Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Ох, днеска ремонти на терасата... За цигарите и аз ще гледам в близката 1 година да ги спра, че ми пречат мамка им :)

Аз от 23 години съм непушач :rolleyes:

Психар The End, ама друг път, ти ако си мислиш, че ще се спре пушенето в дискотеките примерно, жестоко се лъжеш...

Ти палиш в дискотека. Аз ти дърпам цигарата от устата. Ти ме удряш. Аз те застрелвам. Всичко е точно. Новото законодателство позволява разтрел ако се докаже, че си пушил. :laughing: :rolleyes:

Ти палиш в дискотека. Аз ти дърпам цигарата от устата. Ти ме удряш. Аз те застрелвам. Всичко е точно. Новото законодателство позволява разтрел ако се докаже, че си пушил. :laughing: :rolleyes:

Да да и един мармот завива Чък Норис в станиол... :)

Вярно ли, че от догодина било забранено в ресторанти и всякакви заведения да се пуши, както и на всички други обществени места?! И дори вкъщи можело само ако съседите давали, че имало опция да пуснат жалба, че опушвате блока (или нещо подобно). Вчера така ми казаха и това вече е прекалено, според мен. Пушачите да не сме половин хора, баси?! Двойни стандарти ще прилагаме. Сега непушачите ще излязат с номера, че не сме добри работници, защото само за цигари мислим, но уверявам хората, които мислят така, че всеки пушач, когато има много работа (подобно на мен в Ривиера-та), не му е нито до цигари, нито до пишкане, а гледа да РАБОТИ.

В повечето страни от Европа е така от доста време. В САЩ е прието без закон и пушачите, не тровят останалите с вредните си навици.

И колкото и да не ви се вярва на някои, хората в дискотеките не пушеха. Беше гот. Като се прибрах, косата и дрехите ми не воняха на цигари.

А какво ви харесва толкова в цигарите ? Или просто не ги харесвате,но ви правят прекалено зависими и е трудно да се откажете?

Едит:Lil_stenly браво за превода на Bolt :) сега ще го изтегля

Аз лично харесвам навика да държа цигара, когато пия кафе или съм изнервена, макар че това дали успокояват нервите, това е на психична основа, пълно заблуждение. Когато съм ги отказвала най-много ми харесваше, че сутрин устата ми не вони на пепелник, както и дрехите. Кофти навик, но ми харесва засега. Е, жените, ако са съвестни имат добър повод да спрат цигарите, а това е бременността. Много е гадно да видиш жена, току-що родила, с бебе в ръцете, да пуши. Мъжете по-лесно ги отказват, силна воля ли, не знам, но е факт. Имам доста познати, които са ги отказали. Странна работа. Минава ми през главата - Немска класическа философия (бляк и гнус). Енфие (wi-fi)... Да живей :)

Бънди, ти кой за какъв броиш малко го интересува някой... Психар The End, ама друг път, ти ако си мислиш, че ще се спре пушенето в дискотеките примерно, жестоко се лъжеш...

То първо човек трябва да се заинтересува за себе се, после за околните. не очаквам това от човек дето яде лайна за закуска :) А ти ако си мислиш, че ще ви търпим лайняраските навици да омирисвате всичко на циганска колиба, жестоко се лъжеш! Няма нищо по противно от цигарено воняща лайняна уста.

Упс забравих най важния стимул: Вече няма да си голям мъж, ако не си с цигара в уста

То първо човек трябва да се заинтересува за себе се, после за околните. не очаквам това от човек дето яде лайна за закуска :) А ти ако си мислиш, че ще ви търпим лайняраските навици да омирисвате всичко на циганска колиба, жестоко се лъжеш! Няма нищо по противно от цигарено воняща лайняна уста.

Упс забравих най важния стимул: Вече няма да си голям мъж, ако не си с цигара в уста

Аз си се интересувам от себе се достатъчно, просто не се интересувам от мненията на незначителни селяци... Има си неща които са измислени за да се оправят с дъха, ама у вашето село сигурно още не сте ги виждали. Ако за теб пушенето и пиенето са признак на мъжественост в примитивното ти мислене, то за мен са удоволствия, които е мой личен избор дали да правя

Вярно ли, че от догодина било забранено в ресторанти и всякакви заведения да се пуши, както и на всички други обществени места?! И дори вкъщи можело само ако съседите давали, че имало опция да пуснат жалба, че опушвате блока (или нещо подобно). Вчера така ми казаха и това вече е прекалено, според мен. Пушачите да не сме половин хора, баси?! Двойни стандарти ще прилагаме. Сега непушачите ще излязат с номера, че не сме добри работници, защото само за цигари мислим, но уверявам хората, които мислят така, че всеки пушач, когато има много работа (подобно на мен в Ривиера-та), не му е нито до цигари, нито до пишкане, а гледа да РАБОТИ.

Макар Бънди да се е изказал като каруцар с една каруца комплекси, все пак е правилно да се забрани пушенето. Най-малкото от здравословна гледна точка. Аз също съм пушач но съм ЗА ограничаване на пушенето, високи цени на цигарите и т.н.

А ти, Галче, говориш от позицията на сервитьорка, ама аз, от офиса, ще ти кажа, че наистина много време се губи. Супер яко ми става като звънят три телефона и не е за мен дори, ама колежките са излязли навън да пушат. И това на всеки 30 мин горе-долу...

Не мога да разбера защо някои толкова мрънкат. Да си пушач е слабост, ама да не осъзнаваш, че това е гаден, нездравословен, неприятен за околните навик, не знам как да го нарека...

Вариант на пушенето е смъркането на тютюн/енфие/ или дъвченето му. А иначе Галя е права за двойните стандарти.

Да, имаш вкус на гранафурин в устата, след всяко дръпване. И на практика са по-вредни от обикновените цигари.

Сутрин, слънце, кафе, ЦИГАРИ и рок... трябва ли да се чувствам виновен за нещо?

...Аз ти дърпам цигарата от устата. Ти ме удряш. Аз те застрелвам. Всичко е точно. Новото законодателство позволява разтрел ако се докаже, че си пушил. :laughing: :rolleyes:

Все едно не пише на кутията с ей такива букви "пушенето убива", ся че не са споменали как ще те убие сi е друг въпрос... те не са гадатели все пак. :dry:

Айде @kotora, приятно гледане, дано ти хареса превода, постарах се!

Чакам да ми изпратят едни чаркалъци, да си сглобя пцто, ще трябва да му купя един нормален хард (300гб примерно) и едно добро захранване.

:)

lil_stenly слуша: Papa Roach - She Loves Me Not

Аз си се интересувам от себе се достатъчно, просто не се интересувам от мненията на незначителни селяци... Има си неща които са измислени за да се оправят с дъха, ама у вашето село сигурно още не сте ги виждали. Ако за теб пушенето и пиенето са признак на мъжественост в примитивното ти мислене, то за мен са удоволствия, които е мой личен избор дали да правя

Чиста проба простак с цигара. Не трови околните обаче, с просташките си навици. И селяк ще викаш на баща си цървул скъсан :lol:

Чиста проба простак с цигара. Не трови околните обаче, с просташките си навици. И селяк ще викаш на баща си цървул скъсан :lol:

...поне не вярва в приказките на селяци за 20 годишни Мегани и 220 км/ч. :lol: Тоя финт за "така ша говориш на баща си" от малкия ли го научи? Щот съм чувал, че родителите се вдетеняват и вървят успоредно с децата си.

Аз от 23 години съм непушач :rolleyes:

И я така :)

Аз лично харесвам навика да държа цигара, когато пия кафе или съм изнервена, макар че това дали успокояват нервите, това е на психична основа

Ти имаш приятел, нали? :)

Може да придобиеш навика да държиш нещо друго в ръка, а и при някои жени "мъжкият сок" влияе също успокояващо. Така печелите и ти, и той. :)

Наблюдавам развитие в положителна насока при малките пръчове. По-скоро момиченцата пушат повече отколкото момченцата. Същото е и в моята компания - от 10 човека да кажем (5 мъже и 5 жени) 4 жени пушат 1 не пуши, обратното е при мъжете.

...поне не вярва в приказките на селяци за 20 годишни Мегани и 220 км/ч. :lol: Тоя финт за "така ша говориш на баща си" от малкия ли го научи? Щот съм чувал, че родителите се вдетеняват и вървят успоредно с децата си.

Ванка, вдетенявате ме. А 220-те не са тавана. И взе ми ставаш досаден с този Меган. Приеми, че има 15 годишни Рена, дето все още вдигат 220 и спи спокойно.

Ванка, вдетенявате ме. А 220-те не са тавана. И взе ми ставаш досаден с този Меган. Приеми, че има 15 годишни Рена, дето все още вдигат 220 и спи спокойно.

Добре.

Абе какво става с тоя интернет, само булфорум отварям, снощи пак се прецаката така, а след 15 минути се оправи? Тъкмо ще прекарвам повече време с вас!

Иначе смятам пак да взема да ги тормоза по онлайн съпорта сега... ако ми отвори сайта им. :)

П.П. Не мога да им отворя сайта, само локални мрежи достигам явно.

Колегата като снима снима всичко, вкл. и пътя. Само ще вметна, че и четирите гуми са нови Континентал, окачването е спортно в мн.добро състояние, спирачките са повече от перфектни и колата се проверява редовно на канал когато ще се кара на ръчка. няма нищо общо с кошниците към които се мъчиш да я причислиш. И пробега и тази година е под 1000 км. защото не е кола, която може да се кара всекидневно. След като заводската и максимална скорост е 215 км/ч и двигателя няма нищо общо с заводския си вид, но в по добра насока, не виждам кое точно ти е невероятното в случая? Аз с пежото не вдигам толкова, защото нито може, нито му имам такова доверие. реното е кола, която карам за удоволствие и адреналин. И пак поентвам - е в идеално техническо състояние!

201.jpg

Превод: "Хвърляй бързичко цигарата!"

Заглавие : "А министерството на здравеопазването предупреждаваше!"

Коментар на автора : Казват, че парламентарните епилептици ще ми забранят у нас да пуша. Е тогава със сигурност няма да ги откажа!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...