second.life.syndrome Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Дори да са безплатни, това няма да ги направи по-малко гадни, нали се сещаш? Ама какво ли се възмущавам - тук всеки разбира от всичко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Ще ми татуираш ли ТАНК на целия гръб Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 ПС : тва беше към странната госпожица със сложният ник :ph34r: Не че нещо ама що не вземеш да се гръмнеш ?! Възмущавам ли ти се на малоумните постове - НЕ следователно коя си ти да казваш кое е гадно , кой е бездарен и т.н. при положение че даже си нямаш никва идея за какво става въпрос или всички са се родили научени ? Както казах не смятам да ставам професионалист и да правя пари от това , не смятам и да се моля на някой от булфорум да дойде да се упражнявам на него. И да , специално от татуировки най-вероятно разбирам много повече от повечето хора , имам достатъчно и мога да преценя ако не ставам , имам и 1 която е гадна понеже татуиса си остави ръцете и знам кво е да резелосаш някой...... Комплекта върви и с изкуствена кожа на която ще се пробвам първо. ЕДИТ : Аквила може , колко му е - 4ри букви Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 И нищо не каза за моето предложение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Смятам няколко месеца да се упражнявам на изкуствената кожа която идва с комплекта След това може би Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 ебати талантите има в тоя форум аз със зор рисувам къщичка с 2 дървета до нея и слънце Горката изкуствена кожа дай първо на гълченцето, площ бол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Тва е верно , ама не ми пречи по шаблон да направя надпис , трайбъл или нещо без много светлосенки Ако си мислите че всички татуисти могат да рисуват сте в огромна заблуда. PS : и по-горе споменах че смятам да се пробвам в началото само с трайбъли , макар че не ги харесвам се правят най-лесно. Ето такива : http://images.google.bg/images?hl=bg&s...sa=N&tab=wi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Тва е верно , ама не ми пречи по шаблон да направя надпис , трайбъл или нещо без много светлосенки Ако си мислите че всички татуисти могат да рисуват сте в огромна заблуда. Естествено, то и не всички с шофьорска книжка могат да карат, но това не е оправдание Но нищо, тамън ще създадеш работа на професионалистите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 дай първо на гълченцето. Чудя се гълченцето дали да не подкара танк и да те направи труден за рисуване или да те татуира перманентно. Голяма дилема Василе, ако можеш да рисуваш котешки лапички, значи всичко е наред за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Чесно казано се опитвате да ме изкарате някъв какъвто не съм. Повтарям за 123123123 път - не съм малоумен , не бих се захванал с нещо което остава за цял живот ако не съм сигурен че ще го направя , незнам колко по ясно да го кажа. Пробвал съм и общо взето ми се получаваше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Аз чак се замислих, ама това "общо-взето" ме поуплаши... Иначе бих ти дал да ми направиш един плътен йероглиф без никакви сенки, след като видя състоянието на изкуствената кожа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Искам на кура да ми нарисуваш кор. Ама да е по-голям от моя! Ред: Т'ва да не си терорист в Сомалия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Само тоя некадърен сняг липсваше... Точно щях да ходя да сменям гуми. Ако разкаля ще подивея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Сняяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяг ! много рано бе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 ...некадърен сняг липсваше... Haha, nqma takova slovosachetanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Аз моите гуми предвидливо ги смених преди няколко дни и съм подготвен. Друг е въпроса сега как ще почне да пълзи трафика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tai Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 ЧЕСТИТ ВИ ПЪРВИ СНЯГ! Не обичам снега! Студ и настинки ми навява. Какво харесвате в тоя сняг? Като малка нямах търпение да навали и хайде на шенайта или с найлонче на най-близката могила и хайдееее на игрите със снежни топки и снежен човек. А сега пълна скука и тормоз, че не може да вървя по-бързо!? Всичко изглежда бавно, тормозно и мудно. Ужас! Е като изключа тази възможност, че е много готино да караш ски? Ако тази година ми се отдаде да отскоча до Снежанка, може да ги подкарам. С няколко борчета първоначално ще се запозная, но това ще да е само първия ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=05lQljTAw3g...feature=related Алекс Раева (Star Tattoed Ft. Alexandra - Baby) в едно от малкото парчета с бг изпълнител което е наистина добро. А тя е все по-красива Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 ПС : тва беше към странната госпожица със сложният ник :ph34r: Не че нещо ама що не вземеш да се гръмнеш ?! Възмущавам ли ти се на малоумните постове - НЕ следователно коя си ти да казваш кое е гадно , кой е бездарен и т.н. при положение че даже си нямаш никва идея за какво става въпрос или всички са се родили научени ? Както казах не смятам да ставам професионалист и да правя пари от това , не смятам и да се моля на някой от булфорум да дойде да се упражнявам на него. И да , специално от татуировки най-вероятно разбирам много повече от повечето хора , имам достатъчно и мога да преценя ако не ставам , имам и 1 която е гадна понеже татуиса си остави ръцете и знам кво е да резелосаш някой...... Комплекта върви и с изкуствена кожа на която ще се пробвам първо. ЕДИТ : Аквила може , колко му е - 4ри букви Не се връзвай бре, това не беше ли оная дето лепеше лепенки по колите и не искаше деца...сега простете ми ако съм объркал никовете, но кукувици бол, не мога да ги запомня всите И нека дрифтовете започнат......сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Василе... идват празници бе човек, свинска кожа колкото щеш, перфектна е за такива процедури. Честит ви първи сняг! Пак Еврокома се е скапал нещо, тука заваля със закъснение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Имам странното вътрешно усещане, че съм преодолял омразата си към гъбите. Тези дни трябва да пробвам някоя такава гозба - например прошуто фунги Започни с нещо лекичко... например гъбена кремсупа в "Накрая на Вселената", хем ти е близо до офиса, ако имаш работа натам. Супичката е много превъзходна и напълно компенсира подобието на обслужване там. И май е единственото нещо от цялата поръчка, което ти донасят преди да си забравил какво точно си поръчал и дали изобщо си поръчал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Започни с нещо лекичко... например гъбена кремсупа в "Накрая на Вселената", хем ти е близо до офиса, ако имаш работа натам. Супичката е много превъзходна и напълно компенсира подобието на обслужване там. И май е единственото нещо от цялата поръчка, което ти донасят преди да си забравил какво точно си поръчал и дали изобщо си поръчал. То при тия обстоятелства по-добре Копчето да му я направи ------------- С оглед на атмосферните условия взех решение как ще мине днешния ден: Aaaah, it's time to relax, a glass of wine, your favorite easy chair and of course ... numerous movies playing on the wide screen plazma :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Добре си го решил. Честит ви първи некадърен сняг... И кадърен също, изобщо идват красиви бели картини по полетата и гадна, гнусна киша в Пловдив... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=05lQljTAw3g...feature=related Алекс Раева (Star Tattoed Ft. Alexandra - Baby) в едно от малкото парчета с бг изпълнител което е наистина добро. А тя е все по-красива /me begs to differ. или на пловдивски: ни съм съгласин. пак си е отблъскваща въпреки внезапния прилив на буен пубертет и високите нива на хормона силиконбол придаващ гротескни размери на некои полови белези. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Аз съм се свил на гълбо в едни одеала пред компа и гледам едни логове, търся бъгове и прочие... скучно ми е доста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.