Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

ИНТЕРНЕТ! ИНТЕРНЕТ! ИНТЕРНЕТ!!!!!!

Брб, влак.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Платих го с малко закъснение, защото касата беше затворена и казаха че няма да има никакъв проблем... обаче какво става!

Достъпът до използваната от Вас услуга временно е преустановен

Най-вероятната причина за това е, че сте пропуснали да заплатите месечния си абонамент за услугата.

До 10 минути ще Ви бъде активирана временна ограничена услуга със скорост 128 кбпс, която ще бъде окончателно спряна в края на месеца ако не подновите редовния си абонамент дотогава.

:)

A едно време на тез идиоти им броях по 30 лв месечно за 128 кбпс :angry:

A, аз как може да съм заобиколен от хора които изобщо не слушат какво им се обеснява... чуят само първата дума от изречението и това е всичко!

Повече от това не приемат!

От вчера се е почнало и до днес продължава този феномен, тези хора май искат ми докарат нервен срив!

Уникални са по всички аспекти понякога.

Зат'ва ли редовно изключваш модула за мисленето?

Ами този модул перманентно вече си ми стои на "стенбай режим". Знаеш ли колко усилия са ми коствали да го курдисам така, че да не ми се меси непрекъснато в живота? Като му хванеш цаката един ден, сам ще видиш к'во е хуб'у така.... :rolleyes:

Жоре, жените тия работи добре си ги знаем... Няма по-топло от сутрешното топло. И не са необходими обяснения, искат се действия ;)

Ами да ти кажа, при мене (все още) "действията" продължават да започват половин час преди да съм се събудил...., ама това не помага много! И като си ги знаете, що се правите на ударени?

може, може...

имам кафяв списък с банки, дълъг горе-долу колкото мен... няма банка в тая държава на която всичко да и е наред.

Абсолютно. Обаче ПИБ работят до 9-10 вечерта - един плюс за мен :) Иначе кусури имат колкото си искаш. Особено онлайн банкирането. И специално като съм виждал това на citibank нашенските са пълен ужас. Не че на citi си няма кусури ама са в пъти по-малко...

След кратък, диалог в спокоен и официален стил, се разбрах със съпорта на евроком и те се свързаха с касата, а ми оправиха и интернета... хубаво си имат онлайн поддръжка на сайта им.

:) *доволен*

Ами да ти кажа, при мене (все още) "действията" продължават да започват половин час преди да съм се събудил...., ама това не помага много! И като си ги знаете, що се правите на ударени?

с тва мислене има да чаааакаш да те стоплят сутрин... ако на жените им стигаше просто един надървен, за чий юй ще ни държат, като могат да се обзаведат с по един 24/7 прав и корав от сексшопа? хем не вони на бира/пот, не пуши в леглото, не хърка и не му миришат краката... "действията" му започвали половин час преди събуждане и тва е достатъчно... щом го вдигнеш и тя тутакси тряя му се метне отгоре :)

Хапвам си аз палачинки с мед и внезапно ставам свидетел на следната сценка по БТВ:

Инджи се събуди до Чукундор без да е разбрала кога и как са заспали заедно?! Разбира се такива неща могат да се случат само в сериалите :laughing:

с тва мислене има да чаааакаш да те стоплят сутрин... ако на жените им стигаше просто един надървен, за чий юй ще ни държат, като могат да се обзаведат с по един 24/7 прав и корав от сексшопа? хем не вони на бира/пот, не пуши в леглото, не хърка и не му миришат краката... "действията" му започвали половин час преди събуждане и тва е достатъчно... щом го вдигнеш и тя тутакси тряя му се метне отгоре :)

Ха, че от кога надървеният не е на почит (в едно семейство)?! Да ти кажа, започнал съм да хойкам от петнадесет годишен и за 10 - 11 години активно креватно джудо - познавам само две жени които си падат (наистина) по сутрешният секс ! Де да знам...? На мен ли ми е бил такъв късмета, та да попадам само на такива, дет' не са на ясно, че на сутрешен пишкодръв - се отказва само по уважителни причини.....!

П.п. Айде, аз ще ходя да показвам разбиране на "мнението" ми, че от едно известно време се разнасят някакви благоухания от към кухнята.... :олигавена емотикона:, ще му цапна едно малко, пък каквото - такова....

П.п. 2 Пък какви пукани люти чушлета ми е направилаааа.... - махни, махни!

Всъщност не.....

просто трябва да направиш дозите алкохол по-високи :)

Като се внимава да не се прекали защото шока от това да видиш как си оповръщал някой и след това сте заспали заедно оставя трайна следа върху психиката и може да си останеш трезвеник след това с години :lol:

Като се внимава да не се прекали защото шока от това да видиш как си оповръщал някой и след това сте заспали заедно оставя трайна следа върху психиката и може да си останеш трезвеник след това с години :lol:

Еее чак пък толкова вече... :lol: Аз се напивам до безпаметност чат-пат ама пак не правя такива изцепки :)

Абе, ей! Наш'то МВР един свестен фоторобот не може да направи!

Ей как уж изглеждал заподозреният, а пък тук може да видите реалния извършител. Открий 50-те разлики!

И на мен това ми направи впечатление :)

Валя, ето ти за фотороботите.

Иначе вчера аз олекнах с 50 лева и сигурно 50 грама зъбни канари. Зъболекарката ми каза, че не съм се държал мъжки. Щото по 30 годишния й стаж най-страхливи на стола са мъжете, след тях циганите, възрастните хора, децата и накрая жените :lol:

Като гледах к'во количество кръв изплювам (в един момент ми каза, че в зъбите съм като вампир), се зачудих дали скоро няма да се наложи да ми се прелива :D

Ама сега просто не мога да си позная устата. Едно, че географията вътре е тотално различна, друго, че зъбите ми не стават жълти след първото сутрешно кафе...

Ред: абе кога съм направил 6k поста?!

Ха, че от кога надървеният не е на почит...

Жените и те като хората изпитват ужас сутрин като изтрезнеят.

Никога не съм си представял, че овъра прави секс. Винаги съм си мислил, че е бил над тези просташки неща. :unsure:

Иначе вчера аз олекнах с 50 лева и сигурно 50 грама зъбни канари. Зъболекарката ми каза, че не съм се държал мъжки. Щото по 30 годишния й стаж най-страхливи на стола са мъжете, след тях циганите, възрастните хора, децата и накрая жените :lol:

Като гледах к'во количество кръв изплювам (в един момент ми каза, че в зъбите съм като вампир), се зачудих дали скоро няма да се наложи да ми се прелива :D

Кво са ти правили, нали си счупи зъба, от къде тази кръв?

Жените и те като хората изпитват ужас сутрин като изтрезнеят.

Никога не съм си представял, че овъра прави секс. Винаги съм си мислил, че е бил над тези просташки неща. :unsure:

да бе... секс пави моя evil twin... приземи се, моля те.

освено това какво значи "просташки" неща?! ако го правиш просташки като простак, то тогава са просташки... в такъв случай - прав си, аз не правя просташки неща.

во са ти правили, нали си счупи зъба, от къде тази кръв?

от венците сигуно, от къде.. докато са му стъргали коралите по зъбите...

Ей тоя shift ми отрови живота.5 пъти го инсталирам и се don't sent ерор.А то се оказа най-голямата простотия.НЕ може да се завива като хората.Ще сваля Crysis.

........

И аз нямах предвид само дървицата! Изпълнения от рода на - Кефиш мъ, щи звънна...., евентуално може и да минават по хасковският край, но в районите населявани от нормални хора - твърдо не! Както и да е. Извадката ти наистина не е представителна поради простата причина, че вие жените на теория много неща харесвате/ желаете/ обичате, но на практика всъщност не знаете какво искате! Нали я знаеш онази приказка, че.... Средностатистическият мъж, винаги знае какво иска, но незнае как да го постигне...., а средностатистическата жена никога не е наясно какво иска, но винаги знае как да го постигне!?! Та, така - говорете си каквото си искате. Аз нямам намерение нито да се самоизтъквам, нито да описвам събития и ситуации от житието ми.

Ей тоя shift ми отрови живота.5 пъти го инсталирам и се don't sent ерор.А то се оказа най-голямата простотия.НЕ може да се завива като хората.Ще сваля Crysis.

Честно ли така станало ? Все едно слушам изказвания за Поршето едно време. Лейм изказвания имам предвид. Айде един хинт. Като не можеш да си настроиш колата, иди на Тунинг и от там задай дефолт настройките на всичко. Прави се с "С". И не влизай с 400км/ч. в завоите. Абе какво ли обяснявам и аз ....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...