Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Няма да ми избоде очите..

От там започнах търсенето,и още няколко местенца които си е харесало,но от къде да знам ,че ще се зарови толкова дълбоко във всичко дето е там?

Имат си врати... Докато Вики си е прибирала куфара,Лео се е вмъкнал и така... а ако го бях намерила в пералнята... не знам.. :unsure:

Оле к'во ме ухапа кученцето по Sepultura....

Under pale grey sky

we shall Arise!

Баси, отдавна не ми се беше случвало да поискам да си надуя нещо и да слушам силно музика. Обикновено обичам да я слушам тихо. Сега гърми!

Тия гардероби врати нямат ли си?

Ако не се заключват все едно нямат

От там започнах търсенето,и още няколко местенца които си е харесало,но от къде да знам ,че ще се зарови толкова дълбоко във всичко дето е там?

Аз съм си намирал сиамеца под 2 реда тежки юргани да спи... Нямат спиране тия лудетини :laughing:

Любимото място за маскиране на моята лигла е една моя шапка с козина. Понеже и шапката, и котката са петнисто - раирани, лиглата така се слива с козината, че няма откриване :ph34r: , освен ако специално не вземеш шапката за да я изтръскаш от там.... Всъщност единственият друг начин да я размаскираш е да започнеш да отваряш любимият и котешки пастет с дроб.

На много странни места се крие. :) И е голям сладурко. Кривоглед е. :) Много искам да не става злобен,надявам се да усети колко много го обичам:) Спокойно му е вкъщи,обръщам му внимание, но от време на време много се закача с мен. С нокти.. :) Иначе вчера ме галеше по лицето с 2те лапички,без да пуска нокти. Много е сладичък. :)

Любимото място за маскиране на моята лигла е една моя шапка с козина. Понеже и шапката, и котката са петнисто - раирани, лиглата така се слива с козината, че няма откриване :ph34r: , освен ако специално не вземеш шапката за да я изтръскаш от там....

хахахах, моя е сивичък,много хубаво сиво,много е красив. :)

Докато са малки са тотални щураци и не се учудвай, че прекалява от време на време, просто се увлича. Пази си очите между другото.

7623 котки и 686 кучета се скитат бездомни по пловдивските улици, показват резултатите от преброяването, което международната фондация "Четири лапи" направи от 12 до 16 октомври по договор с общината.

:laughing:

Пази си очите между другото.

:unsure: why? и как? той ако е решил да ме убие ще го напави докато спя... :unsure: Иначе тази нощ нещо се беше превъзбудил,ама само с краката ми си играеше.

Вие всичките сте котешки персони ве, аз не мога да ги трая котките дълго време покрай мен.

Пък и да, ако е решила да те убива, ще го направи, преди една от нашите домашни котки проби брадичката на брат ми със зъби, няколко вечери по-късно и мойта.

Безплатен пиърсинг се получава най-лесно като имаш котка. :)

Преди няколко години го казах - в дома ми има място само за едно самовлюбено и егоцентрично създание и това съм аз. За това аз и котка един дом не можем да споделяме.

Абе тинтири-минтири :)

Животните са си животни и е трябва да се третират с нужното разбиране и уважение. Тяхното поведение е обусловено от много неща, ама ти това много добре го знаеш...

Edit: Хяхяххяхя!

Edit 2: Бахти, 300 буркана кисели краставички задръстиха Цариградско! :laughing:

Накъде отива светът...

Да бе, оная котка беше такъв психар че просто от кеф хапеше, както се гали в теб и се слунчи и изведнъж оп... нова дупка я за обеца я за нещо друго.

А котката на гаджето на брат ми, т'ва си беше жив звяр, те е страх да се доближиш, ръмжи повече от доберман и ще те разкъса двойно по-бързо. Ако му седнеш на мястото на което е седял иди си спасявай кожата след това.

Котките имат прекалено силни животински инстинкти за да стават за домашни любимци които да си гледаш постоянно вкъщи. Това мисля аз.

:)

Лигла ! :)

Хахаха тоя клип е болен нещо!

Света на къде се плъзга, пък аз на къде съм се плъзгал хахаха!

Един нещо по-забавно!

...и разбира се си в ТОТАЛНА грешка, но това е друга тема...

Глория, имал съм случаи с моите котки, все когато са били малки (около 6 месеца), когато както си лежа на леглото и гледам телевизия ме издебва диването и ми скача в лицето. Впоследствие установих, че екрана се отразява в очите ми и ги превръща в шарени бляскави джамини за игра :laughing:

В подобни случаи котката не е виновна, тя е малка, не разбира и й се играе. Така че стопанинът има грижата да създава ред и дисциплина.

Може да съм леко краен, защото не харесвам котки, обаче кой си учи котката на всякакви глезотии и й позволява всичко, та след това ако не и хареса нещо да те изяде с парцалите... нечовешко е просто.

П.П. За пръв път и аз да се кача на първо място в топ 20 и да бъда пича на деня!

:D

П.П. Обичам магазин Tally Weijl!

Магазина? Или към някоя от продавачките там те влече. Щото аз имам някакви спомени че точно там умирах от скука понеже нямаше никакви мъжки дрехи че поне да позяпам като ме замъкне жената там (пък като я зарежа и хукна нанякъде после се сърдеше 1-2 пъти) :)

Тери Пратчет го е казал много хубаво - няма котка която да има нужда от дресировка защото те се самодресират... и много бързо разбират разликата между "вън" и "вътре" :lol:

В подобни случаи котката не е виновна, тя е малка, не разбира и й се играе. Така че стопанинът има грижата да създава ред и дисциплина.

...... Което обикновено става с хващане за вратъ и мятане зад вратата.... :punk

Аз за да си спестя подобни изживявания на моите лигочи им бях направил една заигравка от стари линти от касети - при наи малкото течение в помещението и лентите започват да шават и да лъскат, така хем живинките се набесняват и стават гушкави, хем ние се спасявахме от терор и подли нападения.... :) Ама, пък напоследък се изучиха да ни скачат по раменете - айде, женската е ефирна и лекичка, ама мъжкия е почти пет килограмово прасе с огромни лапи и нокти, и тръпката е неописуема когато след като те е наскочил се опитва да се задържи върху рамото :wir

http://www.vbox7.com/play:4a7e2fd7&start=1

Уникално клипче, разцепих се от смях

На това клипче се смях така, както не съм се смял от пубертета. Граничи с гениалното.

И в такъв момент надявам старите скиорски ръкавици и започва играта "бутни стена с котка". Е, да. Истина е, че малоумното четирикрако го сварих порастнало и с изградени навици от един леко чукнат в главата човек. Може би след 10-на 15 години, когато се укротя малко, науча се на повече търпение и спокойствие, може и да се опитам да взема котка. Но само, ако до мен има cat person.

Чудя се кое е по-лошо - котка с изградени навици или куче с липса на такива. Щото ми отне огромно количество нерви, за да посвикна с кучето, с което живея. Ама най-лошото е, че очакваме нещо от животните и проектираме някакви свои си представи за поведение... Което на практика е трудно постижимо.

Еми куче избирам, поради причината, че сме се грижили в нас за намерени бездомни кучета и доста бързо се научават какво да правят без особен подход.

Явно щото съм голям инат и лесно се разбирам с кучетата, докато котките ме изкарват от реси, защото колкото и да съм се опитвал да тренирам котка на разни неща или да "премахна" някои вредни навици, росто не се получава толкова лесно. Не че мразя котките по тоя начин, като ме ядосат да ги ритам или да ги дерча нещо, просто или ги изкарвам на вън да не ми висят на главата или ги местя в коридора докато главата спре да ми пулсира.

Преди малко се сетих че е излезнал следващият епизод на сериала Heroes със субтитри даже :)

И днес си взех поредното криминале да чета, ще си имам много занимание за вечерта.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...