Tomahawx Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 пешаходец Не можах просто , съжалявам за офтопика Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Не можах просто , съжалявам за офтопика Такъв,който ходи пеша. К'во искаш не разбирам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Доколкото разбрах от обяснението, това е някаква аритмия... Пак казвам, не съм сведущ, но до колкото разбрах от доктора било нещо такова. П.п. Ето част от статия която намерих в тази връзка: ....- Днес пиете ли лекарства?- Да, но повече с профилактична цел. Лекарите ми препоръчаха да спортувам по-често, за да върна сърцето си в ритъма, в който е било до приключване на кариерата ми. Когато едно “спортно” сърце е свикнало да работи на високи обороти, след спиране на спорта атрофира - Знаете ли какво означава “спортно сърце”? - Да. Това е сърце с уголемен размер - на базата на многото тласъци при изпомпването на кръвта и на базата на многото работа, която е извършило. В резултат на това то придобива друга форма - става по-голямо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 съжалявам за офтопика Офтопик в тази тема... егати вица беше това Такъв,който ходи пеша. К'во искаш не разбирам? Мда. Логиката е бетон... BUT IT'S WROOOOOOOOONG!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Замислих се дали в тоя форум може да се развие адекватна тема за консуматорството, за устойчивото развитие и за алтернативите, които имаме, но... Causa perduta. В тоя форум нищо смислено не може да се развие от доста време насам. Пробвай, но гаранция ще се превърне в поредното мерене на пилета. А и темата ти е меко казано глупава, без да се обиждаш. Прогреса в момента се развива на гърба на консуматорите. Поне 20 години напред ще е в тази фаза. Трябва да се случи нещо от световна значимост, за да се промени тая работа. Трета световна, свършване на световните запаси на нефт и т.н. и т.н. Докато това не се случи, няма да се промени нищо. Това, кой какво мисли по въпроса, няма никакво значение. Никой не ни пита какво мислим, а даже и да ни пита, го прави с рекламна цел, за да си пробута това, което на него му харесва. Колкото и да се протестира по интернет и по каквито медии се сетиш, нещата няма да се променят. За да се променят, трябва да удари хората дето вадят маса пари от тая работа. Друг вариант няма и историята го е доказала нееднократно. Та така. Нещата не се променят във форума, а в живота извън него. И се изискват страшно много усилия, които усилия, прекалено малко хора са готови да предложат. Съчуствам ти, че още не си разбрала в какъв свят живееш. пак без да се обиждаш, щото целта не е да те обидя. Опитвам се да те накарам да гледаш реално на нещата. Утопията в която си живееш, в която смяташ че всъщност можеш да промениш нещо, не съществува. Това е само сън. Толкова години, никой не можа да промени каквото и да е, а тук в нашия форум, с една тема на смешна тема, ще промени нещо ??? Силно ме съмнява Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 http://prikachi.com/files/1137541d.jpg Това е грозно? Или това: http://www.eccousa.com/shoes/mens/casual/c...862/detail.aspx Дам. Ако искаш обувка заради външния и вид , а не заради качеството, тези определено не попадат в графата. Едит: Грешка! Оправено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Дам. Ако искаш обувка заради външния и вид , а не заради качеството, тези определено не попадат в графата. Едит: Грешка! Оправено. Говориш за официални обувки ли? Нещо не разбирам... ако може покажи ми това за което говориш на картинка Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Говориш за официални обувки ли? Нещо не разбирам... ако може покажи ми това за което говориш на картинка Е ти само в официални обувки ли търсиш красота? Ей тия са готини всекидневни обувки за зимата. Имай на предвид, че това е поне 43 номер. По-малък номер ще изглежда много по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Пак казвам, не съм сведущ, но до колкото разбрах от доктора било нещо такова. П.п. Ето част от статия която намерих в тази връзка: основния проблем на спортното сърце се проявява при рязко спиране на тренировките и натоварването. тогава сърцето остава уголемено заради компенсацията и свикването към натоварения режим допреди това, но при липса на натоварване се отпуска и губи еластичност, при което се появяват шумове в клапите и смущения в кръвния поток (некой кардиохирург ще го нарисува по-цветно). и аз не съм доктор, но това си спомням от прочетеното по въпроса. и все пак аритмията и резкия прилив на адреналин(ускорен пулс, чувство на тревожност) не може да е от "спортно сърце" на първо гледане. по-скоро му трябва консултация с ендокринолог или поне да си признае кво е ял и дали не си е дигнал инсулина или кръвната захар до моментни, но абсурдни нива. примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Абе мам*а му стара, как може да има хора, които се хранят само от нещастието на другите, казват на черното бяло, отричат всичко, противоречащо на мнението им (дори да са по-сигурни и от другите, че грешат), правят постоянно забележки и не се усмихват. Направо се изумявам, макар че на доста неща съм се нагледала и съм си казала, че не могат да ме учудят... Защо, бе, да го е*а?!?!?! Знам, че ще предизвикам някой да каже силни и гадни думи за мен, ама честно, какъв ми е проблемът? Някой има ли рецепта как да угодиш на всички хора около теб? Въпросът е особено към хората, които ме познават лично и имат преки впечатления. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Тегли им майните и им казвай нещата в очите Така се "угажда" на всички. Щом имаш приятели на които да е нужно да угаждаш...то сменяй ги. На другите се угажда срещу интерес и то индивидуално. Аз така ги решавам тия ситуации. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Мда. Логиката е бетон... BUT IT'S WROOOOOOOOONG!!!!!!!!!!!! But of course...I know that! Ти наиситна ли помисли,че говоря сериозно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Чудя се как да измисля начин да си репетирам без барабани Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Чудя се как да измисля начин да си репетирам без барабани а аз се чудя как да направя двигател с к.п.д = 1.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Ей тия са готини всекидневни обувки за зимата. Имай на предвид, че това е поне 43 номер. По-малък номер ще изглежда много по-добре............................... Ужасно остри и лъскави ми изглеждат на мен. Като цяло аз бих казал че са много грозни. Явно всеки си има вкус... а аз се чудя как да направя двигател с к.п.д = 1.1 Ааа изоставаш. Хората в технополис вече имат климатици с КПД 1.4 - ей питай gado за въпросното изобретение Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Ужасно остри и лъскави ми изглеждат на мен. Като цяло аз бих казал че са много грозни. Явно всеки си има вкус... Лъскави? Това е естествена кожа. Като е чиста, лъска малко. Не е като да са лачени. Аз ли съм спал в час или именно това му е идеята на климатика? Да има КПД повече от 1. Да харчи 1000W и да излъчва 3000W. В случая КПД е 3. Нали така? Нали за това е тоя "Цикъл на Карно"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Да харчи 1000W и да излъчва 3000W. В случая КПД е 3. Нали така? Нали за това е тоя "Цикъл на Карно"? Значи след това с генератор който има ефективност поне 50% правим перпетуум мобиле. Да не се обърка нещо с начина за измерване? Като например че отделя топлина колкото 3KW-това печка а не 3 пъти повече отколкото е консумирал Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 perduta не ами perduta... знаеш какво казват... една тълпа е толкова интелигентна като цяло, колкото най-ниско интелигентния участник в нея... та като знаеш какви "светила" има тук... ясно ти е. Хм не съм съгласен с това твърдение Това би противоречало на цялата концепция за работа в екип с цел повишаване на общото КПД... Не само 20 ами винаги ще си е така, каквото и да стане... woox обувките които си показал са ужасно грозни, не че нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Абе мам*а му стара, как може да има хора, които се хранят само от нещастието на другите, казват на черното бяло, отричат всичко, противоречащо на мнението им (дори да са по-сигурни и от другите, че грешат), правят постоянно забележки и не се усмихват. Направо се изумявам, макар че на доста неща съм се нагледала и съм си казала, че не могат да ме учудят... Защо, бе, да го е*а?!?!?! Знам, че ще предизвикам някой да каже силни и гадни думи за мен, ама честно, какъв ми е проблемът? Някой има ли рецепта как да угодиш на всички хора около теб? Въпросът е особено към хората, които ме познават лично и имат преки впечатления. Галче, по-честичко ми прочитай подписа и го прилагай редовно Помага доста, личен опит не друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Лъскави? Това е естествена кожа. Като е чиста, лъска малко. Не е като да са лачени. Аз ли съм спал в час или именно това му е идеята на климатика? Да има КПД повече от 1. Да харчи 1000W и да излъчва 3000W. В случая КПД е 3. Нали така? Нали за това е тоя "Цикъл на Карно"? в грешка си за това кпд = 3, най-много до 0,97; 0,98 да иде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Аз ли съм спал в час или именно това му е идеята на климатика? Да има КПД повече от 1. Да харчи 1000W и да излъчва 3000W. В случая КПД е 3. Нали така? Нали за това е тоя "Цикъл на Карно"? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 мойте спомени от часовете по физика са, че по определение стойността на КПД е винаги под 1? И е невъзможно да бъде премината 1. П.С. бухахаха... хубаво, че от време на време поглеждам по някой пост на индивидите в кафевия ми списък, такива бисери пускат понякога, не са за изпускане! Тази сутрин отново ми оправиха настроението и потвърдиха констатацията ми за нивото на интелигентност на група хора. Истина е, че се определя от най-ниско интелигентния. Веселяци. Чудя се вече, дали не е по-добре да обърна списъка - да оставя видими само мненията на екземплярите от кафевия списък и да скрия всички останали... подозирам, че ще се скъсам от смях, преглеждайки форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Хм не съм съгласен с това твърдение Това би противоречало на цялата концепция за работа в екип с цел повишаване на общото КПД... Да ама тука не си говорим за работа, а за чесане на пръсти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Освен това изобщо не е вярно, че противоречи на концепцията за работа в екип. Напротив - важи си с пълна сила. Екипа е толкова интелигентен като цяло, колкото най-нискоинтелигентния му член. Всеки мениджър знае тоя простичък факт. И не събира в един екип най-умния и най-глупавия си служител. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 w00x обувките които си показал са ужасно грозни, не че нещо... А! Не може всички да харесват само и единствено кецове и спортни обувки. П.П. За климатиците толкова мнения и нито едно обяснение. Знаете или предполагате? И не дядо мраз, 3KW мощност на отопление не означава "колкото 3KW печка", а означава 3KW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.