Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Бе моме, сериозно ли го приемаш лично? Чувстваш се нападната ли?

Нали се сещаш, че ако не си готова да чуеш нечие мнение, не трява да го искаш.

А темата е точно от такъв тип - я да видим кой какво мисли за мен. Ае, няма нужда :laughing:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не е за първи, няма да е и за последен път, затова го написах. И не чувствам нищо повече от ярост в юмруците, човек, който ми е безразличен не може да ме обиди или засегне. Мнението си е негово, просто е глупаво как всеки път трябва да се прави на голям разбирач...

За mobo: Безразличен ми е човекът, приказките му са тези, които ме провокират, но тъй като не мога да си го изкарам на думи, искам да си го изкарам на "личността".

последно чувстваш ли ярост в юмруците или ти е безразлично?

избери си вече.

иначе лафчето наистина беше забавно. и на мен ми ареса. кво обидно има в пантоф, като можеше да е скъсана джапанка или стар сандал или дори цървул? пантофът е къде-къде по-класно изделие ;)

щеше да е обидно, ако беше написал "чехъла", защото лафа все пак е "мъж под чехъл"... обаче понеже е умен и интелигентен, за да не те обиди, постарал се е да не те нарече "чехълче" (едноклетъчно демек)... пък ти се обиждаш.

недей така... сега ще мине Весо и ще го накаже, че те е нарекъл пантоф... каква обида само... измива се само с кръв.

Абе Галя, как може да реагираш така :laughing:

Все едно ти е дръпнал плитките Иво. Чудя ви се на акъла как ги спрятате тия схеми в стил "от нищо нещо"...

Само ми създавате проблеми после да се чудя как да ви слагам да седнете на масата у дома :laughing:

sufra.gif

Ха, познайте кой ще е под масата. Аз не пия и съм по-силна от него, е и по-тежка де... :D

Найш кво....Ще го кажа нормално. Дано децата ми НЕ са като теб, дано НЕ са метъли. Лично ще се погрижа. ;) Съжалявам ви, харабия.

Имало още състрадателни хора - ей!

Аз пък ще ти пожелая децата ти да кльопат само мазни банички и мекици и да станат автомонтьори - та, вечна да са им мазни пръстите! :rolleyes:

Ха, познайте кой ще е под масата. Аз не пия и съм по-силна от него, е и по-тежка де... :D

не измествай сега темата на разговора към пиенето... според мен от RaptoR и от неговите вкусове в частност зависи...

ай ай ай... голям подпис извади, другарко! сега ще те санкционират лошите чичковци...

Подписът беше поправен бързо. Е, все пак изискваше ментални усилия от полу-русата ми главица. Аз не измествам темата, не пия алкохол, дали за добро или лошо... Така че опасност да съм под масата няма, освен ако не реша да правя нещо тайно :tongue , бъда изблъскана там за наказание, или нещо подобно. Но тъй като съм си якичка, едва ли Иво ще може да ме натири под масата, това исках да кажа :)

П.С.: Хайде, аз отивам до библиотеката да търся трети том на Маркс, вие се забавлявайте. Приятен ден!

Имало още състрадателни хора - ей!

Аз пък ще ти пожелая децата ти да кльопат само мазни банички и мекици и да станат автомонтьори - та, вечна да са им мазни пръстите! :rolleyes:

само след теб ;)

Чудя се дали тая кафе-машина която рекламират по телевизията "dolce gusto" на НЕСКАФЕ си заслужава парите или просто да инвестирам още 100тина лева отгоре и да си взема един пълен автомат на SAECO........

Някой пил ли е кафе на капсули ? Как е ?

Аре ела ми на гости най-сетне да те черпя 1 кафе от машина саеко и да ги вземеш онез бутилки бе мърда :P

От капсулите съм пила само на Лаваца, няколко вида. Няма база за сравнение с Лавацата от пакетчета (поне в наситеността на аромата). Пък и какъв прекрасен каймак има...

Иначе на Крупса, който прилича на роботче, и аз съм му хвърлила око. Тук кафето от може да се пробва в Техномаркет, имат си специално промоционално щандче, предполагам, че и в Пловдив е така.

Ако я вземеш, сподели отзиви, че от известно време се боря със себе си за покупката на тази машинка :)

Виж за това не се бях сетил да отида до някой от магазините да видя дали нямат промоцийка.

Иначе почти съм я взел ако кафето ми хареса още утре ще го взема "роботчето" :)

Така че опасност да съм под масата няма, освен ако не реша да правя нещо тайно

Ето една жена която обича да седи под масата докато мъжете пият..... евала

:laughing:

Дедо , аз САЕКО си имам в апартамента , за къщата искам да си взема няква машинка че с майка почти стигнахме до бой като и казах че си взимам моята си машина..... тъпо , моя е аз си я купих а пък не ми я дава :)

Явно наистина прави доста добро кафе

Иначе за бутилки нали помниш какво ти казах , тая неделя ще дойда когато ти е удобно да си ги взема :)

В офиса сме и с двете. Строени са една до друга :) Шефът пие разни кафета в чужбина и после все не може да „намери” същия вкус. Saeco, S-class Incanto de luxe – преди две –три години струваше 1800 лв., но предполагам, че вече цените са по-достъпни, а Lavazza – машинката ни я дадоха срещу записна заповед, но трябва да се прави определено месечно потребление на дозите.

Saeco e е един малък компютър и е машина за ценители. Има си цяла книжка с инструкции. Машинката е програмирана през определен брой кафета /6 кафета/ да я почистваш, да и правиш профилактика на филтъра за вода /1 година/, да се обезвъздушава. Не го ли направиш няма да ти пусне кафе. Също така има настройки за това как да ти бъде смелено кафето и различни видове кафе /шварц, експресо, арома крема, безкофеиново, капучино, чай и т.н./. Има и каква доза кафе искаш в самото кафе. Дължината на водата сам я определяш, като натиснеш повторно копче. Самата машина се чисти с едни четки и ако искаш да ти е жива и здрава дълго време, трябва да се грижиш за нея. Така ме предупреди и Деян от Деком, че не е за офис, а за домашна употреба, но кой да слуша?! :P

Машината с дозите на Лаваца е перфектната офис машина. Пускаш доза и пада същата доза пробита, без да цапа нищо. Стига да ти харесват дозите е идеална. На мен лично не ми харесват. За шест години съм отсъствала от работа само три-четири дни и един от тези дни, някой колега вместо доза пуснал монети от 50 ст. и 20 ст. :smile:

http://elisa80.snimka.bg/other/kafe.437710

Тази вечер ще танцуваме в Ескалибур към 22.00 часа. Някой ако харесва латино парти да заповяда да погледа и да потанцува!

http://www.facebook.com/pages/Plovdiv/Bowl...89553360?ref=mf

Не съм запозната с правилата на форума, но ако нещо изглежда, като реклама някой, който може да го изтрие :)

Лека вечер!

Чшшш егати писането егати чудото. Ако не познавах йозо и гълченцето щях да предположа, че чавета, които от скоро са и тиийнове се подвизават с тези ъкаунти. То бива докачливост ама това направо е... ridicules. Обзалагам се че си имате тайно място, където покривате труповете на неблоразумни люде, които много лековерно са ви казали "копче".

Та за панаира... на Гергов май му е през левия крачол за това изложение. При толкова силни предни години, сега е просто смешно. Никой не знае, че има изложение, никаква реклама, няма и половината от миналогодишните изложители. А тазгодишното изложение е и юбилейно.

Но аз съм си доволен, щанда ни е много готин, имаше доста интерес при толкова ниска обща посещаемост и направих и оборотче.

ПП

Стига бе, тук се говори за наранено самолюбие и некоректност от страна на този толкова подъл тип, пък ти...

Хяхяххяхя :laughing:

Бива лита бе, какви са тея психични отклонения? Ама да знаеш, че не ти се получават. Аз мислиех че сме дружки, а тя... аааа. Добре, че си ми напълно безразлична и изпитвам само ярост в свитите си на юмрук стъпалца (ама то може и да е от това, че жена ми отново не ми пуска, а ми е голям и две свити длани не ми стигат).

ППП Овър, хайде да не обиждаме парамециумите, а?

Та за панаира... на Гергов май му е през левия крачол за това изложение. При толкова силни предни години, сега е просто смешно. Никой не знае, че има изложение, никаква реклама, няма и половината от миналогодишните изложители. А тазгодишното изложение е и юбилейно.

Но аз съм си доволен, щанда ни е много готин, имаше доста интерес при толкова ниска обща посещаемост и направих и оборотче.

Иво, аз объркал ли съм се нещо? Не е ли до края на седмицата тази изложба?

имаше доста интерес при толкова ниска обща посещаемост и направих и оборотче.

Не бе, не си. Утре ще дойдем ние.

А как е часта с котките?(има ли много участници) Че може би ще ходя ама ме интересува конкретно наличието на сиви руски или сини английски котки. Имам намерение да си взимам котарак, та...

А ако нещо цифрите са астрономически (300лв за котарак) примерно :) на вилата съм забелязъл един оражев пухчо ама чакам да видя дали е с благ характер. От опит знам, че няма смисъл да превъзпитаваш котка. По-добре да си вземеш направо някоя по-мързелива.

Има някакви котки, още не съм разгледал. Уикенда са изложбите на кучета и котки, така че може би ще дойдат още, но днес бяха доста по-малко от миналата година.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...