lil_stenly Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Добро утро на всички!!! Ех, / Yer Man - My Shooter / / 2 Brothers On The 4th Floor - Come Take My Hand / Bomfunk MC's & Anna Nordell - Turn It Up / ... dance dance dance dance, на няколко кафета съм само за сутринта, а не съм спал и тази музика просто ми прави дръвце!Пуснете си нещо рейв, ретро, денс... не е съвет! Сега ако слънцето изгрее, денят ще е перфектен, друг е въпроса, че ще го подмина с мойта дрямка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 И арена стана платена, да им го отъркам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 И арена стана платена, да им го отъркам... Коя Арена, бре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Добър ден, хора! Хммм и аз се чудя к'ви ги плещи? Ако е за арената за която всеки се сеща, сигурно интернет доставчика му прави някакви номера! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Не, осъзнах къде е проблема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Влезнах в аналите на хематологията. Днес бях да даря кръв. За първи път ми беше и леко се бях притеснил. Когато сестрата трябваше да ми дупчи ръката каза да си стегна пръстите. Аз съответно и цялата ръка стегнах. Почуствах силна болка и колкото повече ме болеше толкова повече се стягах. Резултатът е, че не успя да ми пробие кожата ... За първи път имала такъв случай. От 15 години работи само това сестрата която извършваше манипулацията. Реши да пробва повторно като този път ме предупреди да не стягам нищо. Направи и проверка дали иглата и всичко е наред и тогава вече реши да пробва пак. Вече нямаше проблеми с проникването. Представяте ли си какво става като стегна и някой други неща . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Представи си ако ти се беше спукал кръвоносния съд.Щеше да ходиш 1 месец посинен Майка ми е дарявала поне 5 пъти кръв и за втори път и пукнаха кръвоносния съд до вената отврат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Представи си ако ти се беше спукал кръвоносния съд.Щеше да ходиш 1 месец посинен Майка ми е дарявала поне 5 пъти кръв и за втори път и пукнаха кръвоносния съд до вената отврат. Пич, вземи се в ръце! Ама сериозно! От толкова напъване да си покажеш простотията ще вземе да ти се пукне кръвоносния съд близо до кухината между ушите ти.... отврат. П.п. От това естествено няма да ти стане нищо, щото на микроскопичното ти и изключително гладко мозъче - кръвоснабдяване не му е необходимо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Days with my father Тъжно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Този хубавец ... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=2 тц, тц, тц... след 1-ви януари бая интересни коли ще може да се вкарват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Days with my father Тъжно. Това е бахти уникалния сайт, честно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Това е бахти уникалния сайт, честно... И сайта е як, и снимките са яки, и историята е трогваща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Добър утър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Този хубавец ... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=2 тц, тц, тц... след 1-ви януари бая интересни коли ще може да се вкарват. Хубавец верно. Дали всичко ще му е наред за тези пари... А това за 1ви Януари вигурно ли е вече. Обнародвано, побликувано в държавен вестник и т.н. Добрютро на всички. (и лека нощ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Пич, вземи се в ръце!Hope is wasted on the hopeless... Мислех си... детство, пубертет, едно-друго... ама сега се сещам, че и Blitz-а, примерно, влезна във форума в по-ранните си години, и като ги сравня - все едно да сравнявам екваторите на Луната и Юпитер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Hope is wasted on the hopeless... Мислех си... детство, пубертет, едно-друго... ама сега се сещам, че и Blitz-а, примерно, влезна във форума в по-ранните си години, и като ги сравня - все едно да сравнявам екваторите на Луната и Юпитер... Има огромна разлика между това, да си малък (на години) и това, да си неграмотен, малоумен дебил.... Сега като се замисля, той човека веднъж се беше оправдавал с това, че учи (май) в някакво помощно училище за умствено изоставащи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Хорица, лека ви нощ от мен и едната ми втора Хайде, със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Неска станах със жестока болка в главата и още по-жестоко желание на стомаха ми да изхвърли останалия алкохол от вечерта, ама не му пуснах...БАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА вЕрвайте ми - изхилих се с глас! Link to comment Share on other sites More sharing options...
потребителскоиме Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Аааайде да извъртим още една работна седмица. Добро ви утро хора и спорна седмица. Честито на всички именници! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Трябва да въведат задължително дъвчене на дъвка на всеки час за служителките, които работят с хора. Много е гадно. Тази ме отрови за десет минути, ебаси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Странен парадокс е, че хората с най-вмирисани усти, като че най-много целят близостта. Има хора, които като общуват с теб така се навират в лицето ти, че да можеш да направиш подробен анализ на последните две хранения... Като например каква ракия са пили, и китайски или български е чесъна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Странен парадокс е, че хората с най-вмирисани усти, като че най-много целят близостта. Има хора, които като общуват с теб така се навират в лицето ти, че да можеш да направиш подробен анализ на последните две хранения... Като например каква ракия са пили, и китайски или български е чесъна... Все ми се струва, че храната някак я преодолявам, ама след цигари дъхът е нетърпим. Относно близостта на каквито и да е хора - аз не мога да разбера каква е тази мания на жените да се навират в други жени. Особено една част от колежките като ми застанат на няколко сантиметра, пък решат и да си стоят така няколко минути, да ми говорят и да ме гледат, издивявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 О, да! Цигарения дъх е просто... Вече не мога да си представя да имам нещо с пушачка... Аз т'ва докато го целувам и ще повърна... А на мен някой като ми се навре така, най-културно му заявявам, че такава близост ми е неприятна. Също и като реши да ме хване под ръка или какъвто и да е физически контакт... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 О, да! Цигарения дъх е просто... Вече не мога да си представя да имам нещо с пушачка... Аз т'ва докато го целувам и ще повърна... А на мен някой като ми се навре така, най-културно му заявявам, че такава близост ми е неприятна. Също и като реши да ме хване под ръка или какъвто и да е физически контакт... Да не би, като малко момченце, докато си седял в скута на чичкото с брада от памук.... той да те е пипал по, по-особен начин ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Гадо за пореден път ще ти го кажа - не ни товари със сексуалните си фантазии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.