: :laughing:

Еми дааа. В Дубай нямало данъци, не се плаща ток, вода...климатици по спирките....Почвам да продавам разни работи и да ходя да живея там :rolleyes: :laughing:

Нали ти е ясно, че ако не си роден в Дубай си втора ръка човек? :Д Ако си мислиш, че всеки емигрирал там не плаща данъци и по цял ден щрака с пръсти, объркал си се :Д.

Нали ти е ясно, че ако не си роден в Дубай си втора ръка човек? :Д Ако си мислиш, че всеки емигрирал там не плаща данъци и по цял ден щрака с пръсти, объркал си се :Д.

Сега казаха, че дори емигрантите не плащат данъци. Чакам да качат предаването, за да го гледам пак, че ми стана мноооооого интересно.

Сега казаха, че дори емигрантите не плащат данъци. Чакам да качат предаването, за да го гледам пак, че ми стана мноооооого интересно.

Това за данъците малко не си го доразбрал - ама карай ;) ! Иначе да, прекрасно място за живеене (стига да можеш да си го позволиш).

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...