Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Изобщо най-голямото престъпление е непрестанното дистанциране от природата. А колко е хубаво да си в нищото и да загубиш това усещане, че си човешко същество, да не можеш да различиш себе си от растенията, животните. Да не възприемаш себе си като нещо отделно, нещо повече, а да си част от единния живот.

И тогава можеш да усетиш истински влажния въздух, мирисът на угнили листа, облаците, които се приплъзват по склоновете на планината... Ама какво ли ви говоря ;)

Е, що. Говори. Не за всички е неприятно изживяване да си в дъждовен ден в планината, мокър и кален и повечето звуци в околността да са твое дело...

Като отвори темата, съботата бях ял печена скумрия с много лук и ме удари на газове.. Да ти кажа такива изстрели имаше, че чак ехо от отсрещните склонове чувах... А смрадта беше непоносима дори и за мен...

Така че не само звуци, но и аромати издавах. Но беше важно да го кажеш на английски...

Не можеш ли да я намериш в YouTube, че и ние да и се насладим?

В момента съм на работа и няма как да влезна в youtube. След няколко часа се прибирам в квартирата и ще я потърся.

Одеве, докато чаках да си платя нетЯ, дойде да ми се умилква една много бременна мама-котка. Намърка ме едно хубаво и си тръгна по котешките дела. Това ме накара да се замисля - как така животното с най-силният инстинкт за убиване (правят го едва ли не за удоволствие - дори когато не са гладни), е изнамерило най-нежния начин за оцеляване!? Мисълта ми е следната, котките мъркат както от удоволствие, така и при силно страдание! На учените им е ясен механизма на самото мъркане както и какво може да го предизвика, но не и първопричината поради която съществува този рефлекс. Общото мнение е, че се е доразвил поради съжителството на домашната котка с човека, един вид - Ти ми позволи да живея и се храня при теб, пък аз ще ти правя кефа като ти показвам, на мен колко ми е кеф.... В природата този рефлекс се среща само при бебетата на другите разновидности от семейство котки, но с възраста изчезва, дори физиологицеският апарат за тази способност се променя до толкова, че става невъзможна.....

13 души са загинали по пътищата вчера, 5 от неправоспособни водачи. Тук се сещам за реплика от "Цар на войната". Героят на Кейдж сравняваше продавачите на коли и продавачите на оръжие и каза: "Поне моята стока има предпазител". Мъка.

Еми това е, по нашите пътища си е жива война :( Дано да няма толкова инциденти занапред, дълбоко се надявам, че статистиката е трагична, така както я пишеш.

Какво ми минава през главата ли в момента!Като чета тези коментари за войната по пътищата.

Ами мисля си за синът ми е новоизлюпен шофьор ,има книжка едва от 8 месеца и не слиза от колата с нея ходи на училище ,въобще навсякъде.

Та се попритесних ,като гледам тези статистики.Дано господ го пази и както съм го учил трябва очите да са на четири и да се опитваш да предвиждаш нещата в перспектива.

Like father like son... Ако е малко орле - няма да се притесняваш :)

ХАХАХАХА :laughing: Ти ми оправи настроението за вечерта.Мерси 36_1_32.gif

13 души са загинали по пътищата вчера, 5 от неправоспособни водачи. Тук се сещам за реплика от "Цар на войната". Героят на Кейдж сравняваше продавачите на коли и продавачите на оръжие и каза: "Поне моята стока има предпазител". Мъка.

Това няма да се оправи скоро. Точно днес гледах клипчето на един умник, който се е снимал как вдига 200 км/ч с 15 годишния си Ситроен... на някакъв междуградски двупосочен път. Лапета, които взимат книжка не се трогват много-много от акции и поучителни слова, те "Усещали си колата и знаели какво може".

Аз така и не мога да разбера кога точно ти доставя удоволствие колата, че да си струва да висиш по цял ден във форуми за коли, да зяпаш и да снимаш колите по улиците...

И 2/3 мислят че както върви така и спира.Еле ако е и мокро още повече.Да се правиш на рацер е купона :lol: ама с това ставаш и убиец.Е виш го Ставийски само 2 години условно за 2 убииства.Това е България.

Други пък мислят, че няма спирачки. Миналия месец така един бял Голф двойка реши да ме изпревари точно когато се разминавах с насрещния автомобил. Ама явно някой в една от двете коли беше роден с късмет, та пътя се разшири точно колкото да отбия и да се разминат.

Днес цял ден си лежа, лежа, лежа и лежа, а сега се почувствах по-добре, та веднага като ме мернаха в нета, телефона зазвъня постоянно.

Кой ли ме би да влизам по форумите и чатовете, беше си ми толкова дорбе без да ме занимават с нещо?

Сега трябва да се обадя на шефа и да му кажа истината, че още съм отпаднал и си лежа в леглото!

:)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...