glory Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Честит първи сняг, деца! Май за пръв път от много време се радвам,че вали сняг. Много е готино.. лягам да поспя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Какво се радваш че вали.Добре че спря да вали иначе утре сутринта щеше да вървиш на четири крака.Мразя като вали сняг и най-вече като съм си сложил същия ден зимното яке,но съм забравил да сложа качулката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Ами радвам се,щото съм си вкъщи на топло.. Иначе исках да понатрупа. Е,кофти е,да.. като има много сняг,ама в крайна сметка винаги се прибираш на топло Коледите красиви ли са в Пловдив? Предвтавям си всичко в светлинки,днес видях хидяли шоколадови дядо коледовци в Била А вчера така ми миришеше на сняг,че се чудех как е сухо още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 ...Жалък Стенли, спести ни патологичните си опити за язвителност. Че май в това отношение (както и умствено) не си подминал трети клас... Остави това на хората, които наистина го могат.И ако под пичове и пички имаш предвид двуногите въшкарници, които демонстрираш на всяко възможно място из форума - о, да, задръж си ги. Сексуалните ми фантазии изключват индивиди, непринадлежащи на homo sapiens. @Dreamer, проблема е, че май хубави туристически обувки за под 300 лева няма да мога да намеря. А под хубави имам предвид 3 seasons, със малко по-сериозна водоустойчивост, хубава мембрана, удобна подметка и разни други такива глезотийки. А за града съм готов и на компромиси и ще видим. Благодаря за предложенията! Ред: Видене, Валя иронизираше (май го dodge-на). Обвиниха я, че тя слага стикери "паркираш ужасно" и за това те спомена. РеРед: glory, по мое скромно мнение, от градовете, в които съм живял/бил - зимата е най-красива в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Зимата е най-хубава в малките населени места в Родопите... Никой не разчиства тротоарите, защото рядко минават автомобили по улиците. Снегът блести ли, блести, въздухът е чист, а времето - меко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Абе аз се бъзикам, пък ти хапеш, баси. Как съм се държал... как искаш да се държа, като просто нямам сходни интереси с никой от този форум. Иначе се сетих, че имам още 15 тхт-та с логове и всичко ми е скука, ама явно това ще ми е заниманието. Лека вечер ти пожелавам, както и на другите от форума... и няма смисъл да се държиш така за да покажеш, че наистина съм ти дотегнал с постовете от този сорт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Зимата е най-хубава в малките населени места в Родопите... Никой не разчиства тротоарите, защото рядко минават автомобили по улиците. Снегът блести ли, блести, въздухът е чист, а времето - меко. Еле ако няма ток и се стъмва към 16 часа.Се получава само маса легло и кенеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Божее! Никога не ми е носил такова щастие този сняг! Нямам търпение да дойде Коледа,и да видим какво ни е приготвил дядо Мрааз. ред: тоест Николай. Така се казваше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Официалното начало на любимата ми част от годината Остава само да започне ски-сезонът и да ми излезе тренировъчната количка от сервиза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Ред: Видене, Валя иронизираше (май го dodge-на). Обвиниха я, че тя слага стикери "паркираш ужасно" и за това те спомена. Мда, така си е, my bad... Нещо съм се одрямал днес на топло Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Стискам палци след 3 седмици да вали сняг, че ще съм по българско ) Да ви кажа една тайна Dreamer е вълшебник... Само стисна палци и заваля сняг От утре майка ми ще работят задължително с маски на лицата във Военна болница, заради свинския грип. Не е на добре това! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Какво е пристъп на "спортно сърце" ? Да... WTF?! Едно такова странно усещане, че сърцето ти се премята и последвано от лек или не чак толкова, прилив на адреналин.... Не съм достатъчно компетентен за да обясня причините които го предизвикват, но този ефект се наблюдава предимно при бивши спортисти. Преди време ходих на доктор заради това нещо, обаче като разбра, че съм се занимавал доста активно с лека атлетика (спринтове) и ми каза да не се шашкам след което ми предписа някакви илачи. И наистина сега вече ми се случва много рядко.... Абе хората в тоз форум само за пийене на алкохол ли са чували? Вие за други течности не знаете ли? Що, бе !? Ами това - антифриз, това - спирачна течност, автършейв.... едно - друго, само дето трудно му се улучва мезето да го еа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Искам да ви подаря още една книга... Blown to Bits става дума за това как нищо за вас не остава скрито във времето на компютрите... как само си мислите, че имате privacy и частен живот... дано тези които я прочетат се замислят по-сериозно над живота в кибер ерата... кой, как, защо и с каква цел събира следичките, които оставя всеки след себе си... как дори и най-незначителните късчета информация могат да преобърнат живота ви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Едно такова странно усещане, че сърцето ти се премята и последвано от лек или не чак толкова, прилив на адреналин.... Не съм достатъчно компетентен за да обясня причините които го предизвикват, но този ефект се наблюдава предимно при бивши спортисти. Преди време ходих на доктор заради това нещо, обаче като разбра, че съм се занимавал доста активно с лека атлетика (спринтове) и ми каза да не се шашкам след което ми предписа някакви илачи. И наистина сега вече ми се случва много рядко.... Що, бе !? Ами това - антифриз, това - спирачна течност, автършейв.... едно - друго, само дето трудно му се улучва мезето да го еа.... Доколкото разбрах от обяснението, това е някаква аритмия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Замислих се дали в тоя форум може да се развие адекватна тема за консуматорството, за устойчивото развитие и за алтернативите, които имаме, но... Causa perduta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Е пробвай де, недей така. Нека направим експеримент Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Малеее, за 1 ден - 3 страници. Разцепили сте се днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Това лесно се решава - отиваш в мола, на втория етаж магазина на Merrell и ти си човека Жалко, че затвориха магазина на Hi-Tec във Форум Тракия... и че няма смислен магазин на The North Face в Пловдив, че тогава направо там щях да те пратя (магазин Арена на стадион Пловдив). Пробвах повечето им обувки - не ми харесаха. Още си карам с едни полу-удобни боти от ЕCCO но поне са топли щото са вълнени отвътре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Замислих се дали в тоя форум може да се развие адекватна тема за консуматорството, за устойчивото развитие и за алтернативите, които имаме, но... Causa perduta.Зависи колко активни ще са форумните психолози. Щото предполагам, че ще има отново кукувици, ненормалници, психота, откачалки и други весели промо етикетчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Пробвах повечето им обувки - не ми харесаха. Още си карам с едни полу-удобни боти от ЕCCO но поне са топли щото са вълнени отвътре. Ecco са много здрави, но за съжаление, повечето модели са грозни като дявола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Замислих се дали в тоя форум може да се развие адекватна тема за консуматорството, за устойчивото развитие и за алтернативите, които имаме, но... Causa perduta. perduta не ами perduta... знаеш какво казват... една тълпа е толкова интелигентна като цяло, колкото най-ниско интелигентния участник в нея... та като знаеш какви "светила" има тук... ясно ти е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Абе къде е батко...Пламен (Midex)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Ecco са много здрави, но за съжаление, повечето модели са грозни като дявола. http://prikachi.com/files/1137541d.jpg Това е грозно? Или това: http://www.eccousa.com/shoes/mens/casual/c...862/detail.aspx BoqoJIa3a, би ли показал тогава нещо красиво? (нека да не са голи женски гърди, говорим за обувки все пак) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 ДА Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Тия маски нищо не правят.И нас в училище ни карат да носим,понеже днес имало болен. Иначе това да си пешаходец в мокро време е кошмар.Има повече локви по тротоара отколкото по платното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.