Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

ПС : тва беше към странната госпожица със сложният ник :ph34r:

Не че нещо ама що не вземеш да се гръмнеш ?!

Възмущавам ли ти се на малоумните постове - НЕ следователно коя си ти да казваш кое е гадно , кой е бездарен и т.н. при положение че даже си нямаш никва идея за какво става въпрос или всички са се родили научени ?

Както казах не смятам да ставам професионалист и да правя пари от това , не смятам и да се моля на някой от булфорум да дойде да се упражнявам на него.

И да , специално от татуировки най-вероятно разбирам много повече от повечето хора , имам достатъчно и мога да преценя ако не ставам , имам и 1 която е гадна понеже татуиса си остави ръцете и знам кво е да резелосаш някой......

Комплекта върви и с изкуствена кожа на която ще се пробвам първо.

ЕДИТ : Аквила може , колко му е - 4ри букви :lol:

ебати талантите има в тоя форум аз със зор рисувам къщичка с 2 дървета до нея и слънце :lol: :lol:
Горката изкуствена кожа :lol: дай първо на гълченцето, площ бол.

Тва е верно , ама не ми пречи по шаблон да направя надпис , трайбъл или нещо без много светлосенки :)

Ако си мислите че всички татуисти могат да рисуват сте в огромна заблуда.

PS : и по-горе споменах че смятам да се пробвам в началото само с трайбъли , макар че не ги харесвам се правят най-лесно.

Ето такива :

http://images.google.bg/images?hl=bg&s...sa=N&tab=wi

Тва е верно , ама не ми пречи по шаблон да направя надпис , трайбъл или нещо без много светлосенки :)

Ако си мислите че всички татуисти могат да рисуват сте в огромна заблуда.

Естествено, то и не всички с шофьорска книжка могат да карат, но това не е оправдание ;)

Но нищо, тамън ще създадеш работа на професионалистите.

дай първо на гълченцето.

Чудя се гълченцето дали да не подкара танк и да те направи труден за рисуване или да те татуира перманентно. Голяма дилема :)

Василе, ако можеш да рисуваш котешки лапички, значи всичко е наред за мен :)

Чесно казано се опитвате да ме изкарате някъв какъвто не съм.

Повтарям за 123123123 път - не съм малоумен , не бих се захванал с нещо което остава за цял живот ако не съм сигурен че ще го направя , незнам колко по ясно да го кажа.

Пробвал съм и общо взето ми се получаваше.

Аз чак се замислих, ама това "общо-взето" ме поуплаши... :D

Иначе бих ти дал да ми направиш един плътен йероглиф без никакви сенки, след като видя състоянието на изкуствената кожа... :lol:

Аз моите гуми предвидливо ги смених преди няколко дни и съм подготвен. Друг е въпроса сега как ще почне да пълзи трафика... :angry1

ЧЕСТИТ ВИ ПЪРВИ СНЯГ!

Не обичам снега! Студ и настинки ми навява. Какво харесвате в тоя сняг?

Като малка нямах търпение да навали и хайде на шенайта или с найлонче на най-близката могила и хайдееее на игрите със снежни топки и снежен човек. А сега пълна скука и тормоз, че не може да вървя по-бързо!? Всичко изглежда бавно, тормозно и мудно. Ужас! :(

Е като изключа тази възможност, че е много готино да караш ски? Ако тази година ми се отдаде да отскоча до Снежанка, може да ги подкарам. С няколко борчета първоначално ще се запозная, но това ще да е само първия ден. :lol:

ПС : тва беше към странната госпожица със сложният ник :ph34r:

Не че нещо ама що не вземеш да се гръмнеш ?!

Възмущавам ли ти се на малоумните постове - НЕ следователно коя си ти да казваш кое е гадно , кой е бездарен и т.н. при положение че даже си нямаш никва идея за какво става въпрос или всички са се родили научени ?

Както казах не смятам да ставам професионалист и да правя пари от това , не смятам и да се моля на някой от булфорум да дойде да се упражнявам на него.

И да , специално от татуировки най-вероятно разбирам много повече от повечето хора , имам достатъчно и мога да преценя ако не ставам , имам и 1 която е гадна понеже татуиса си остави ръцете и знам кво е да резелосаш някой......

Комплекта върви и с изкуствена кожа на която ще се пробвам първо.

ЕДИТ : Аквила може , колко му е - 4ри букви :lol:

Не се връзвай бре, това не беше ли оная дето лепеше лепенки по колите и не искаше деца...сега простете ми ако съм объркал никовете, но кукувици бол, не мога да ги запомня всите :laughing:

И нека дрифтовете започнат......сега :rolleyes: :laughing:

Василе... идват празници бе човек, свинска кожа колкото щеш, перфектна е за такива процедури.

:)

Честит ви първи сняг!

Пак Еврокома се е скапал нещо, тука заваля със закъснение! :laughing:

Имам странното вътрешно усещане, че съм преодолял омразата си към гъбите. Тези дни трябва да пробвам някоя такава гозба - например прошуто фунги :)

Започни с нещо лекичко... например гъбена кремсупа в "Накрая на Вселената", хем ти е близо до офиса, ако имаш работа натам. Супичката е много превъзходна и напълно компенсира подобието на обслужване там. И май е единственото нещо от цялата поръчка, което ти донасят преди да си забравил какво точно си поръчал и дали изобщо си поръчал.

Започни с нещо лекичко... например гъбена кремсупа в "Накрая на Вселената", хем ти е близо до офиса, ако имаш работа натам. Супичката е много превъзходна и напълно компенсира подобието на обслужване там. И май е единственото нещо от цялата поръчка, което ти донасят преди да си забравил какво точно си поръчал и дали изобщо си поръчал.

То при тия обстоятелства по-добре Копчето да му я направи :laughing:

-------------

С оглед на атмосферните условия взех решение как ще мине днешния ден:

Aaaah, it's time to relax, a glass of wine, your favorite easy chair and of course ... numerous movies playing on the wide screen plazma :ph34r:

Добре си го решил. Честит ви първи некадърен сняг... :) И кадърен също, изобщо идват красиви бели картини по полетата и гадна, гнусна киша в Пловдив... :tongue

http://www.youtube.com/watch?v=05lQljTAw3g...feature=related Алекс Раева (Star Tattoed Ft. Alexandra - Baby) в едно от малкото парчета с бг изпълнител което е наистина добро. А тя е все по-красива :)

/me begs to differ.

или на пловдивски: ни съм съгласин. пак си е отблъскваща въпреки внезапния прилив на буен пубертет и високите нива на хормона силиконбол придаващ гротескни размери на некои полови белези.

Аз съм се свил на гълбо в едни одеала пред компа и гледам едни логове, търся бъгове и прочие... скучно ми е доста.

:)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...