PSYCHOSIS Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Ще има SAW VI! Йей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Не можеш ли да я намериш в YouTube, че и ние да и се насладим? http://www.youtube.com/watch?v=EYRJvWANxlA...feature=related На тази попаднах случайно, но е уникална. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Хах ако нашите направят такава реклама ще е добре.Иии македонците да се сетят че са българи.Големи мишки са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Съквартирантите ми се смеят като им казвам, че искам да си направим една сауничка в банята в квартирата. Изолацията на бяната е УНИКАЛНА, трябва само да сменим печката и да нагреем малко камъни :3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Да и хлебарките ще си правят банкет с варено човешко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 kotora, има една единствена причина, да се сдържам да не те захапя и да те изям с парцалите. Точно поради тази причина, още не съм изригнал по повод на тенденцията ти да си сереш неконтролируемо постовете из половината форум. Не знам защо го правиш, може би вярваш, че по този начин ще станеш симпатичен на съфорумците, че така ще изградиш социални контакти, приятели или не знам. Но единствения реален ефект, който постигаш е раздразнение и неприязън. Има все още хора, които се сдържат да не те заръфат, но ако не спреш, ако не престанеш да си сереш тотално лишените от смисъл постове, често нямащи нищо общо с идеята на темата - целия форум ще скочи срещу теб. Ако искаш да си омразен на всички продължавай. Ако не - преди да пуснеш пост, опитай се да се замислиш, реално имаш ли нещо да кажеш, или просто чаткаш нещо там по клавиатурата и цъкаш върху "add reply". Дано си достатъчно разумен и си дадеш сметка какво правиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Днес имаше промоция на Нескафе 3в1 пред офис сградата. Минавайки мадамите ми се налепиха и тръгнаха да ми наливат. За да им спестя труда им обясних, че НЕ пия кафе. Интересно - излезнах виновен. Как можело да НЕ пия кафе?!?! Къв' човек съм бил аз, рий'ш ли?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Трябваше да има обясниш, че кафе не пиеше на аванта ама ебеш на аванта Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Хах ако нашите направят такава реклама ще е добре.Иии македонците да се сетят че са българи.Големи мишки са. Има ето тук, . И не са само тези много са и естесвено са реалистични като македонските. Примерно първата я гледах, гледах пак, погледнах през прозореца видят една сива панелка, втора сива панелка, трета сива панелка с с бонус - 2 жълти и 1 червена лента сложени през далечната 1979 година когато е строен въпросния блок, но за сметка на тия красоти половината мазилка похвално излющена от времето като на места зле прикрита с оранжево боядисано саниране направено от самовъзгордял се картон и малко стериопор. Естесвено се вижда и улицата с 1 шахта запушена от 15-тина години което прави улицата да прилича по скоро на гигантска 20 санта дълбока на места локва отколкото улица. Иначе леко ме грее колко хубаво е в някакъв хотел където една нощ струва повече от месечната ми заплата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Днес беше хубав ден, 3 часа слушане на уроци по Философия и Етика и право, завръщане към училищните ми дни. Хората бягат, аз се връщам. И колко е студено само в "Патриарх Евтимий", не е истина. Иначе обещах една снимка на лака ми (патриотския). А ето още една на дървото до Природонаучния музей, много е красиво, но с телефон не стана много добре. И специален поздрав за Куринир, с който се запознах преди малко... Поздрав с дъх на анасон и вкус на зелена салатка с риба тон. И аз ако не съм клюкарка Хихих Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Направих си аватар, обаче кой да избера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Абе само на мен ли така ми се струва или нивото на обслужването по заведения и ресторанти напоследък е спаднало в Пловдив? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Спаднало е нивото, да, от опит като сервитьорка го казвам, моето също беше паднало в Ривиера-та, и няма как, при все, че клиентите искат да се нахранят по-бързо, отколкото в MC Donald's. УжасТ направо. А днес в Симфония-та сервитьорката ме гледаше толкова наркоманизирано, че направо ми идеше да и шибна 2 шамара. За Стенли : Избери четвъртия отляво-надясно. Много е хубав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tai Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 А днес в Симфония-та сервитьорката ме гледаше толкова наркоманизирано, че направо ми идеше да и шибна 2 шамара. Там по принцип винаги така си гледкат! ... УжасТ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Направих си аватар, обаче кой да избера? Ай сложи някоя мечка за разнообразие де Галя, ей там ти е грешката - гледала си я. Що ти е изобщо да я гледаш? На мен пък ми е много смешно като дойде някоя и ме пита "какво ще желаете"... ама не ми носи менюто и очаква да кажа - ми 1 кафе и сода. Е да ама аз не знам. Като кажа че не знам ме гледа тъпо и ако до 5 сек не загрее изцепвам - ааа сетих се - пиеше ми се сок от нар и мушмули. При което почва да ме гледа още по-тъпо и почва с "ъъъъ" или казва "ми не предлагаме" и ако не стопли пак че трябва да ми донесе меню се налага да и намекна че "аз пък как да разбера че не предлагате като не сте ми донесли менюто" Обикновенно само аз се забавлявам в тази ситуация но какво да се прави, рядко има хора с чувство за хумор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Иначе обещах една снимка на лака ми (патриотския). Сега ако кажеш и защо е наопаки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Окончателно се събрахме 3ма човека за бригада догодина в USA . 3-4 месеца да видим бял свят заедно няма да е зле .. пък и една четворка ВиДааб формоушън , хич няма да ми дойде зле ПП. Тоя път може да е бяла с червени ленти Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 На колко ли трябва да стане едно момиче за да разбере какво иска???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 На мен пък ми е много смешно като дойде някоя и ме пита "какво ще желаете"... ама не ми носи менюто и очаква да кажа - ми 1 кафе и сода. Е да ама аз не знам. Като кажа че не знам ме гледа тъпо и ако до 5 сек не загрее изцепвам - ааа сетих се - пиеше ми се сок от нар и мушмули. При което почва да ме гледа още по-тъпо и почва с "ъъъъ" или казва "ми не предлагаме" и ако не стопли пак че трябва да ми донесе меню се налага да и намекна че "аз пък как да разбера че не предлагате като не сте ми донесли менюто" Обикновенно само аз се забавлявам в тази ситуация но какво да се прави, рядко има хора с чувство за хумор. Що плюнки си изпил.... Окончателно се събрахме 3ма човека за бригада догодина в USA . 3-4 месеца да видим бял свят заедно няма да е зле .. пък и една четворка ВиДааб формоушън , хич няма да ми дойде зле ПП. Тоя път може да е бяла с червени ленти Чакай да видиш бял свят. Като те заврат в някой забравен от Бога град... 3 месеца кърски труд и 1 седмица "бял свят". Продължавам да се чудя на хора, дето заминават на бригади и очакват да се върнат с някакви ненормални суми, защото чули, че някой си се бил върнал с пари за апартамент. Аз пък мога да ти кажа, че познавам хора, които на летището бяха с $40 в джоба, един обектив в чантата и $2000 похарчени по програмата и заминаването преди 4 месеца. Още малко, не само, че няма да си върнат вложеното, ами и дългове да имат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Еми мразе, от къде да ти намеря мечка? Впрочем като каза мечка, цяла нощ чета един комикс който един приятел ми показа от един сайт и се хиля още. Bear Nuts Comic Гроижовните мечета да си гледат работата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Що плюнки си изпил.... Струва си Чакай да видиш бял свят. Като те заврат в някой забравен от Бога град... 3 месеца кърски труд и 1 седмица "бял свят". Бригада в "бял град" няма а в "квадратните щати" ще изгинат от скука щото най-интересното нещо ще е местната кръчма, но казват че по такива места мацките били много дащни щото и те умирали от скука та в тоя ред на мисли... само дето трябва повече алкохол че да ти се прииска и на теб Продължавам да се чудя на хора, дето заминават на бригади и очакват да се върнат с някакви ненормални суми, защото чули, че някой си се бил върнал с пари за апартамент. Аз пък мога да ти кажа, че познавам хора, които на летището бяха с $40 в джоба, един обектив в чантата и $2000 похарчени по програмата и заминаването преди 4 месеца. Още малко, не само, че няма да си върнат вложеното, ами и дългове да имат. $40 в джоба? Тези хора нормални ли са? Аз с 400 не бих се престрашил да се кача в самолета те с 40. Е точно в джоба не - има си карти за целта все пак, но е крайно глупава постъпка да тръгнеш с толкова пари защото не знаеш какво те чака а $40 в онази държава са колкото за 10тина кафета има-няма. Еми мразе, от къде да ти намеря мечка? А виж това не е мой проблем. Питай гугъл нали знаеш. Аз само идеи давам E ти те едно мече като не можеш да се справиш с гугъл : - отива ти На колко ли трябва да стане едно момиче за да разбере какво иска???? Вероятно на 90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Е , глупости.. комшията в Пловдив всяко лято е на бригада и всяка есен си идва с 6-10 000 долара , като се има предвид че заминаването не му струва повече от 600 лв . Та тва сме де .. аз комшията и едно приятелче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 ..Дядо, другия път й кажи "компот". От дюли. И печени кестени Тогава ще те гледа не като тръба, ами като целия тръбопровод "южен поток" Ред: Галя, не че искам да съм лош, ама тоя лак е отвратителен :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Дядо, другия път й кажи "компот". От дюли. И печени кестени Тогава ще те гледа не като тръба, ами като целия тръбопровод "южен поток" Ред: Галя, не че искам да съм лош, ама тоя лак е отвратителен :] Да .. и ошаф от сушени ябълки и домашен щрудел ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Абе само на мен ли така ми се струва или нивото на обслужването по заведения и ресторанти напоследък е спаднало в Пловдив? паднало е страшно много щото взимат всякакви малоумни момичета на работа , без подбор всъщност като се замисля само в ефира и в ескада ме обслужват както си му е реда и с усмивка на лице , ама това най-вероятно е понеже ходя редовно иначе и там предполагам щеше да е същата работа...... Ред: Галя, не че искам да съм лош, ама тоя лак е отвратителен :] и аз щях да кажа "Като за момиче се лакираш страшно грозно" ама пак щяха да ме нападнат че се заяждам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.