Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Аз карам от 4-5 годишна, но само на Пампорово и на Чепеларе. На Банско съм била само два пъти, но е много ветровито и не ми харесват пистите, а на Боровец съм ходила много като малка, че живеехме в София, но не помня почти нищо. Мисля тази година да отида на Боровец. Някой ако има информация за там, ако може да сподели. И на мен на Пампорово и Чепеларе ми е любимо, че познавам доста хора там. Дано тази година не е много скъпо, че взеха да прекаляват :)

Мен ме е учил да карам ски един батко от Чепеларе, като бях на 4-5 години :) сега аз помагам да дъщеря му, че е в ПУ. Даже ми беше подарил медал, че беше състезател. Това по повод, че брат ми ме пусна на черната писта и бая щеки бой изяде от татко :rofl:

Много ми липсва брат ми... С него сме големи екстремисти. Като се ожени сложихме едни ски на жена му и я засилихме по склона :laughing:

Май си намерих кой да ме учи да карам ски :) Кога започваме уроците, че поне на дърти години да се науча ? :)

Случвало ли ви се е да сте много притеснени за нещо, но да не знаете за какво? То е едно вътрешно усещане... Сърцето бие странно, стомаха ви е свит по определен начин, ... Но без видима причина. Не разбирам. Просто - не разбирам.

Прегледай се за свински грип.

@Psihara^^ По симптомите бих казала, че прилича на паническа атака...

.... или просто на пристъп на "спортно сърце"....

Къде обичате най-много да карате ски? :)

Обикновено карам тук, защото ми е на 15 минути път от дома, но най-обичам разбира се да съм тук, защото се превърна в най-добрият ски курорт в света в момента, според Форбс и още една камара други класации. :punk

Обикновено карам тук, защото ми е на 15 минути път от дома, но най-обичам разбира се да съм тук, защото се превърна в най-добрият ски курорт в света в момента, според Форбс и още една камара други класации. :punk

Много си гаден. Що дразниш бедния народ тука? :P

EOS, на Боровец е приятно обаче съм ходил все лятото. Като гледам комплекса как е би трябвало да е 6+ и зимата но не знам пистите в какво положение са. Ако ми остане време тази година бих отишал да карам ски там. Хем пътя от Пловдив е съвсем прав (почти, само последните 10тина км има повече завои) и като цяло е хубав а не завой зо завой и между 2 завоя по 3 дупки като този до Пампорово (може тази година да са го оправили но традиционно пътя до Пампорово си беше ужасен)

PS: Пистата на х.Здравец е най-отвратителната ски писта която съм виждал. Не само че е къса но като цяло е ужасна. По-кофти писта трудно може да се намери.

от страх да не изперкаш?

Не, не е това. :) Няма причина да се случи подобно нещо. :)

Стрес,стрес,стрес и пак стрес!А и някой автори казват смяната на сезоните идва баба Зима все пак,трябва почивка и хубав режим,приятни хора и все в тоя ред.

Стрес не е, защото си дадох 1 седмица почивка от всички и всичко. Днес нито в университета, нито на работа нещо можеше да ме разклати. :) А зимата е много мой човек. :lol:

Прегледай се за свински грип.

Nope, not a chance. Свинския грип е като всеки друг грип, не е нещо по-специално. А и аз вече минах 1 настинка. Имунитетченце си имам вече. :)

.... или просто на пристъп на "спортно сърце"....

Какво е пристъп на "спортно сърце" ?

Да... WTF?!

PS: Пистата на х.Здравец е най-отвратителната ски писта която съм виждал. Не само че е къса но като цяло е ужасна. По-кофти писта трудно може да се намери.

На коя от двете си карал? Онази с паничката или онази с малкото влекче?

Май си намерих кой да ме учи да карам ски :) Кога започваме уроците, че поне на дърти години да се науча ? :)

Ти пък и ти :) До какви дърти години? Ще се научиш много бързо!

Само желание да имаш и да завали сняг!

Много е красиво :)

Минава ми през главата

песен. Ех, бяхме млади и хубави, сега сме само хубави (и скромни) :rolleyes: . Лека вечер, момчета и момичета!

На коя от двете си карал? Онази с паничката или онази с малкото влекче?

Май тази с паничката. Един влек беше отвратителен а после пистата още по-отвратителна... може да съм се разлигавил защото 3 седмици преди това карах ски в Altenmarkt-Zauchensee... щото после и пампорово ми се видя мизерно но някак поносимо... докато на х.Здравец освен че се натъртих падайки няколко пъти от влека (щото ските по камъни и пръст задират кофти) а после на бабуните по пистата и непокритите със сняг участъци там се довърших просто... а ужким беше баш сезона и беше валял сняг. Като цяло съм с впечатление че не само е кофти и малка пистата ами е и неподдържано. За мен там да се ходи на ски не си заслужава но това си е лично мое мнение. Може пък да съм лигльо щото искам да карам на голяма и добре поддържана писта а не на място подходящо единствено за пързаляне деца с шейни

PS: Все по-често тръгвам да пиша пък се спирам сам щото си мисля че и да кажа нещо и да не кажа - няма да има разлика, що тогава да се хабя...

Ти пък и ти :) До какви дърти години? Ще се научиш много бързо!

Само желание да имаш и да завали сняг!

Хубу де, млад съм още... :)))) Стискам палци след 3 седмици да вали сняг, че ще съм по българско :))) После като се науча (като ме научиш) ще ми е лесно, че имам писта на 20 минути от тук ;) Само да има навити покрай мен B)

На тема ски - все още си пазя дипломата за клас "C" на пампоровското ски училище :D Май "D" беше най-високия, ама май включваше каране извън пистите, неотъпкан сняг и такива радости. За такова нито ски, нито условия, нито ташаци имах тогава...

Иначе, дедо, хижа Здравец е едно от най-ужасните за каране на ски места. Склона е с такова изложение, че снега бързо се стапя и става на гняс. Поддръжката е под всякаква критика. Споменаха, че на Бяла Черква не било много лошо, но никога не съм карал там.

Иначе, дедо, хижа Здравец е едно от най-ужасните за каране на ски места.

Всъщност х. Здравец изобщо не влиза в класацията на места за каране на ски. Евентуално става за място, на което да започнеш да се учиш да караш ски, но не и да караш ски. На пловдивчани са ни близо Чепеларе, Пампорово и Боровец. Като изключим Чепеларе, защото най-редовно няма сняг и остават Пампорово и Боровец. Като изключим Пампорово, защото е супер фул, остава Боровец :)

Всъщност х. Здравец изобщо не влиза в класацията на места за каране на ски

Моите приятели бяха на друго мнение, но съм напълно съгласен с теб - това не е място за каране на ски каквото ще да си мислят местните.

Antares, на бяла черква къде точно ще се карат ски не ми го побира ума. Там е толкова диво, че не мога да си представя къде е пистата а лифт съм сигурен че няма така че в най-добрия случай има влек, което е гаранция за малка и мизерна писта.

Проверих - 1 писта дълга около километър обслужвана от влек тип котва с 1 ратрак. На мен поне ми звучи доста мизерно.

Е, токов удар и Primary/Secondary master hard disk fail... първият хард зацепи ама вторият май си отиде вече.

Или е батерията ама сега не ми се гледа.

Това е песента: "Daniel Powter - Next Plane Home"! :)

Ахахаха, пускам телевизора на бтв и оп, Даниел Полтър там, ето за к'во му пускат песните преди сутрешният блок, та като дойде в България да види, че и негова музика върви. :laughing:

Той има само две-три хубави песни иначе, какъв концерт ще ми прави. :P

Имам странното вътрешно усещане, че съм преодолял омразата си към гъбите. Тези дни трябва да пробвам някоя такава гозба - например прошуто фунги :)

Нещо по-вкусно?

Пробвай пилешка супа фрикасе с гъби.

Или пълнени тиквички с гъби, домати и пълнежа от тиквечката, печени във фурна, поръсени с топено сирене или настъргано бяло саламурено.

Телешко с пържени гъби и патладжан в доматен сос.

Сега като се замисля, от кога не съм ги готвил тези работи... това е сигурно защото не ги ям повечето пъти! :)

Имам странното вътрешно усещане, че съм преодолял омразата си към гъбите. Тези дни трябва да пробвам някоя такава гозба - например прошуто фунги :)

Да ти е честита придобивката, от която разпознах 2-3 неща само :)

Минава ми през главата, че е време да спре да ме домързява и да си седна на Д-то да чета...

И Честит Рожден Ден на Xciter, да е жив и здрав, макар че нещо се загуби по форума...

zlobil, ако е безплатна първата татуировка, аз ще бъда първа, в името на свещеното ни приятелство... :)

аз ще я ползвам за хоби , далече съм от мисълта да си вадя хляба с това за разлика от повечето бездарници :)

пък и едва ли някога ще мога да правя красиви лица със светлосенки.......

едит : всичките които ще правя ще са безплатни :)

само трябва да си избирате по прости нещо - трайбъли , надписи и т.н.

Надушвам пореден бездарен татуист.
Що бе, затворници и роми бол. Жалко че няма да оценят хубавата техника, а само таланта му.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...