DON_CHEFO Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Да не би, като малко момченце, докато си седял в скута на чичкото с брада от памук.... той да те е пипал по, по-особен начин ? щях да си разлея кафето бре...може ли такива работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Еми и двамата ще ме накарат да си дигна поспаливото тяло от нас, да отида на някоя от срещите на форума и да ммм.... ще я проверим тая работа с контактите. Антарес мисля че е пич, ама гадо не е показал снимки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Странен парадокс е, че хората с най-вмирисани усти, като че най-много целят близостта. Има хора, които като общуват с теб така се навират в лицето ти, че да можеш да направиш подробен анализ на последните две хранения... Като например каква ракия са пили, и китайски или български е чесъна... Все ми се струва, че храната някак я преодолявам, ама след цигари дъхът е нетърпим. Относно близостта на каквито и да е хора - аз не мога да разбера каква е тази мания на жените да се навират в други жени. Особено една част от колежките като ми застанат на няколко сантиметра, пък решат и да си стоят така няколко минути, да ми говорят и да ме гледат, издивявам. Аз лесно понасям аромат на храна и цигари, но за съжаление не беше нито едното. Беше аромат на шахта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Седя си... чистя си един компир от отпадъци, па се сетих за Гадо. Дето все гледа да извърти темата към сексуално насилие в детските години и се зачудих... Абе тоя човек нямаше ли деца? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Ако съм стреснал някой с коментара, май сега е времето да кажа, че обичам да се бъзикам, за да няма конфузни ситуации за напред. Няма да се стряскате, добри момчета сме все пак! Да запазите спокойствие мммм хахах нали така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Седя си... чистя си един компир от отпадъци, па се сетих за Гадо. Дето все гледа да извърти темата към сексуално насилие в детските години и се зачудих... Абе тоя човек нямаше ли деца? Гле'й само к'ъв съвпадък! Аз също се притесних за теб...., да не би, ти да си преживял сексуарно насилие в детските си години (довело в последствие до симптомите които ти описа) малко след като си почистих компютъра от мизерии и умрели буби.... Точно защото съм татко се притеснявам толкова за насилието от всякакъв род, упражнявано над децата..... Понякога то може да доведе до такива поражения, че в по-късен етап от живота си да станат байкъри не понасящи физическата близост на същества от собственият си вид..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Не, просто се опитах да си те представя като баща и се сетих за . Горките ти деца :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Все ми се струва, че храната някак я преодолявам, ама след цигари дъхът е нетърпим. Относно близостта на каквито и да е хора - аз не мога да разбера каква е тази мания на жените да се навират в други жени. Особено една част от колежките като ми застанат на няколко сантиметра, пък решат и да си стоят така няколко минути, да ми говорят и да ме гледат, издивявам. не не - най-яко е като почне някой да те побутва с ръчичка по рамото или с лакетче по предмишницата докато ти говори... еййййй полудявам! или като се надвеси над теб и почне да ти мляска с дъвка на пет сантиметра от ухото... или докато говорите по телефона... не се ли усещат тия хора, бе?! имаше една история за Джон Милтън, след като ослепял напълно, и друг британски поет... Милтън имал навика докато говори с някого да го държи за копчето на жакета... веднъж така спрял този другия (не се сещам кой беше, тюх) в малка лондонска уличка, уловил го за копчето и почнал дъъъълг и напоителен монолог... този другия го слушал, слушал, но понеже имал работа, а не му било удобно да го прекъсне - извадил джобното ножче и клъцнал копчето, па си заминал по неговите си работи... няколко часа по-късно минал отново по тая уличка и заварил Милтън още там, да върти копчето му в пръстите си, продължаващ с монолога си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Не, просто се опитах да си те представя като баща и се сетих за тази песен. Горките ти деца :] Май не си падаш много по четенето, нали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 А ти май избягваш мисленето? Да де, сам си го призна другаде. Странно, как точно се притесняваш от насилието, а самия картинно възпроизвеждаш болните си фантазии на всеки трети пост? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 А ти май избягваш мисленето? Да де, сам си го призна другаде. Странно, как точно се притесняваш от насилието, а самия картинно възпроизвеждаш болните си фантазии на всеки трети пост? Странно, пък къде го видя това картинно възпроизвеждане на болните ми фантазии във всеки мой трети пост? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Очила ли ти трябват, или психиатър? Или някакъв медикамент за паметта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Очила ли ти трябват, или психиатър? Или някакъв медикамент за паметта? М'не, нужна ми е способноста ти за усукване на пространството... Може би тогава ще мога да ги видя нещата като теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Ей каква любов какво чудо, що не се видите да изпиете по 1 бира заедно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 М'не, нужна ми е способноста ти за усукване на пространството... Може би тогава ще мога да ги видя нещата като теб.Не мислех че трезвата преценка е нещо чак толкова трудно, но щом казваш...Ей каква любов какво чудо, що не се видите да изпиете по 1 бира заедно? Припила ми се е бира, наистина. Ама пусти зъболекЪр... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Аз не пия такива неща и пак съм си игрив! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Не мислех че трезвата преценка е нещо чак толкова трудно, но щом казваш...Припила ми се е бира, наистина. Ама пусти зъболекЪр... Ааа щом не дава - сменяй го. Мойта зъболекарка няма нищо напреки да пия бира след като ми е правила зъбите. Виж има напреки по принцип щото шкембето ужким ала бала... ма нещо претръпна напоследък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Чудя се кога ли форумната карикатура ще осъзнае, че никой нито го забелязва нито го чете. Единствено, което отчита присъствието му са няколкото допълнителни градуса, които скрола изминава, за да подмине "мненията" му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 забелязъл съм, аз... ама си пиша ей така - за собствено удоволствие аз си се чета, за другите не ми пука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 забелязъл съм, аз... ама си пиша ей така - за собствено удоволствие аз си се чета, за другите не ми пука.Е не, може да не си ми голям любимец, но мнението ми за теб е далеч по-високо, от "личността" която визирах в поста си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Мен ли са заобсъждали хората? Ако е така ще спра да пиша за да почета малко какво ще си кажат, че да знам кой заслужава почерпка и кой не. Може и прегръдка, зависи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Мен ли са заобсъждали хората? Ако е така ще спра да пиша за да почета малко какво ще си кажат, че да знам кой заслужава почерпка и кой не. Може и прегръдка, зависи! Да не чатиш с някой, който съм игнорнал? От последните ти 4 мнения не видях никакъв смисъл. Даже не бяха свързани с текущите събития в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Буквално съм на около седем кафета и не съм спал от двадесет и три часа, мислиш ли че има нещо свързано в мен вече? Както и да е, сутринта бях горе-долу наред, ама се вижда, че вече ми дойде в повече. Уговорих едни кулети, изпратиха ми ги, сега вече мога да спя спокойно, така че ви пожелавам лек ден и отпрашвам към леглото да дремна. Утре на бистра глава ако мога да се сетя с мойта амнезия какво съм писал, ще му мисля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Да не чатиш с някой, който съм игнорнал? От последните ти 4 мнения не видях никакъв смисъл. Даже не бяха свързани с текущите събития в темата. Всичките му мнения нямат никакъв смисъл. Нито едно негово мнение не е свързано с темата. Това имаше предвид и Иво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.