sek800 Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 http://www.vbox7.com/play:4a7e2fd7&start=1Уникално клипче, разцепих се от смях Оня ден,в събота,вечерях и го гледах т,ва.Задавих се няколко пъти и ми излезна бирата през носа. Не помня от кога не съм се хилил толкова.И само като се сетя ми става смешно,и започвам да се смея,и се оказва май,че гранича с полу-идиотизъм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Що пък се нас ни плюят ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Що пък се нас ни плюят ? щото сме убави ора и ни завиждат. още от времето на пловдивската гроздова ни мразят, щото убава. дори кат стана пещерска не ни забравиха и продължават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Щото вече няма селяни из България, само Софиянци. И понеже не върви софиянци да мразят себе си (не че не е възможно) мразя нас. Дето си гледаме града да ни е подреден, борим се с Гергов, митьо Селския и разни други "про Софийски" прояви на поведение. На никой не пречим. Даже на боклуците боклука взимаме. И пак сме криви. Ама какво да правим, МАЙНА Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 В подобни случаи котката не е виновна, тя е малка, не разбира и й се играе. Така че стопанинът има грижата да създава ред и дисциплина. Животното си е животно. Съквартирантката ми стои и и се кара,сякаш очаква котето всеки момент да започне да се извинява на 5 различни езика. Затова смятам,че колкото и да е животно,ще си свикне вкъщи,ще си правим компромиси един на друг и така В крайна сметка си го взел да го храниш и т.н. , не да ти решава задачите по математика. Свиква животното. Имала съм и коте като по-малка,даже 2,имам и куче от 9 години,умни са животинките,въпреки,че не можем да очакваме кмного от тях. Не мисля,че ще имам проблеми с него,зависи само и единствено от моето отношение към него.. И от отношението на Виктория,разбира се. Има хора,които твърдят,че котките им са невъзможни,въпреки усилията и ласките,но силно вярвам,че Лео ще стане голям пич. Едит: ...преди малко разбрах,че се е изпишкало на килимчето... И все пак вярвам в него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Докато са малки са тотални щураци и не се учудвай, че прекалява от време на време, просто се увлича. Пази си очите между другото. 7623 котки и 686 кучета се скитат бездомни по пловдивските улици, показват резултатите от преброяването, което международната фондация "Четири лапи" направи от 12 до 16 октомври по договор с общината. И аз я забелязах тая тенденция с котките. От 1 година насам доста са се навъдили. Тук пред блока има поне 10. Там пред вас също има много между блоковете. По-добре котки, отколкото кучета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 И аз я забелязах тая тенденция с котките. От 1 година насам доста са се навъдили. Тук пред блока има поне 10. Там пред вас също има много между блоковете. По-добре котки, отколкото кучета. Абсолютно. Кучета нямат място на улицата! Досега човек нахапан от котка не се е чуло да има... Котките освен да ти опикаят нещо друго няма да стане, докато кучетата трябва да ги приберат до последното - не че е възможно но поне доколкото може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Абсолютно. Кучета нямат място на улицата! Досега човек нахапан от котка не се е чуло да има... Котките освен да ти опикаят нещо друго няма да стане, докато кучетата трябва да ги приберат до последното - не че е възможно но поне доколкото може. да бе. само дето вместо кучета големите популации на котките доста по-успешно ще развъждат на обществените места тении, кърлежи и други екто- и ендопаразити, които обичат да хапват и човешко, а покрай тях и една камара гадни инфекции. и без паразити могат да носят и развъждат разни микрогадове, които пък да разпилеят по-бързо и за по-кратко време, тъй като са по-подвижни и покриват доста голяма територия. хич не са безопасни и уличните котки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Зад блока ни има 16 котки. Ще си платя ако някой ме отърве от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Найлонова торбичка с вода. С времето и тренировките мерника става близък до перфектността и се достига до момент, в който от 10 изстрела 3-4 са директни попадения, още 3-5 са близки (и опръскващи), а останалите - стряскащи. Само е добре, периодичко да се прибират торбичките, че става сметище. Това не мога да го разбера - много обичаш животните, но не чак толкова, че да ги гледаш вкъщи. И като храниш на половината махала животните, кучетата първо почват да считат околната територия за тяхна отговорност и почват да я пазят... понякога и от живущите, а котешките концерти - priceless... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 хич не са безопасни и уличните котки. +1, мисълта ми беше че кучетата са доста по-голям проблем, не че котките изобщо не са. Това не мога да го разбера - много обичаш животните, но не чак толкова, че да ги гледаш вкъщи. Именно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Абе какво толкова ги зачесахте тия кучета и котки. Навсякъде изобилства от животински твари. Е, тук където се намирам бездомни псета и котки изобщо няма, обаче пък за сметка на това съм срещал такива диви твари по улиците, дето ви е бедна фантазията. Катериците, ракуните и скунксовете изобщо не ги смятам. Няма да ви кажа какъв ужас е някой като прегази с кола представител на последния вид. Като минаваш покрай мястото на произшествието и ако си без противогаз (дори и да е станало преди дни), получаваш едни трайни но изключително силни усещания, които се стоварват върху обонянието. Обаче нищо не може да се сравни със засичането на разхождаща се по улицата черна мечка или пък кугър. Усещането е неповторимо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 валериан по стената на съседния блок - те почват да се събират там и да им изнасят концерти, задействаш НДП ефекта и става Нечий Друг Проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Докато има хора, които си изхвърлят домашните любимци, защото "не можели да се справят", ще има и проблем с бездомните животинки. Решението е само едно - поголовна кастрация, но някакси не се случва никога. Просто вземе ли си някой животно, трябва да знае, че това е безсрочен ангажимент, а не докато ти е кеф. За съжаление, хората като мен и Глория, например, които си прибират котенце от улицата, за да му дадат дом, са по-малко от тези, които изхвърлят на улицата НЕКАСТРИРАНИ котки или кучета. За съжаление, една такава котка, може да роди 6-7 котенца. Всяко от тях живее ужасен живот, за негово "щастие" често кратък. А това, което разправя Стенли за котките и кучетата - трябва да знаеш какво животно искаш. Котка или куче?! Не може да ги сравняваш, адски различни са като характери и поведение. Все едно да сравняваш прасето със змията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Всъщност котките са даже по-отвратителни , в квартала ни 2-3 бабички ги хранят носят им прилежно манджички в кутийки точно пред нашата кооперация , даже чат пат направо хвърлят кокалчета през терасата . Последният път цялата ми кола беше в манджа щото някоя тъпа бабичка беше решила че котенцата са гладни , направих им луд скандал и изхвърлих всички възможни купички. До тук добре ама след 2-3 дни ситуацията е абсолютно същата в отсрещният блок бабичките продължават да носят пред нас манджи на скапаните котки които сега зимата като им е студено се качват по колата ми и я правят цялата да си ебе мамата надрана , капака съм го боядисвал 3 пъти в каското само като ме видят и им прилошава. На крачка съм от това да си взема флоберката да седна пред кооперацията и да прочистя квартала или пък да ги нахраня с отвора....?!?! Миризмата е нетърпина а като са разгонени няма спане. На младежка където ни е магазина работата е същата сигурно има 30 котки ........ звънях да дойдат да ги прочистат малко така и не дойдоха. Не ми пречат животните ама не ми е кеф всеки месец да си боядисвам колата и да им дишам лайната...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Абе така е, ама тея котки не са се пръкнали от нищото. Отговорни за тях са хората, не самите животни. Както казах - решението е само кастрация и строги наказания за хора, които си взимат доамшен любимец, а после го изхвърлят. Надявам се никога да не тръгнеш да ги убиваш - не знам как би те накарало да се почувстваш по-добре отнемането на живота на беззащитно коте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 zlobil, защо просто не приложиш метода на mobo, НДП Или говори с грижовните баби,да си хранят котетата пред техния блок. Или някъде далеч от колата ти,обясни им,както и на нас. Ще има по-голям ефект Надявам се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Да, да... Баш с тия бабички, дето са им бая изсъхнали кондензаторите, ще разберат максимум 30% от казаното и ще активират модула за скандали... То на тая възраст това са им сигурно единствените живи приятели, но пак - обичат животните, но не достатъчно, че да ги гледат вкъщи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 В този ред на мисли - Седи си един дядо пред компютъра и усилено чете нещо. Завъртял се покрай него внука и гледа, че стареца чете некролози, при което малкият му вика - Аре, дядо стига с тоя Фейсбук, щот' ми трябва компа.... П.п. След дълги размисли се оказа, че новия албум на Рамщайн ме кефи - и то, много.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 П.п. След дълги размисли се оказа, че новия албум на Рамщайн ме кефи - и то, много.... Новия албум на Rammstein е покъртително добър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Като спомена за фейсдудук, реших да надникна к'во става и... ме е налетяла напаст, сравнима с популяризирането на чалгата в Китай... Мале то шарениЙ, то простотиЙ, то глупости, тоя иска да си мери e-penis-а, с мен, друг иска да види колко са ми рошави подмишниците, трети е избрал снимката на външния клозет на "вилата" на дядо си на село за снимка на века, и се шарении, простотии и т.н... Та в тоя ред на мисли се чудех, както има фацебоок, що "хората" от северозападнала България не пуснат бацебоок? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 бацебук не знам, ама има assbook... социална мрежа, която те свързва с хората които мразиш... потърсете си я сами. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 zlobil, защо просто не приложиш метода на mobo, НДП Или говори с грижовните баби,да си хранят котетата пред техния блок. Или някъде далеч от колата ти,обясни им,както и на нас. Ще има по-голям ефект Надявам се. с разговори и учтивост се постига успех само по филмите. а и не можеш да бъдеш сигурна че някой не е му е приложил същия номер и той не е жертва на НДП. може някой да е заложил че агресията у него ще надделее и той ще свърши мръсната работа по разчистването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Като спомена за фейсдудук, реших да надникна к'во става и... ме е налетяла напаст, сравнима с популяризирането на чалгата в Китай... Мале то шарениЙ, то простотиЙ, то глупости, тоя иска да си мери e-penis-а, с мен, друг иска да види колко са ми рошави подмишниците, трети е избрал снимката на външния клозет на "вилата" на дядо си на село за снимка на века, и се шарении, простотии и т.н... Та в тоя ред на мисли се чудех, както има фацебоок, що "хората" от северозападнала България не пуснат бацебоок? Смеем се с колегата с глас на тва :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 А, ей с тези Юнаци, батерийките не падат по цял ден.... Баси, що нямам по-често такива дни!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.