Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Чиста проба простак с цигара. Не трови околните обаче, с просташките си навици. И селяк ще викаш на баща си цървул скъсан :lol:

Селяк ще викам на такива като теб, които са се показали като такъв. Я бягай да покараш мИгана, да се почувстваш мъжленце, та барем вземе да ти става отново пиленцето :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Чакай да се стъмни, да не ми се подиграват гражданите. А за пиленцето има виагра и малки момченца като теб.

Браво поне, че си показваш наклонностите... Горкото ти дете с такъв баща :)

Мислиш ли? По скоро друго имах предвид

Не се оправдавай, призна си вече. Спокойно може да отидеш догодина на гей парада да си потърсиш дружка :lol:

Ха ха ха, ама наистина, защо и двамата си помислихте, че офертира за партньор за себе си? :D

Златен извор е тоя форум на безмислени спорове - Бънди и аз като теб считам пушачите за неуважаващи другите, но като бивш донякъде ги разбирам.

Аз също, като човек пушил по три кутии Боро на ден в продължение на 20 години. Но и знам, че с много воля могат да се откажат. Сега на 8-ми декември правя 5 години (или 6 май) през които дори не съм си дръпвал от цигара ;)

Не се оправдавай, призна си вече. Спокойно може да отидеш догодина на гей парада да си потърсиш дружка :lol:

Виждаш ли. Спрях да се изразявам като каруцар и започна да не ме разбираш. Знаех, че не трябва да изоставям единствения общ език. Офертата беше пряко насочена към теб. Един вид намек, че си гей. по каруцарски - п******ст. Нищо лично. Начин на изразяване :lol:

Общо взето това ви е общото с Ванката. Не гейското, ами това, че тънките бъзици не ги схващате.

Очевидно е, че беше пряко насочена към мен, но самия факт че ми отправяш такива оферти, говори че и ти си онова с многото звездички дето си го написал, драги ми смехурко...

Честита почивка на NEO_DDT и на AlBundy. Предупредих преди време, ама явно файда няма. Има още един двама дето са на края на клона.

П.С. Грим, ебахти синхрона. Докато ги пращах в почивка, си го написал това :)

Ми то краставите магарета синхронно плуват... :tongue Ужас, днеска вкъщи ще се празнува РД и музиката ще е само няква гадна електричка...Добре, че се почнах от рано, та ся мога поне да гледам нахилено и като ми писне, да режа кабела на колоните(мои са, ама ми е жал на трезво да ги режа).

Честита почивка на NEO_DDT и на AlBundy. Предупредих преди време, ама явно файда няма. Има още един двама дето са на края на клона.

П.С. Грим, ебахти синхрона. Докато ги пращах в почивка, си го написал това :)

Още като те видях, че си зачел сагата знаех какъв ще е резултата. :laughing:

Между другото отсега те предупреждавам да си готов за последния старт за сезона :sayjin

Ми то краставите магарета синхронно плуват... :tongue Ужас, днеска вкъщи ще се празнува РД и музиката ще е само няква гадна електричка...Добре, че се почнах от рано, та ся мога поне да гледам нахилено и като ми писне, да режа кабела на колоните(мои са, ама ми е жал на трезво да ги режа).

Абе, мъмрек, нали щеше да идваш в Пловдив, да се пие бира и прочее... И октомври мина вече.

Ракия и уиски ;)

+1, Стасьо знае най-добре, само внимавай да не прикалиш, щото има една история с един нов ламиниран паркет.....

Коняк ама свърши пусто...

PS: тези последните алкохолните истории сега ще вземе някой да спомене че са по-уместни в една друга тема... ако на някой му се занимава да ги мести :P

Ти пък намери коя тема да модерираш и без това тази тема е известна с кодовото наименование "bullshits" :D

Ти пък намери коя тема да модерираш и без това тази тема е известна с кодовото наименование "bullshits" :D

На мен ми е все тая но понеже съм чел забележки при това за мои постове или поне веднага след мои... та ми е леко гузно не че ме спира да спамя :lol:

Еми щом е така чакай и аз да се разпиша :lol:

Айде НАЗДРАВЕ момчета и момичета.Аз съм на биричка San Miguel :laughing:beer-smile.jpg

И не прекаляваите с пиенето.Пийте с мярка.Добра и спокойна вечер на всички.

Абе, мъмрек, нали щеше да идваш в Пловдив, да се пие бира и прочее... И октомври мина вече.

Ами аз бях. Ама работа....Следващото посещение е на 07.11.

уиски

Ракия и уиски ;)

+1, Стасьо знае най-добре, само внимавай да не прикалиш, щото има една история с един нов ламиниран паркет.....

Домързя ме да си правя салата и жулнах няколко уискита.

Никога не смесвам твърдото.Като почна на едно и карам докрай.И за десерт, почти винаги биричка.

Бахму мамата , не е чак толкова просто да си избереш плочки и обзавеждане за баня , след 3я магазин всичко вече ми се вижда еднакво.......

Едно бързо кафе пред лаптопа в офиса и пак по магазините че до понеделник трябва да реша какво искам..... :(

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...