Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Еми така съм решила, така съм го направила. Дедо, за патриотския ми лак отпреди 2 дни говорим... Ах, че е топличко навън, а аз пак трябва да тичам от лекции но училище :)

Аз стоплих че става дума за лака, не разбирам кое е наопаки след като пръстите могат да се завъртят в каква ли не посока...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Ъъъ, вчера заявих на колежките си, че за мен не са жени, а колежки. Възможно ли е заради това някои от тях още да не ми говорят?

Ако случайно започнеш да намираш употребени тампони в чекмеджето си, да знаеш, че със сигурност заради това ще да е било....

Абе не беше ли "патриотичен" думата? Ама к'во ли разбирам аз, нали съм среднист...

Абе, що направо не си кажеш, че си от трите най - дългото, ами използваш завоалирани термини..... !?

Ако случайно започнеш да намираш употребени тампони в чекмеджето си, да знаеш, че със сигурност заради това ще да е било....

Абе, що направо не си кажеш, че си от трите най - дългото, ами използваш завоалирани термини..... !?

Не бе,не се изрази правилно.Трябва да кажеш:Това между пръстите ТИ Е от трите най-дългото. :laughing:

Хахахах! Честито и от мен. Винаги ме е разсмивал тоя ник като го знам какъв е дребен :laughing:

Жив и здрав още дълги години, успех в работата и НАЗДРАВЕ!

Мисля си,че е време да спирам цигарите,защото сега,ги обичам повече от всякога,и ако не спра сега... никога няма да успея. И че е време да си лягам. :) Лека нощ! Честит Рожден Ден на човека и от мен :)

Честит рожден ден и от мен, пожелавам ти да си жив и здрав... както и много щастие да те лази до дърти години.

:)

Аз ги спрях на 26. Не знам какво имаш предвид под "никога"... Спирането на цигарите няма нищо общо с възрастта, времето, мястото, атмосферното налягане и нивото на дунав в инчове. Въпрос на воля.

Иначе добрютру

Честито и от мен на DREBNIA, много здраве, усмивки, успехи и все такива хубави неща. И весело изкарване! :punk

Аз ги спрях на 26. Не знам какво имаш предвид под "никога"... Спирането на цигарите няма нищо общо с възрастта, времето, мястото, атмосферното налягане и нивото на дунав в инчове. Въпрос на воля.

Иначе добрютру

Така е,въпрос на воля...

Вярно ли, че от догодина било забранено в ресторанти и всякакви заведения да се пуши, както и на всички други обществени места?! И дори вкъщи можело само ако съседите давали, че имало опция да пуснат жалба, че опушвате блока (или нещо подобно). Вчера така ми казаха и това вече е прекалено, според мен. Пушачите да не сме половин хора, баси?! Двойни стандарти ще прилагаме. Сега непушачите ще излязат с номера, че не сме добри работници, защото само за цигари мислим, но уверявам хората, които мислят така, че всеки пушач, когато има много работа (подобно на мен в Ривиера-та), не му е нито до цигари, нито до пишкане, а гледа да РАБОТИ.

Вярно ли, че от догодина било забранено в ресторанти и всякакви заведения да се пуши, както и на всички други обществени места?! И дори вкъщи можело само ако съседите давали, че имало опция да пуснат жалба, че опушвате блока (или нещо подобно). Вчера така ми казаха и това вече е прекалено, според мен. Пушачите да не сме половин хора, баси?! Двойни стандарти ще прилагаме. Сега непушачите ще излязат с номера, че не сме добри работници, защото само за цигари мислим, но уверявам хората, които мислят така, че всеки пушач, когато има много работа (подобно на мен в Ривиера-та), не му е нито до цигари, нито до пишкане, а гледа да РАБОТИ.

Че ти чак сега ли разбра, тоя закон го приеха преди месеци... От първи юни 2010 влиза в сила линк

Ето ти и още един линк да видиш в действие как го приемат закона нашите любими управници

Винаги съм знаел, че мисълта ти тече бавничко, но не чак толкова. Ще ти дам време да размислиш на глупостите, които изписа. Всъщност - така е в цял свят. Така ще стане и тук. НИЕ непушачите до сега бяхме половин хора. Е - сега е ваш ред.

EDIT1:Така да ме дразни тесногръдието и идиотизма на пушачите, сякаш са нещо повече от останалите. Галче - нищо конкретно към теб, просто се дразня на малоумното ти изказване, защото всеки пушач щеше да напише същото.

EDIT2: Всъщност - грешка. Имам и нещо конкретно към теб, но поста ми е като цяло към пушачите. :lol:

Да, както и е забранено на каруците да влизат в града, велосипедистите трябва да имат каска, фар, стоп, отразителна жилетка. В града не са спряли каруците, а "черните нинджи", тоест мангалите дето нощем пускат cloak-а и стават невидимки, с колелата с щайгите отпред и отзад все още си патрулират и не съм видял КАТ-аджия да ги спре. Заведенията уж са разделени на пушачи и непушачи, ама е достатъчно да помолиш за пепелник, за да преминеш от едната в другата зона. Малко като зони за пикаещи и непикаещи в басейна. Тоест - забрани бол, спазване и контрол - никакъв.

Ваньо, те пушачите живеят с мисълта, че всъщност те са правите и света е длъжен да им осигури удобства за пушене. И че всеки, дръзнал да се оплаче от отровите им е нарушител на реда, варварин, тиран и се чувстват онеправдани от гадовете, които искат да дишат чист въздух...

Ето ти и още един линк да видиш в действие как го приемат закона нашите любими управници

Майко мила! Жалко, че се коментира само от "Господари на ефира" - тях едва ли някой ги взима насериозно.

Ц, ц, ц, ц....

Тоест - забрани бол, спазване и контрол - никакъв.

Ей затова на власт трябва да е някой като Сталин - да не се притеснява да раздава шамари на провинилите се.

Защо ли не инкриминираните малцинства подобно на педалите и мангалите са толкова гласовити и надъхани в изказванията си.... :unsure: ?

Бънди, ти кой за какъв броиш малко го интересува някой... Психар The End, ама друг път, ти ако си мислиш, че ще се спре пушенето в дискотеките примерно, жестоко се лъжеш...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...