Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
djadomraz жив и здрав , ти си знаеш за какво :lol:

Честно казано нямам си ни най-малка представа. Ама гледам днес никой не ме е търсил тъй че едва ли съм забравил нещо....

Мисля, си че в Полинеро, партито за Хелоуин беше адски яко. Само ми се иска да имах повече спомени... Като например, как съм си помлял левия крак...

Все пак - беше добра вечер!

Мисля, си че в Полинеро, партито за Хелоуин беше адски яко. Само ми се иска да имах повече спомени... Като например, как съм си помлял левия крак...

Все пак - беше добра вечер!

Не е добре така да се напива човек.

Пампорово по принцип ми беше любимата дестинация, но за съжаление стана много скъпо... Чух хубави неща за Чепеларе и сериозно се замислям да проверим с една приятелка тази година.

Аз карам от 4-5 годишна, но само на Пампорово и на Чепеларе. На Банско съм била само два пъти, но е много ветровито и не ми харесват пистите, а на Боровец съм ходила много като малка, че живеехме в София, но не помня почти нищо. Мисля тази година да отида на Боровец. Някой ако има информация за там, ако може да сподели. И на мен на Пампорово и Чепеларе ми е любимо, че познавам доста хора там. Дано тази година не е много скъпо, че взеха да прекаляват :)

Мен ме е учил да карам ски един батко от Чепеларе, като бях на 4-5 години :) сега аз помагам да дъщеря му, че е в ПУ. Даже ми беше подарил медал, че беше състезател. Това по повод, че брат ми ме пусна на черната писта и бая щеки бой изяде от татко :rofl:

Много ми липсва брат ми... С него сме големи екстремисти. Като се ожени сложихме едни ски на жена му и я засилихме по склона :laughing:

Наистина много подъл номер, да засилиш някой по някакъв склон със ските.

Трябваше да предизвикате и лавина, за да има повече тръпка хахаха!

Никога не съм се качвал на ски, просто няколко пъти съм се прибиивал със сноуборд и не искам да се троша отново. :)

Ами тя е доста страхлива, а брат ми удари колата и я завъртя стабилно и девойката се разплака да се прибираме вкъщи. Брат ми се ядоса много. Не можеше да тръгне със ските и затова я засили, но изведнъж отиде на по-стръмно и се провикна как да спре. Казах и да седне на земята. Не може да се научиш без да падаш. Аз колко борчета съм прегърнала. :) Действието се развива на х. Здравец. Не сме пребили никого. Смешно беше, че тя се зарадва, че тръгна и чак тогава се усети, че трябва и да се спира все пак. Никой не си е чупил нищо. И двамата карахме до нея и сме я учили през цялото време. Такава беше идеята.

Еее нищо лощо няма в падането.От опит знам че повече се пада назад отколкото напред.Така е и при сноуборда.Най-голямото ми приключение беше по "стената" без щеки.Не че там могат да се забият,понеже е голям ледник,но все пак си беше доста страшни :(

Случвало ли ви се е да сте много притеснени за нещо, но да не знаете за какво? То е едно вътрешно усещане... Сърцето бие странно, стомаха ви е свит по определен начин, ... Но без видима причина. Не разбирам. Просто - не разбирам.

Да, забавно е, естествено като няма пострадали, макар аз със сноуборд един път така паднах, че натъртих прешлен и няколко дни на легло и не можех да мръдна. Преди това на моунтин байк, по гръб на камъните, аре пак прешлен, пак на легло, макар и в двата случея много да ми се смяха, щото съм се мятал като акробат при паданията. :)

Сега гледам да се захвана с MX, дай боже там да не си потроша кокалите! XD

Търся някакъв КТМ на втора ръка или ямаха, а екипировката я имам от един приятел с който преди карах.

Той пък си потроши ходилото и след т'ва мотор не барна. :/

125_exc_04.jpg

lil_stenly MX не си струва.Просто по добре си вземи един хубав маунтин байк,по-добро хоби ще е.На МХ ,1-во една гума ти е 120лв най-евтината.На 2 карания планинско я сменяш.После ако си изрониш зъбите на венеца,той е повече пара.Пък и ако караш сам не си заслужава.Братовчед ми има Yamaha и трябваше да сменя бутало.Излезна му към 600лв.Просто прекалено скъпо хоби,пък и като караш в група ако не си първи одма можеш да полегнеш в накой храст,понеже не виждаш нищо от пушилката и прахоляка на другия пред теб.

lil_stenly MX не си струва.Просто по добре си вземи един хубав маунтин байк,по-добро хоби ще е.На МХ ,1-во една гума ти е 120лв най-евтината.На 2 карания планинско я сменяш.После ако си изрониш зъбите на венеца,той е повече пара.Пък и ако караш сам не си заслужава.Братовчед ми има Yamaha и трябваше да сменя бутало.Излезна му към 600лв.Просто прекалено скъпо хоби,пък и като караш в група ако не си първи одма можеш да полегнеш в накой храст,понеже не виждаш нищо от пушилката и прахоляка на другия пред теб.

Аз съм карал за кратко, едно време... никога не съм минавал първи, ама и мотора не беше мой, та го пазих много.

Просто след като пича "леко" пострада, нещо се наплаших малко. Ама кросовите мотори са ми слабост. Други спортове съм пробвал и не са ми харесвали, няма си тръпка в тях.

От какво?! :unsure: Може просто да изперквам. :)

Стрес,стрес,стрес и пак стрес!А и някой автори казват смяната на сезоните идва баба Зима все пак,трябва почивка и хубав режим,приятни хора и все в тоя ред.

Това беше за днес... тези хора ми надуха главата с разправии в нас, пожелавам лека нощ на всички и отивам да дремна малко.

:)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...