Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Добро утро на всички!!!

Ех,

/ Yer Man - My Shooter /
/ 2 Brothers On The 4th Floor - Come Take My Hand / Bomfunk MC's & Anna Nordell - Turn It Up /
... dance dance dance dance, на няколко кафета съм само за сутринта, а не съм спал и тази музика просто ми прави дръвце!

Пуснете си нещо рейв, ретро, денс... не е съвет!

Сега ако слънцето изгрее, денят ще е перфектен, друг е въпроса, че ще го подмина с мойта дрямка!

:)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Добър ден, хора!

Хммм и аз се чудя к'ви ги плещи?

Ако е за арената за която всеки се сеща, сигурно интернет доставчика му прави някакви номера!

:)

Влезнах в аналите на хематологията. Днес бях да даря кръв. За първи път ми беше и леко се бях притеснил. Когато сестрата трябваше да ми дупчи ръката каза да си стегна пръстите. Аз съответно и цялата ръка стегнах. Почуствах силна болка и колкото повече ме болеше толкова повече се стягах. Резултатът е, че не успя да ми пробие кожата :lol:... За първи път имала такъв случай. От 15 години работи само това сестрата която извършваше манипулацията. Реши да пробва повторно като този път ме предупреди да не стягам нищо. Направи и проверка дали иглата и всичко е наред и тогава вече реши да пробва пак. Вече нямаше проблеми с проникването. Представяте ли си какво става като стегна и някой други неща :devil.

Представи си ако ти се беше спукал кръвоносния съд.Щеше да ходиш 1 месец посинен :devil

Майка ми е дарявала поне 5 пъти кръв и за втори път и пукнаха кръвоносния съд до вената :( отврат.

Представи си ако ти се беше спукал кръвоносния съд.Щеше да ходиш 1 месец посинен :devil

Майка ми е дарявала поне 5 пъти кръв и за втори път и пукнаха кръвоносния съд до вената :( отврат.

Пич, вземи се в ръце! Ама сериозно! От толкова напъване да си покажеш простотията ще вземе да ти се пукне кръвоносния съд близо до кухината между ушите ти.... :( отврат.

П.п. От това естествено няма да ти стане нищо, щото на микроскопичното ти и изключително гладко мозъче - кръвоснабдяване не му е необходимо....

Days with my father

Тъжно.

Това е бахти уникалния сайт, честно...

Този хубавец ... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=2 тц, тц, тц... след 1-ви януари бая интересни коли ще може да се вкарват.

Хубавец верно. Дали всичко ще му е наред за тези пари... :unsure: А това за 1ви Януари вигурно ли е вече. Обнародвано, побликувано в държавен вестник и т.н.

Добрютро на всички. (и лека нощ)

Пич, вземи се в ръце!
Hope is wasted on the hopeless...

Мислех си... детство, пубертет, едно-друго... ама сега се сещам, че и Blitz-а, примерно, влезна във форума в по-ранните си години, и като ги сравня - все едно да сравнявам екваторите на Луната и Юпитер...

Hope is wasted on the hopeless...

Мислех си... детство, пубертет, едно-друго... ама сега се сещам, че и Blitz-а, примерно, влезна във форума в по-ранните си години, и като ги сравня - все едно да сравнявам екваторите на Луната и Юпитер...

Има огромна разлика между това, да си малък (на години) и това, да си неграмотен, малоумен дебил....

Сега като се замисля, той човека веднъж се беше оправдавал с това, че учи (май) в някакво помощно училище за умствено изоставащи.... :unsure:

Хорица, лека ви нощ от мен и едната ми втора :) Хайде, със здраве :)

Неска станах със жестока болка в главата и още по-жестоко желание на стомаха ми да изхвърли останалия алкохол от вечерта, ама не му пуснах...
БАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА вЕрвайте ми - изхилих се с глас!

Трябва да въведат задължително дъвчене на дъвка на всеки час за служителките, които работят с хора. Много е гадно. Тази ме отрови за десет минути, ебаси! :sick :blink:

Странен парадокс е, че хората с най-вмирисани усти, като че най-много целят близостта. Има хора, които като общуват с теб така се навират в лицето ти, че да можеш да направиш подробен анализ на последните две хранения... Като например каква ракия са пили, и китайски или български е чесъна...

Странен парадокс е, че хората с най-вмирисани усти, като че най-много целят близостта. Има хора, които като общуват с теб така се навират в лицето ти, че да можеш да направиш подробен анализ на последните две хранения... Като например каква ракия са пили, и китайски или български е чесъна...

Все ми се струва, че храната някак я преодолявам, ама след цигари дъхът е нетърпим.

Относно близостта на каквито и да е хора - аз не мога да разбера каква е тази мания на жените да се навират в други жени. Особено една част от колежките като ми застанат на няколко сантиметра, пък решат и да си стоят така няколко минути, да ми говорят и да ме гледат, издивявам.

О, да! Цигарения дъх е просто... Вече не мога да си представя да имам нещо с пушачка... Аз т'ва докато го целувам и ще повърна...

А на мен някой като ми се навре така, най-културно му заявявам, че такава близост ми е неприятна. Също и като реши да ме хване под ръка или какъвто и да е физически контакт...

О, да! Цигарения дъх е просто... Вече не мога да си представя да имам нещо с пушачка... Аз т'ва докато го целувам и ще повърна...

А на мен някой като ми се навре така, най-културно му заявявам, че такава близост ми е неприятна. Също и като реши да ме хване под ръка или какъвто и да е физически контакт...

Да не би, като малко момченце, докато си седял в скута на чичкото с брада от памук.... той да те е пипал по, по-особен начин :laughing: ?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...