Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Добро утро, народе :) Минава ми през главата, че съм недоспала, но засега усмихната! Честит Рожден Ден на Sothbiss на патерици, да е жив, здрав, ухилен и щастлив! Приятен ден на всички ви :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Добро утро, народе :) Минава ми през главата, че съм недоспала, но засега усмихната! Честит Рожден Ден на Sothbiss на патерици, да е жив, здрав, ухилен и щастлив! Приятен ден на всички ви :)

Благодаря много. :)

пост 1000 :) yeah

Има някакви котки, още не съм разгледал. Уикенда са изложбите на кучета и котки, така че може би ще дойдат още, но днес бяха доста по-малко от миналата година.

Ходих по семейно ама много наплив на твоя щанд :) Който впрочем е и най-хубавия :)

А за котките. 1000 лв за британска късокосместа женска. Направо не можах да повярвам. Ама животното било много породисто и шампион и т.н. Мен просто ми трябваше за домашен разбойник.

Търсенето продължава.

А 2000 за гълъб? WTF?!

Всеки луд е с номера си, само, че някои водят със себе си цял цирк.... :wacko:

Да не говорим, че вчера на Ванчо му обясних как се сменят чифт волове за чифт гълъби, а понякога за чифт и нотариални актове за имот разменят :laughing:

host, имаше малки британски по 600-700 лева при рускините. Предупредих те, че тези с родословие и сертификати са 4 цифри :rolleyes:

Уринатора ти слабо ме вълнува. Проблем на уролога ти е, не се мъчи да го превърнеш в мой. А лафчето за бръчките ще си го запиша. Само въпрос, от кое село е?

Иначе сега ми предстои рожден ден и досадни обяснения на въпроси от сорта на "що спря да се обаждаш". Чудя се как да кажа на даден човек, че е деградирал лъжец, без да го обидя?

Село, WTF. Още ли са вРЪвежни тия лафове. Щи кажа тогава в твой стил - от твоЙто е, мен.

Минава ми през главата,как може да сме такава смотана държава и данъка на новите коли да е в пъти по-скъп от тоя на старите.

В цял свят е обратно,тука-терсене.

Да не говорим, че вчера на Ванчо му обясних как се сменят чифт волове за чифт гълъби, а понякога за чифт и нотариални актове за имот разменят :laughing:

host, имаше малки британски по 600-700 лева при рускините. Предупредих те, че тези с родословие и сертификати са 4 цифри :rolleyes:

А, аз знам. Отидох да види сестра ми котките и кучетата пък и нашите. Ако имаше някакви симпатяги без много родословие с нужда от нов дом можеше да си взема. Нямам амбиции да гледам изложбена котка. Просто ми трябва пухкав егоцентрик с който да се дразня в нас :)

А, аз знам. Отидох да види сестра ми котките и кучетата пък и нашите. Ако имаше някакви симпатяги без много родословие с нужда от нов дом можеше да си взема. Нямам амбиции да гледам изложбена котка. Просто ми трябва пухкав егоцентрик с който да се дразня в нас :)

Ако наистина търсиш точно такова коте мога да ти предложа избор от 3 котенца на една приятелка. За цени и споразумения трябва да говориш с нея, но ако наистина имаш желание пиши на ЛС да се разберем ;)

Тогава защо ги търсиш по изложби? Тези с родословие е ясно че са доста скъпи а изложбите са да се показват такива животни а не тип "улична превъзходна" :)

Ако искаш пиши ми да ти дам координати на един човек, който се занмаваше с кучета и котки и преди години ни беше намерил едно животинче - той може да ти намери горе-долу каквото търсиш на прилична цена (освен ако Aquila не ти свърши тази работа).

По принцип на киноложките изложби има представители на развъдници. Такава ми е логиката ;) Не всички котета по развъдниците са задължително от шампиони и т.н. ;)

Споко, утре пътувам да вилата (да наточа виното) - а там има един много сладък рижко. Та ще видим дали там няма някой хубавец с благ характер, а и вече Чистача даде оферта да помогне ама нали знаеш :) никога не е излишна още (помощ):)

btw онзи огромния котарак никой ли не го снима. Покажете го тук. Уникално голям и нагъл беше :)

Много ви поздрави от мен, Жоро, Старосел и Симфония-та :) Жалко, че рано сте приключили с Ф1 срещата, и все пак - Бътън шампион, але-але... :)

Малко са 500лв, трябва 5000 да бъде...

а колко е глобата, ако гледаш в дома си нерегистрирано домашно животно (куче/котка)? или то изобщо няма регистрационен режим за тях... а колко е глобата за напъждане (изоставяне на улицата) на домашно животно (куче/котка)?! май и такава няма, а? а трябва да има и да е над 5000 лева. "проблема" с тези животни сами си го създаваме, а после сами си блъскаме главите как да го решим и се правим, че изобщо не е свързан с нас. при положение, че вече във всеки град работи програма за кастриране на уличните животни, то от къде според вас се пръкват нови и нови такива? от марс и луната ни ги спускат с космически совалки... хората сме абсолютната напаст на тая планета, всички проблеми с които така обичаме да се борим, всъщност сами ние си ги създаваме и отглеждаме... някой сеща ли се за нещо наистина полезно и добро за планетата измислено и създадено от човека?

един пример ще ви дам само. след премиерата на Уолт Дрисни филма "101 далматинци" настава масова истерия по далматини. Всички се втурват да си взимат кученца... Резултата? След няколко месеца всичко се напълва с изоставени далматини... по улиците плъпват какви ли не далматински кръстоски и мутации... Защото никой не си прави сметка дали може да се грижи и да носи отговорност за куче - просто взима, щото е модерно. И след месец-два открива с изненада, че кучето не е просто аксесоар, ами е грижа. И отговорност. И то постоянна. И айде песа на улицата, защото вместо играчка се е оказал бреме. А дали вината е негова, а? Когато се задава премиерата на продължението на филма, киноложките клубове по цял свят започват кампания, която да разяснява на хората колко глупави кучета са далматините, колко от тях дават генетични дефекти, как не стават за домашен любимец - всичко само с една цел - да предотвратят нова вълна от изпъдени на улицата животинки...

Добро закриване на сезона направихме! Черни точки на отсъстващите!

Специален поздрав за анти-Вирус групата с новия вариант на

:laughing:

И още нещо, което ще се чака с нетърпение - AVATAR

Говори се, че ще е ай-скъпият филм в историята... :sayjin

"Най-скъпият" какво има общо с качествата му които не са технически????

И да ... това ми минава http://vbox7.com/play:176aecf6

А някой чел ли е повече за слуховете, че Лукас бил толкова впечатлен от технологията използвана в Аватар, че смятал да прави нови "Звездни войни"?

А някой чел ли е повече за слуховете, че Лукас бил толкова впечатлен от технологията използвана в Аватар, че смятал да прави нови "Звездни войни"?

George Lucas has said that James Cameron's Avatar has the potential to top Star Wars.

Lucas, who created the popular space franchise in 1977, admitted that Cameron's first feature film in 12 years can push storytelling and technological boundaries.

"Creating a universe is daunting," Lucas told The New Yorker in its profile of Cameron. "I'm glad Jim is doing it - there are only a few people in the world who are nuts enough to. I did it with Star Wars, and now he's trying to challenge that. It's a lot of work. I do believe Jim will take this further out than anyone's ever conceived of."

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...