бат Ицо Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 // дядо мраз е бивш агент на шести отдел на дс и затова е заменен с дядо коледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Обожавам мъгливите и влажни есенни дни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 -1 пречи ми на бизнеса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Бояджия ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Изобщо най-голямото престъпление е непрестанното дистанциране от природата. А колко е хубаво да си в нищото и да загубиш това усещане, че си човешко същество, да не можеш да различиш себе си от растенията, животните. Да не възприемаш себе си като нещо отделно, нещо повече, а да си част от единния живот. И тогава можеш да усетиш истински влажния въздух, мирисът на угнили листа, облаците, които се приплъзват по склоновете на планината... Ама какво ли ви говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Е, що. Говори. Не за всички е неприятно изживяване да си в дъждовен ден в планината, мокър и кален и повечето звуци в околността да са твое дело... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 If a Scorpion farts in the woods, does he make any sound? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Като отвори темата, съботата бях ял печена скумрия с много лук и ме удари на газове.. Да ти кажа такива изстрели имаше, че чак ехо от отсрещните склонове чувах... А смрадта беше непоносима дори и за мен... Така че не само звуци, но и аромати издавах. Но беше важно да го кажеш на английски... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Някой гледал ли е рекламата на Македония по cnn? Уникална е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Не можеш ли да я намериш в YouTube, че и ние да и се насладим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Не можеш ли да я намериш в YouTube, че и ние да и се насладим? В момента съм на работа и няма как да влезна в youtube. След няколко часа се прибирам в квартирата и ще я потърся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Одеве, докато чаках да си платя нетЯ, дойде да ми се умилква една много бременна мама-котка. Намърка ме едно хубаво и си тръгна по котешките дела. Това ме накара да се замисля - как така животното с най-силният инстинкт за убиване (правят го едва ли не за удоволствие - дори когато не са гладни), е изнамерило най-нежния начин за оцеляване!? Мисълта ми е следната, котките мъркат както от удоволствие, така и при силно страдание! На учените им е ясен механизма на самото мъркане както и какво може да го предизвика, но не и първопричината поради която съществува този рефлекс. Общото мнение е, че се е доразвил поради съжителството на домашната котка с човека, един вид - Ти ми позволи да живея и се храня при теб, пък аз ще ти правя кефа като ти показвам, на мен колко ми е кеф.... В природата този рефлекс се среща само при бебетата на другите разновидности от семейство котки, но с възраста изчезва, дори физиологицеският апарат за тази способност се променя до толкова, че става невъзможна..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 13 души са загинали по пътищата вчера, 5 от неправоспособни водачи. Тук се сещам за реплика от "Цар на войната". Героят на Кейдж сравняваше продавачите на коли и продавачите на оръжие и каза: "Поне моята стока има предпазител". Мъка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 По-зле сме от където й да се сетите.Сигурно в Ирак от талибански атентати не загиват толкова хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Еми това е, по нашите пътища си е жива война Дано да няма толкова инциденти занапред, дълбоко се надявам, че статистиката е трагична, така както я пишеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Какво ми минава през главата ли в момента!Като чета тези коментари за войната по пътищата. Ами мисля си за синът ми е новоизлюпен шофьор ,има книжка едва от 8 месеца и не слиза от колата с нея ходи на училище ,въобще навсякъде. Та се попритесних ,като гледам тези статистики.Дано господ го пази и както съм го учил трябва очите да са на четири и да се опитваш да предвиждаш нещата в перспектива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Положението си е ебало майката.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Like father like son... Ако е малко орле - няма да се притесняваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Like father like son... Ако е малко орле - няма да се притесняваш ХАХАХАХА Ти ми оправи настроението за вечерта.Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 13 души са загинали по пътищата вчера, 5 от неправоспособни водачи. Тук се сещам за реплика от "Цар на войната". Героят на Кейдж сравняваше продавачите на коли и продавачите на оръжие и каза: "Поне моята стока има предпазител". Мъка. Това няма да се оправи скоро. Точно днес гледах клипчето на един умник, който се е снимал как вдига 200 км/ч с 15 годишния си Ситроен... на някакъв междуградски двупосочен път. Лапета, които взимат книжка не се трогват много-много от акции и поучителни слова, те "Усещали си колата и знаели какво може". Аз така и не мога да разбера кога точно ти доставя удоволствие колата, че да си струва да висиш по цял ден във форуми за коли, да зяпаш и да снимаш колите по улиците... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 И 2/3 мислят че както върви така и спира.Еле ако е и мокро още повече.Да се правиш на рацер е купона ама с това ставаш и убиец.Е виш го Ставийски само 2 години условно за 2 убииства.Това е България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Други пък мислят, че няма спирачки. Миналия месец така един бял Голф двойка реши да ме изпревари точно когато се разминавах с насрещния автомобил. Ама явно някой в една от двете коли беше роден с късмет, та пътя се разшири точно колкото да отбия и да се разминат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Днес цял ден си лежа, лежа, лежа и лежа, а сега се почувствах по-добре, та веднага като ме мернаха в нета, телефона зазвъня постоянно. Кой ли ме би да влизам по форумите и чатовете, беше си ми толкова дорбе без да ме занимават с нещо? Сега трябва да се обадя на шефа и да му кажа истината, че още съм отпаднал и си лежа в леглото! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.