Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Намерих пътната карта на Македония под едни учебници :)

И си сбораме со цимера да идем до Скопие, да хапнем малко айвар, много бюрек, пък се оказа, че ще свирят Guano Apes, Moonspell и Juliete Lewis. Срещу 23 лева.

И тъй като сме в добри съседски отношения с няколко македонци, ще има къде да спим и кой да ни черпи със Скопско пиво :music

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
... и кой да ни черпи със Скопско пиво :music

Черпенето добре, но се черпете с Антика. Уникална ракийка е и на мен много ми харесва. Виж за Скопското пиво може да поспорим :)

В Македония съм бил няколко пъти и ми е било едно такова приятно задушевно - особено като седнехме на маса с македонците имах чувството че сядам да ям и пия с дядо ми... а след 3тата ракия такава любов настъпва че само хайдушки песни дето не сме запявали (щото аз не мога да пея и се дърпам)

Бе аз алкохол не пия, но съм голям чревоугодник, а те само ме блазнят с някакви вкусотии... Хайде, отивам да сготвя нещо, за да нахраня домочадието, а после отивам на гости на македонците ;)

... а след 3тата ракия такава любов настъпва че само хайдушки песни дето не сме запявали (щото аз не мога да пея и се дърпам)

Т'ва ти е била грешката де! Ако беще ги докарал до към 6, нямаше да имаш никакъв проблем. Ей ма мене - на, ако се опитам да запея и мъртвите ще станат (за да избягат), а живите ще легнат на тяхно място, но на 6-7 ракии мога да преподавам уроци и на Павароти (лека му пръст)

Друго определение бих употребил, но пак ще ми се скарат :D

Найш кво....Ще го кажа нормално. Дано децата ми НЕ са като теб, дано НЕ са метъли. Лично ще се погрижа. ;) Съжалявам ви, харабия.

Майсторче си :) наздраве, ако може с нещо добре изстудено + http://wwww.vbox7.com/play:270fba51

От много майсторлък без кинти останах по тия кръчми хихихх. :laughing:

Еми не е майтап, изпихме по една е39-ка сигурно :) ама не 520 ами поне 528 :D

Да не ти пука. Поне ще има кво да разправям на внуците. :laughing:

Петък е вечерта, мястото е "При Румен". Не можах да повярвам. Имат сериозна корекция на цените, а кухнята си е все така хубава.

Едит: Бат Васил е голям, голям, та чак ВЕЛИКАН. Няма лоша песен

Ех, ако имаше само кой да ми плаща за превод на субтитри, щях да си умра от кеф :)

Не ща технически спецификации, не ща епикризи, искам субтитри. Ама няма.

Чукни, колега! Субтитри ще превеждам и на безценица, ако има кой да дава. Но в медиите са са нагмецали нерядко слабоумни връзкари, за нас остават техническите ръководства.

Чукни, колега! Субтитри ще превеждам и на безценица, ако има кой да дава. Но в медиите са са нагмецали нерядко слабоумни връзкари, за нас остават техническите ръководства.

И там пълно с некадърници. Направо полудявам като гледам някой филм. Аз разбирам какво е казано на английски само като им слушам дублажа. И то е грешно.

Аз съм напълно съгласен. Трябва да си седна на гъза и да направя сайта, който планувам от много време. Може да го счетем за начало на движението. :)

За мен ще е удоволствие мойте преводи да поникнат в някой сайт, ако са мой де! Имате съгласието ми!

Щото субтитрите си бяха чисто на ново преведени, просто базирани на моя превод.

И късмет със сайта, ако искаш да ти изпрятя мойте субтитри да им метнеш бърз и остър поглед... гледам с англииска филология си и за това?

Give it to me right or don't give it to me at all - Дай ми го вдясно или не ми го давай въобще! хахаха

Щом казваш, добро да е! :)

Неща които викам да направя преди да легна!

Да си направя кафе! - Направено

Да си метна един душ и да се хващам по влакове и рейсове и да ходя при зъболекаря да ми види един зъб. *

После при доктора да ми прегледа дробовете и да ми каже, че трябва да откажа цигарите. *

Да преместя ненужните мебели от стаята ми на тавана.*

Да си метна още един душ.*

Да лягам да спя.*

Естествено, все трябва да се чака някой, който дори не знае кога ще се оправи, нито пък дали изобщо ще му се наложи да ходи някъде.

Чудя се дали тая кафе-машина която рекламират по телевизията "dolce gusto" на НЕСКАФЕ си заслужава парите или просто да инвестирам още 100тина лева отгоре и да си взема един пълен автомат на SAECO........

Някой пил ли е кафе на капсули ? Как е ?

От капсулите съм пила само на Лаваца, няколко вида. Няма база за сравнение с Лавацата от пакетчета (поне в наситеността на аромата). Пък и какъв прекрасен каймак има...

Иначе на Крупса, който прилича на роботче, и аз съм му хвърлила око. Тук кафето от може да се пробва в Техномаркет, имат си специално промоционално щандче, предполагам, че и в Пловдив е така.

Ако я вземеш, сподели отзиви, че от известно време се боря със себе си за покупката на тази машинка :)

Чудя се дали тая кафе-машина която рекламират по телевизията "dolce gusto" на НЕСКАФЕ си заслужава парите или просто да инвестирам още 100тина лева отгоре и да си взема един пълен автомат на SAECO........

Някой пил ли е кафе на капсули ? Как е ?

Не знам за тази на Нескафе, но най-хубaвото кафе, което съм пил е от машина SAECO.

Пантофът на(д) йозо.

Поредното психично отклонение на Иво. Като не разбираш, поне не се опитвай да мислиш и да изказваш мнение. Не ти се получава. Гнусар! :sayjin :sayjin :sayjin

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...