Antares Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 eos, Поровец е още по-ветровит от Банско Се'й си в Родопите, там си е най-'арно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Аз карам от 4-5 годишна, но само на Пампорово и на Чепеларе. На Банско съм била само два пъти, но е много ветровито и не ми харесват пистите, а на Боровец съм ходила много като малка, че живеехме в София, но не помня почти нищо. Мисля тази година да отида на Боровец. Някой ако има информация за там, ако може да сподели. И на мен на Пампорово и Чепеларе ми е любимо, че познавам доста хора там. Дано тази година не е много скъпо, че взеха да прекаляват Мен ме е учил да карам ски един батко от Чепеларе, като бях на 4-5 години сега аз помагам да дъщеря му, че е в ПУ. Даже ми беше подарил медал, че беше състезател. Това по повод, че брат ми ме пусна на черната писта и бая щеки бой изяде от татко Много ми липсва брат ми... С него сме големи екстремисти. Като се ожени сложихме едни ски на жена му и я засилихме по склона Май си намерих кой да ме учи да карам ски Кога започваме уроците, че поне на дърти години да се науча ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Случвало ли ви се е да сте много притеснени за нещо, но да не знаете за какво? То е едно вътрешно усещане... Сърцето бие странно, стомаха ви е свит по определен начин, ... Но без видима причина. Не разбирам. Просто - не разбирам. Прегледай се за свински грип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 @Psihara^^ По симптомите бих казала, че прилича на паническа атака... .... или просто на пристъп на "спортно сърце".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Къде обичате най-много да карате ски? Обикновено карам тук, защото ми е на 15 минути път от дома, но най-обичам разбира се да съм тук, защото се превърна в най-добрият ски курорт в света в момента, според Форбс и още една камара други класации. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 .... или просто на пристъп на "спортно сърце".... Какво е пристъп на "спортно сърце" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Ваксина срещу грипа ,може и с добавка домашна ракийка Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Обикновено карам тук, защото ми е на 15 минути път от дома, но най-обичам разбира се да съм тук, защото се превърна в най-добрият ски курорт в света в момента, според Форбс и още една камара други класации. Много си гаден. Що дразниш бедния народ тука? EOS, на Боровец е приятно обаче съм ходил все лятото. Като гледам комплекса как е би трябвало да е 6+ и зимата но не знам пистите в какво положение са. Ако ми остане време тази година бих отишал да карам ски там. Хем пътя от Пловдив е съвсем прав (почти, само последните 10тина км има повече завои) и като цяло е хубав а не завой зо завой и между 2 завоя по 3 дупки като този до Пампорово (може тази година да са го оправили но традиционно пътя до Пампорово си беше ужасен) PS: Пистата на х.Здравец е най-отвратителната ски писта която съм виждал. Не само че е къса но като цяло е ужасна. По-кофти писта трудно може да се намери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 от страх да не изперкаш? Не, не е това. Няма причина да се случи подобно нещо. Стрес,стрес,стрес и пак стрес!А и някой автори казват смяната на сезоните идва баба Зима все пак,трябва почивка и хубав режим,приятни хора и все в тоя ред. Стрес не е, защото си дадох 1 седмица почивка от всички и всичко. Днес нито в университета, нито на работа нещо можеше да ме разклати. А зимата е много мой човек. Прегледай се за свински грип. Nope, not a chance. Свинския грип е като всеки друг грип, не е нещо по-специално. А и аз вече минах 1 настинка. Имунитетченце си имам вече. .... или просто на пристъп на "спортно сърце".... Какво е пристъп на "спортно сърце" ? Да... WTF?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 PS: Пистата на х.Здравец е най-отвратителната ски писта която съм виждал. Не само че е къса но като цяло е ужасна. По-кофти писта трудно може да се намери. На коя от двете си карал? Онази с паничката или онази с малкото влекче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Май си намерих кой да ме учи да карам ски Кога започваме уроците, че поне на дърти години да се науча ? Ти пък и ти До какви дърти години? Ще се научиш много бързо! Само желание да имаш и да завали сняг! Обикновено карам тук, защото ми е на 15 минути път от дома, но най-обичам разбира се да съм тук, защото се превърна в най-добрият ски курорт в света в момента, според Форбс и още една камара други класации. Много е красиво Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Минава ми през главата песен. Ех, бяхме млади и хубави, сега сме само хубави (и скромни) . Лека вечер, момчета и момичета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 На коя от двете си карал? Онази с паничката или онази с малкото влекче? Май тази с паничката. Един влек беше отвратителен а после пистата още по-отвратителна... може да съм се разлигавил защото 3 седмици преди това карах ски в Altenmarkt-Zauchensee... щото после и пампорово ми се видя мизерно но някак поносимо... докато на х.Здравец освен че се натъртих падайки няколко пъти от влека (щото ските по камъни и пръст задират кофти) а после на бабуните по пистата и непокритите със сняг участъци там се довърших просто... а ужким беше баш сезона и беше валял сняг. Като цяло съм с впечатление че не само е кофти и малка пистата ами е и неподдържано. За мен там да се ходи на ски не си заслужава но това си е лично мое мнение. Може пък да съм лигльо щото искам да карам на голяма и добре поддържана писта а не на място подходящо единствено за пързаляне деца с шейни PS: Все по-често тръгвам да пиша пък се спирам сам щото си мисля че и да кажа нещо и да не кажа - няма да има разлика, що тогава да се хабя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Ти пък и ти До какви дърти години? Ще се научиш много бързо!Само желание да имаш и да завали сняг! Хубу де, млад съм още... )) Стискам палци след 3 седмици да вали сняг, че ще съм по българско ) После като се науча (като ме научиш) ще ми е лесно, че имам писта на 20 минути от тук Само да има навити покрай мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 На тема ски - все още си пазя дипломата за клас "C" на пампоровското ски училище Май "D" беше най-високия, ама май включваше каране извън пистите, неотъпкан сняг и такива радости. За такова нито ски, нито условия, нито ташаци имах тогава... Иначе, дедо, хижа Здравец е едно от най-ужасните за каране на ски места. Склона е с такова изложение, че снега бързо се стапя и става на гняс. Поддръжката е под всякаква критика. Споменаха, че на Бяла Черква не било много лошо, но никога не съм карал там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Иначе, дедо, хижа Здравец е едно от най-ужасните за каране на ски места. Всъщност х. Здравец изобщо не влиза в класацията на места за каране на ски. Евентуално става за място, на което да започнеш да се учиш да караш ски, но не и да караш ски. На пловдивчани са ни близо Чепеларе, Пампорово и Боровец. Като изключим Чепеларе, защото най-редовно няма сняг и остават Пампорово и Боровец. Като изключим Пампорово, защото е супер фул, остава Боровец Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Всъщност х. Здравец изобщо не влиза в класацията на места за каране на ски Моите приятели бяха на друго мнение, но съм напълно съгласен с теб - това не е място за каране на ски каквото ще да си мислят местните. Antares, на бяла черква къде точно ще се карат ски не ми го побира ума. Там е толкова диво, че не мога да си представя къде е пистата а лифт съм сигурен че няма така че в най-добрия случай има влек, което е гаранция за малка и мизерна писта. Проверих - 1 писта дълга около километър обслужвана от влек тип котва с 1 ратрак. На мен поне ми звучи доста мизерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Е, токов удар и Primary/Secondary master hard disk fail... първият хард зацепи ама вторият май си отиде вече. Или е батерията ама сега не ми се гледа. Това е песента: "Daniel Powter - Next Plane Home"! Ахахаха, пускам телевизора на бтв и оп, Даниел Полтър там, ето за к'во му пускат песните преди сутрешният блок, та като дойде в България да види, че и негова музика върви. Той има само две-три хубави песни иначе, какъв концерт ще ми прави. Имам странното вътрешно усещане, че съм преодолял омразата си към гъбите. Тези дни трябва да пробвам някоя такава гозба - например прошуто фунги Нещо по-вкусно? Пробвай пилешка супа фрикасе с гъби. Или пълнени тиквички с гъби, домати и пълнежа от тиквечката, печени във фурна, поръсени с топено сирене или настъргано бяло саламурено. Телешко с пържени гъби и патладжан в доматен сос. Сега като се замисля, от кога не съм ги готвил тези работи... това е сигурно защото не ги ям повечето пъти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Имам странното вътрешно усещане, че съм преодолял омразата си към гъбите. Тези дни трябва да пробвам някоя такава гозба - например прошуто фунги Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 вече си имам това : кой ще бъде първи Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Да ти е честита придобивката, от която разпознах 2-3 неща само Минава ми през главата, че е време да спре да ме домързява и да си седна на Д-то да чета... И Честит Рожден Ден на Xciter, да е жив и здрав, макар че нещо се загуби по форума... zlobil, ако е безплатна първата татуировка, аз ще бъда първа, в името на свещеното ни приятелство... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Надушвам пореден бездарен татуист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 аз ще я ползвам за хоби , далече съм от мисълта да си вадя хляба с това за разлика от повечето бездарници пък и едва ли някога ще мога да правя красиви лица със светлосенки....... едит : всичките които ще правя ще са безплатни само трябва да си избирате по прости нещо - трайбъли , надписи и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Надушвам пореден бездарен татуист.Що бе, затворници и роми бол. Жалко че няма да оценят хубавата техника, а само таланта му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 http://images.google.bg/images?hl=bg&s...sa=N&tab=wi ето такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.