Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

А ако нещо цифрите са астрономически (300лв за котарак) примерно :) на вилата съм забелязъл един оражев пухчо ама чакам да видя дали е с благ характер. От опит знам, че няма смисъл да превъзпитаваш котка. По-добре да си вземеш направо някоя по-мързелива.

Гледай оранжевия на вилата. Миналата година, а и тази предполагам свестните котки започват от около 800 и стигат над 1500 лева. На изложбата всичко се води марково и с родословие. Миналата година заглеждах британски късокосмести и под 900 лева за малко не видях. Тези със сертификати и прочее бяха по 1200.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
В офиса сме и с двете. Строени са една до друга :) Шефът пие разни кафета в чужбина и после все не може да „намери” същия вкус. Saeco, S-class Incanto de luxe – преди две –три години струваше 1800 лв., но предполагам, че вече цените са по-достъпни

Горе-долу от същия порядък са но има по-нови и по-хубави модели.

Машината с дозите на Лаваца е перфектната офис машина. Пускаш доза и пада същата доза пробита, без да цапа нищо. Стига да ти харесват дозите е идеална. На мен лично не ми харесват. За шест години съм отсъствала от работа само три-четири дни и един от тези дни, някой колега вместо доза пуснал монети от 50 ст. и 20 ст. :smile:

http://elisa80.snimka.bg/other/kafe.437710

Да, то има и различни дози и съм пил подобно кафе и много ми хареса. Обаче няма толкова глезотии като другите. Нещото което ме грабна в моята машина освен touch screen-a беше "асансьорчето" - побутваш го отдолу и то с електромоторче си вдига поставката за чашата - ей на това се радвах като малко дете поне 15 мин преди да я купя.

Леле, Алекс Раева сега я дават по БТВ... какво тяло. Доказателство че ако човек иска нещо, то той го постига.

И брат ми ме би на шах, винаги е бил по-съсредоточен от мен в логическите задачи. :/

Извиних се с това, че за 38 часа съм спал само четiри.

Иначе, добро утро на всички... аз ще отивам да подремна вече.

Здрасти, пичове!

Интересува ме мнението ви за следните оферти за ремонт на подпокривно пространство в жилищен блок:

http://prikachi.com/images.php?users/o_k_/19c.jpg

http://prikachi.com/images.php?users/o_k_/20q.jpg

Само на мен ли ми се струва странна?

Интересува ме мнението ви за следните оферти за ремонт на подпокривно пространство в жилищен блок:
Дал си два еднакви линка.

А защо го ремонтирате него?
Първо си изясни какво означава, после задавай тъпи въпроси.

Оправих линковете. Забележете количеството на продуктите, както и цената, а също така и сбора :)

Аз такава каша скоро не съм виждал. Опиши по-подробно какво са правили. Манипулациите по принцип са ми ясни. Подпокривното ви пространство в какъв вид е?

Здрасти, пичове!

http://prikachi.com/images.php?users/o_k_/19c.jpg

http://prikachi.com/images.php?users/o_k_/20q.jpg

Само на мен ли ми се струва странна?

А защо не го зададеш този въпрос на фирмата дала офертата?

Найш кво....Ще го кажа нормално. Дано децата ми НЕ са като теб, дано НЕ са метъли. Лично ще се погрижа. ;) Съжалявам ви, харабия.
Дон Кенефо, нали ти беше през кура за мнението ми? Я слагай потурите на дЕдо ти, че по-широчки, да можеш дъълго да си го местиш от единия шалвар в другия. Забавник ;]

Иначе се завръщам от един метълски концерт, където просто се разбих! Аморфис са си Аморфис. Айде сега да видим мозъчния донор к'ва затапка ще ми измисли за деградивната и деструктивната музика :D

F1 SEASON CLOSING DOWN PARTY

Публикувам го и тук да няма после "ама аз не видях" :sayjin

Ще изпратим Кими и каръка с него в новия му тим...може би мкл...не се знае. :rolleyes: Другия пенсионер Фисикела и той си заминава - има светлина в тунела.

Дон Кенефо, нали ти беше през кура за мнението ми? Я слагай потурите на дЕдо ти, че по-широчки, да можеш дъълго да си го местиш от единия шалвар в другия. Забавник ;]

Иначе се завръщам от един метълски концерт, където просто се разбих! Аморфис са си Аморфис. Айде сега да видим мозъчния донор к'ва затапка ще ми измисли за деградивната и деструктивната музика :D

наклон на уринатора ли ми даваш? не става така тц тц...и не се пъни толкова, ще си създадеш бръчици :tongue

Уринатора ти слабо ме вълнува. Проблем на уролога ти е, не се мъчи да го превърнеш в мой. А лафчето за бръчките ще си го запиша. Само въпрос, от кое село е?

Иначе сега ми предстои рожден ден и досадни обяснения на въпроси от сорта на "що спря да се обаждаш". Чудя се как да кажа на даден човек, че е деградирал лъжец, без да го обидя?

Аз такава каша скоро не съм виждал. Опиши по-подробно какво са правили. Манипулациите по принцип са ми ясни. Подпокривното ви пространство в какъв вид е?

Нищо не са правили, това им е офертата :)

Т.е това е контраоферта, която дава опозицията в блока на тази, която според тях е прекалено скъпа. Целта на опозицията е да ни покаже, че работата може да се свърши по-евтино и поради тази причина ми дават това нещо.

А защо не го зададеш този въпрос на фирмата дала офертата?

Не съм снимал горната част на тази "оферта", там се вижда, че име на фирма не фигурира :)

Има адрес на обекта и вид на работата.

Нищо не са правили, това им е офертата :)

Т.е това е контраоферта, която дава опозицията в блока на тази, която според тях е прекалено скъпа. Целта на опозицията е да ни покаже, че работата може да се свърши по-евтино и поради тази причина ми дават това нещо.

Съчуствам ти. В блока където живее майка ми трябваше да се пребоядиса стълбището. Правиха струваха, избраха най-евтината оферта и замазаха с блажна боя ВЪРХУ старата която беше леко олющена на места като лееко са я остъргали точно там на останалите места просто го заплескаха отгоре. Иди им обяснявай после че това след няма и 2 години ще е по-зле отколкото беше...

Може да изкараш коз и да им искаш фактура за свършената работа да видим дали ще поискат 20% над цената отгоре за ДДС :)

Ми, в случая нещата са на инат... Селяците в блока знаят какво мислим за тях и се противопоставят с всякакви средства, включително и със заплахи към майстора :)

А човекът е дал една от най-евтините възможни оферти, които могат да се намерят + 10 години гаранция. Защото е познат човек.

Но идиотът си е идиот, селякът си е селяк. За пари никога няма да емигрирам, ама за да се отърва от подобни хора - бих се замислил :)

Та, за офертата нещо да кажете? Ясно е, че е неясна, ама 0.17 дюбела още не мога да си ги представя :)

Ми, в случая нещата са на инат... Селяците в блока знаят какво мислим за тях и се противопоставят с всякакви средства, включително и със заплахи към майстора :)

А човекът е дал една от най-евтините възможни оферти, които могат да се намерят + 10 години гаранция. Защото е познат човек.

Но идиотът си е идиот, селякът си е селяк. За пари никога няма да емигрирам, ама за да се отърва от подобни хора - бих се замислил :)

Та, за офертата нещо да кажете? Ясно е, че е неясна, ама 0.17 дюбела още не мога да си ги представя :)

3 варианта - или го правите както трябва а те плащат по по-ниската оферта а свестните плащат разликата или го правят техните хора пък каквото стане... и последно не го правите изобщо докато не се разберете в крайна сметка за вариант който устройва всички (което вероятно няма да се случи, но който има по-дебели нерви и издържи повече)... за емигрирането си прав само че подозирам че от човешката простотия няма да можеш да избягаш. Единствения ти вариант е собствена къща или кооперация в която всички собственици са ти познати и ги знаеш що за стока са... ама аз за подобен случай не знам

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...