DON_CHEFO Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Аз съм се свил на гълбо в едни одеала пред компа и гледам едни логове, търся бъгове и прочие... скучно ми е доста. сипи си една ракия, аз съм приготвил захарта, печката е загряла....след малко и греяната ракия също. имам да се лекувам ебаси Link to comment Share on other sites More sharing options...
tai Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 сипи си една ракия, аз съм приготвил захарта, печката е загряла....след малко и греяната ракия също. имам да се лекувам ебаси Позната историика, и аз така като теб, само че злите духови ги прогонвам с много чесън и чай със сметана + мед към това и антибиотици. Само температурата не сваля вече втори ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 RaptoR e бахти кукувицата, как може да използва лепенките 'Спрял си като идиот!'... Не бива така, момче, не бива. Чудя се защо се жалвате от студеното време, гледам споменавате винце, ракия, чай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Позната историика, и аз така като теб, само че злите духови ги прогонвам с много чесън и чай със сметана + мед към това и антибиотици. Само температурата не сваля вече втори ден. Всички проблеми са от нередовно пийене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Щом тя не сваля... свали я ти Много е приятно да се гледа валящия снежец зад "защитата" на прозореца и в топлата прегръдка на струята на климатика. бахмааму. такъв съвпадък, че чак се обърнах да проверявам дали не си зад мен, ама не - стена има, както си знаех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Абе ще намерим мъж на малката вещица във форума, имах друго очакване, ама виждам, че с mobo и мислите си четете дори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tai Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Всички проблеми са от нередовно пийене. Страдам от тази неличима болест. Не понасям алкохола. По-добре чай да пия отколкото с това да се наливам. Щом тя не сваля... свали я ти Как ли ще да стане аз нея да сваля, че ме тормози два дни. Освен да се гмурна в навалелия сняг. А покрай това и нещо друго на два крака да сваля и то само с поглед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Всички проблеми са от нередовно пийене.И заболяването на черния ми дроб и то така, нали? Да бе, как не се бях сетил! Ако нещо ми стане с дробовете - ще знам как се действа - ще пропуша наново и яко пиене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Гаден сняг Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Абе хората в тоз форум само за пийене на алкохол ли са чували? Вие за други течности не знаете ли? Не че нямах това предвид ама скочили тука все едно нИ лизват Пък и черното дробче се възтановява ако човек има мярка с пиенето на алкохолец. А едва ли някой спазва препоръчителните 2.5-3 литра вода на ден на човек - по повод на пиенето въобще. Да не говорим за прием на витамини и минерали. Та нередовното пиене има много аспекти - освен любимия ми (алкохолния). _____________ И... наздраве (тука някакъв джин ми се подмята) _____________ И... още нещо. В действителност всички около мен спряха пиенето за последните 2 години. Само малцина останаха. Другите най-много биричка да пийна. Какво стана с тези хора се чудя. Не че е имало с кой да си пия и преди кафето с джина сутрин ама ...!??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Аре ся курунир да ми каже нещо за аватара! А, а, хахаха. Mood icons Link to comment Share on other sites More sharing options...
tai Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Аре ся курунир да ми каже нещо за аватара! А, а, хахаха.Mood icons Тоз аватър много Фрешън. Аресва ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Подписа ти все още е хомо-антро. Обожавам снега. Но не се радвам особено на факта, че тази година се замотах с покупката на зимни обувки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Това лесно се решава - отиваш в мола, на втория етаж магазина на Merrell и ти си човека Жалко, че затвориха магазина на Hi-Tec във Форум Тракия... и че няма смислен магазин на The North Face в Пловдив, че тогава направо там щях да те пратя (магазин Арена на стадион Пловдив). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tai Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Рецептичка: Затвори сега очи, запуши си носа с едната ръка, обърни едно концентрирано питие на екс (не е за удоволствие, за лечение е). После тръгваш смело из снега и сваляш първото двукрако, което си решиш и с квото можеш... Само по-внимателно... да не се разчуе Рецепти изпълнявам само когато са били лично изпробвани. Живота ми е мил! По чуждо усмотрение хич и не мърдам и малкия си пръст. Що ли? Щото! На екс пия само плодови шотчета, има само една опасност при тях, да се задавя от семките им. А ако се замятам в снега все някоя добра душица ще ми помогне. Е тогава жална му майка. Ще сваляме дрехи, страсти и обувки .... хаха А и в медиите ще научите. Жена болна от Свиски грип, надборва мирни граждани!!! Дрън-дрън! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Честит ви скапан първи сняг! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Dreamer, за моите зимни обувки ли беше писаното? Че аз и градски и туристически трябва да взимам... За градски може би ще отскоча до София да видя в ОЧЗ какво предлагат, да видя имат ли нещо на Kamelot, че съм им хвърлил око. А за туристически... още ще поотложа, че не ща да взема нещо за сезон/два... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 RaptoR e бахти кукувицата, как може да използва лепенките 'Спрял си като идиот!'... Не бива така, момче, не бива. Чудя се защо се жалвате от студеното време, гледам споменавате винце, ракия, чай... Валя, какъв ти е по-точно проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Да, за теб. Под поотлагане имаш предвид за да вземеш нещо хубаво? И аз трябва да взема някакви след време, че засега карам с едни по-ниски от нужното, но и май нямам желание за високи hiking обувки. Ще си карам с моите Columbia Beartooth S8 докато мога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Тоз аватър много Фрешън. Аресва ми! Ееее за пръв път някой да ми хареса антро аватар, благодаря! XD Подписа ти все още е хомо-антро. Лежащо динго на плаж, направо се скъсва да лъха на хомо хахахах. Твоята също не е цвете за мирисане. Нещо да не те е яд че така привличам пичовете и пичките, а вие едвам смогвате с едното? хахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.