eos Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Имам невероятни снимки от архитектурата на Гауди (Барселона), от Малага, от Египет, от Турция, Лондон, Чикаго, С.. и т.н., но в душата ми напира да споделя за невероятната гледка пред блока. Е няма два еднакви гаража, всички са с различни цветове. Много е шаренко и весело. Гледам все повече блокове на бул. „България” и не само са решени в този стил. В Чикаго правят забележка на снаха ми, ако не си прибере чехлите, че разваляли интериора на блока, а комшията от шестия етаж си хвърля боклука от терасата. Веднъж вече говорих с него и сега не се познаваме Има едни други, които го пускат с въже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 .... Ами хайде изяснявай се по-добре тогава защото хората те разбират грешно. Ти как би изтълкувала градацията почвайки от най-кадърните и квалифицирани които по-трудно успяват да се реализират от по-некадърните си колеги, докато най-... (тука се пита коя следва да е думата следвайки въпросната градация) успяват да пробият? Ти как в подобно изречение би изтълкувала "недотам квалифицираните най-често са и най-пробивни"? Един вид най-кадърните и квалифицирани им пишем 6ци, на добре квалифицираните 5.50 а на не дотам кадърните 5.25 и изобщо не говорим за хората с по-ниски оценки (чудех се какъв пример да дам та реших да е нещо по-близо до теб и годините ти ... предполагам) Аз ли не разбирам, или ти ли не можеш да се изразяваш - не знам. Но на мен ми е писнало от мрънкане в стил "най-кадърните са на улицата, само некадърници с връзки са останали да работят" и то от хора за които съм сигурен че може и да знаят нещо да имат и малко опит обаче ги мързи да гледат. И "ДА", всеки пречупва всичко през собствения си опит ако не си разбрала, затова когато искам да кажа нещо се опитвам да го обясня максимално подробно за да няма неразбрали или се извинявам когато съм пропуснал, но не обвинявам околните в тъпота защото не са успели да ми прочетат мислите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 ...но не обвинявам околните в тъпота... А трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 От киоск терминалите в софийското метро не се отваря bulforum.com заради наличието на xxx в тялото на страницата целия сайт е отрязан. Мдам, кофти нагласени филтри. От моята корпоративна мрежа няма такива проблеми. Друг е въпроса на кого и за какво би му се наложило да се рови из Булфорум, докато чака метрото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Motörhead ми минава през главата :punk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Motörhead ми минава през главата :punk Rock out Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 На мен Ramones... То 'неска цял ден, де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Мдам, кофти нагласени филтри. От моята корпоративна мрежа няма такива проблеми. Друг е въпроса на кого и за какво би му се наложило да се рови из Булфорум, докато чака метрото. А още по-добрия въпрос е защо/дали няма безплатен WiFi интернет за да може човек през собствения си лаптоп/телефон да ровичка докато чака влака Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 А още по-добрия въпрос е защо/дали няма безплатен WiFi интернет за да може човек през собствения си лаптоп/телефон да ровичка докато чака влака да, ето това е въпроса... WiFi AP има на всяка станция, но е затворен. Би било страхотна реклама за ISP-то, ако ги отвори за свободен достъп... но са твърде задръстени, за да го осъзнаят това. В момента никой не знае името им дори. Ако отворят точките и при всяко свързване ти отваря страницата им - хиляди на ден ще виждат и името и логото и всичкото им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 да, ето това е въпроса... WiFi AP има на всяка станция, но е затворен. Би било страхотна реклама за ISP-то, ако ги отвори за свободен достъп... но са твърде задръстени, за да го осъзнаят това. В момента никой не знае името им дори. Ако отворят точките и при всяко свързване ти отваря страницата им - хиляди на ден ще виждат и името и логото и всичкото им. Мдам, как беше онази реклама: "Не става само с ядене, трябва и акъл". Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Тази сутрин мушнах едно невероятно горещо шкембенце на неизвестната ул. Добри Войников (пресечка на Богомил) в едно заведенийце тип гаражче. Бях забравил как някои дребни неща носят огромно удоволствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Ходи ми се в Южна Америка по джунглите да бродя Ама ша тряаа си продам апартамента за тая цел... http://www.ines.bg/tour_13177.html !!!!!! :cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Чувствам се ужасно! Не ми се пие, нямам НИЩО за правене цял ден и ми е гадно от това, че нищо не правя (имам едва 4 листа да прочета за уни-то). Такива пропилени дни ги МРАЗЯ. ________________________ От 3 месеца в приятелското си и семейно обкръжение наричам "Комиците" вече "Комунистите". Защо ли? Защото поведението им бе крайно по анадолски мило с бившия вече премиер и управлението му. Сега лъсва факта, че са прибрали 1 (един) милион лева от предишния кабинет за 100 годишнината от независимостта на нашата държава. Делата им говорят за тях по-добре от думите. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/11/06/...l_lv_otlejavat/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Баси ! От сутринта съм раздал два вагона пари по банки и учреждения Сега съм толкова кисел, че си мисля да си изключа телефона и да започна да си го изливам на невинни мутанти и всякаква паплач населяваща руините на Fallout 3. Не знам защо, ама винаги съм си мислил, че в петъците има нещо гнило.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 От 3 месеца в приятелското си и семейно обкръжение наричам "Комиците" вече "Комунистите". Защо ли? Защото поведението им бе крайно по анадолски мило с бившия вече премиер и управлението му. Сега лъсва факта, че са прибрали 1 (един) милион лева от предишния кабинет за 100 годишнината от независимостта на нашата държава. Какво са ти виновни "Комиците"? Освен че са слаби комици? Сърди се на продуцентската къща, която е прибрала парите. Освен това както знаем не е луд тоя дето яде баницата, нали се сещаш? ---------------------- Един приятел направо ме отстреля днес и ме върна в детството. Държа да поздравя и всички вас - . Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Уж си умен човек, а бързаш. Я разгледай надписите на края на предването и виж аджеба кой е продуцента - Л.Н. и сие. ____________________________ А и да имаш съвест не е нещо което трябва да е изключение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Уж си умен човек, а бързаш. Я разгледай надписите на края на предването и виж аджеба кой е продуцента - Л.Н. и сие. ____________________________ А и да имаш съвест не е нещо което трябва да е изключение. В България няма вече скандална новина. Тука каквото и да стане реакцията е една и съща - по новините говорят 1 седмица МАКСИМУМ за случая, обществото цъка с език и люпи семки пред телевизора, след което всичко се забравя Аз започнах да си записвам всичките скандали, сензационни разкрития, мистики и т.н. ... след някоя година може би ще бъде интересно да се припомнят... ама ефект ще има ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Ходи ми се в Южна Америка по джунглите да бродя Ама ша тряаа си продам апартамента за тая цел... http://www.ines.bg/tour_13177.html !!!!!! И какво мислиш, че ще видиш на подобна екскурзия? Нищо. Ще си дадеш парите. 8:00 ставане 8:30 тръгване от хотела 10:00 пристигане на отправна точка към Мачу Пукчу 10:10 начало на прехода към Мачу Пукчу 13:15 пристигане на Мачу Пикчу 13:35 връщане на обратно към автобуса 16:40 връщане към хотела 18:00 пристигане в хотела - свободно време 20:00 вечеря ------------------ 06:00 събиране във фоайето на хотела и отпътуване към летището .......... И така всеки ден в продължение на 14 дни. Да не говорим, че ти излиза по-скъпо, защото не всеки хотел предлага отстъпки на туристическите агенции, които ти продават пакета. Ако ти се ходи, организираш си пътуването сам и отиваш като бял човек без никакъв проблем. Само се свързваш с някоя голяма местна агенция, която да ти направи хотелските резервации и то само при положение, че тяхната цена е по-ниска от тази на хотела или, че имаш някаква облага от това, че си им клиент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Уж си умен човек, а бързаш. Я разгледай надписите на края на предването и виж аджеба кой е продуцента - Л.Н. и сие. Основното което исках да ти кажа бе приказката за баницата. Да се намери този дето я е дал и да се накаже както му е реда. ____________________________ А и да имаш съвест не е нещо което трябва да е изключение. За съвестта съм съгласен, но когато става въпрос за пари не познавам някой, който ще ги върне... Относно фирмата - според Търговския регистър е АД, а като основно лице се подвизава Евтим Милошев. А при тази правна структура кой знае кой още се покрива в тъмното. Прав си обаче, че и Л.Н. е сред основните участници. ------------------------------------- Взех си страхотна царевичка сутринта от борса Плодовитово! Сега метнах 9 махалки в тенджерата и ги чакам с нетърпение! Тествам и нови добавки при варенето. Бирата вече се доказа като пълен успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Очакваме снимки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 ...на царевицата преди и след изконсумирването й ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 И какво мислиш, че ще видиш на подобна екскурзия? Нищо. Ще си дадеш парите. 8:00 ставане 8:30 тръгване от хотела 10:00 пристигане на отправна точка към Мачу Пукчу 10:10 начало на прехода към Мачу Пукчу 13:15 пристигане на Мачу Пикчу 13:35 връщане на обратно към автобуса 16:40 връщане към хотела 18:00 пристигане в хотела - свободно време 20:00 вечеря ------------------ 06:00 събиране във фоайето на хотела и отпътуване към летището .......... И така всеки ден в продължение на 14 дни. Да не говорим, че ти излиза по-скъпо, защото не всеки хотел предлага отстъпки на туристическите агенции, които ти продават пакета. Ако ти се ходи, организираш си пътуването сам и отиваш като бял човек без никакъв проблем. Само се свързваш с някоя голяма местна агенция, която да ти направи хотелските резервации и то само при положение, че тяхната цена е по-ниска от тази на хотела или, че имаш някаква облага от това, че си им клиент. Да кажем, че просто ми се ходи натам, не съм тръгнал да давам хиляда хиледи пари още Екскурзийте сам по принцип и аз ги предпочитам, ама от гледна точка на сигурността, вече не съм убеден, още повече на място което няма нищо общо с наще ширини и никога не знаеш кво може да очакваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 В момента ми минава през главата тази супер здрава песен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 А помниш ли на Вратцата любимия тур? Утре 200м денивелация... Яворец и Панчови грамади... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.