mobo Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 хобоТник.ХА! неграмотник с неграмотник. кво се пънеш да пишеш вместо да пиеш? толкова да не ми се бачка, а толкова работа да имам да свърша..... ihatemylife,ihatemylife,ihatemylife,ihatemylife,ihatemylife,ihatemylife,ihatemyl ife... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 В знак на отмъщение фанатичните подразделения на Green Peace взривиха няколко прочути автобусни спирки в Тринидат и Тобаго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Хобопник е друго ве, името му идва от това че яде боб с П (боп), ти не ги знаеш тия работи мобо и за т'ва ще стррадаш цял живот! XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 И всичко е защото производителите на белия швепс искат да прецакат производителите на червния швепс,въпреки че според редовия ползвател цитирам :"Няма смисъл, какъв да е швепса" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 а швепса го купиха кока-кола, техната кожа ционистка. и си отиде безвъзвратно единствения истински тоник. сега шиткат модифицирана версия, която да пасва на имериканския вкус - гадост и зараза..... дребен стенли, тия работи дет аз не ги знам никой не ги знае, щото аз знам всичко. така твърдят другите, не аз, щото съм и скромен, колкото съм и хубав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 И всичко е защото производителите на белия швепс искат да прецакат производителите на червния швепс,въпреки че според редовия ползвател цитирам :"Няма смисъл, какъв да е швепса" За какво говориш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 За наденицата,така де и аз да кажа нещо за конспирацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 а швепса го купиха кока-кола, техната кожа ционистка. и си отиде безвъзвратно единствения истински тоник. сега шиткат модифицирана версия, която да пасва на имериканския вкус - гадост и зараза..... дребен стенли, тия работи дет аз не ги знам никой не ги знае, щото аз знам всичко. така твърдят другите, не аз, щото съм и скромен, колкото съм и хубав. Блазе ти, дано някока споделиш това познание с нас всемогъщи! Амин! XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Ние сме простосмъртни,а той е самопровъзгласил се Бог Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Мале, мале.Ама и вии я подкарахтееее.Добре, че поне има настроение, а не скандали. Да пия ли една малка, или да не пия?Сега това ми минава през главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 така твърдят другите, не аз, щото съм и скромен, колкото съм и хубав. :rofl: :rofl: Ахахахахаха мобо е ГОЛЯМ! И все пак - на мен като ми трябваше схема, по която да изчислявам от двоична в десетична и обратно (както и в шестнайсетична и обратно) - питах чичо Гугъл. Но за шестнайсетичната система - само не знам как число от десетична да обърна в шеснайсетична. За целта първо обръщам в двоична, а от двоична в шеснайсетична е парче тиквеник. (piece of cake)Ред: Хмм... сега като се замисля, не знам алгоритъм, по който да превърна шестнайсетично число в някоя от другите системи... РеРед: Хм, разрових се - намерих си, баси колко е просто Сега ми кажи че ти се налага да го правиш на ум и ще умра от любопитство ЗАЩО аджеба ти трябва в нормалния живот да правиш такива неща. Защото ако си на компютър винаги има как да го сметнеш с някой калкулатор (аз щото съм тъп и мързелив предпочитам да го правя така а не наум) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Хлъц.Наздраве.Малката стана голяма, че май и втора ще има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Оле, утре и на нас ни прекарват нет, та вече не трябва да точим от комшийката :Д. Radi net rulz!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Няма го Атанас да ми напомни че е време да си лягам като каже едно дубрутру и пак се олях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Дядо, има ли някаква конкретна причина да си лягаш по това време? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 ииии, верно. А, БЕ, КЪДЕ Е БАТКО/гримьора/, БЕ?! некоя пещера да не го е изяла? и мидекса го нема. а раптора се умълча. всички станаха сериозни кат на погребение, дори когато се лигавят. баси скуката. искам си парите - форома не си изпълнява функциите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
потребителскоиме Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Добро ви утро хора. Желая ви хубав ден. Петък е и е време за почивка Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Дядо, има ли някаква конкретна причина да си лягаш по това време? Има. Всъщност нашия Дядо Мраз не живее в Лапландия, а в Карпатите Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 На пазу аватара кърти вани направо с плочките. Добро утро.И дано не вали днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Както каза Warren Ellis: It is a new day. Grab it by the nipples and give 'em a good hard twist. Good morning, sex criminals. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 На пазу аватара кърти вани направо с плочките.Добро утро.И дано не вали днес. С къвто се събереш такъв ставаш .. Бургас а-у , фолк тупалки , фешън точилки ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 хобоТник.ХА! неграмотник с неграмотник. кво се пънеш да пишеш вместо да пиеш? На теб някога налагало ли е ти се да ползваш клавиатура на БДС - о, въплъщение на скромноста и просвещението? Щото там "П" е точно под "Т" и не е особено лесно да бъдат нацелени бързешката с добре препечени пръсти (от оксижен), на всичкото отгоре леко поомекнали от малко десет годишна ракийка (за обезболяващо). Мисле, че отговорих и на въпроса ти. Аз вече почти успявам да ги върша и двете неща на един път (за пийването и писането говоря) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Зат'ва ли редовно изключваш модула за мисленето? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Дядо, има ли някаква конкретна причина да си лягаш по това време? Да - щото съм серсем. Иначе причината (ужким) е че щото бачкам по хамериканско време зарад онез хора там. Само че като се замисля ако се организирам мога да свърша същото и през деня обаче колкото пъти почна все някой ме разсейва и трябва да ида нейде си през деня и накрая пак почвам късно и си лягам "рано". Има. Всъщност нашия Дядо Мраз не живее в Лапландия, а в Карпатите Хехехехехе ама верно като вампирите съм станал - като се съмне и тогава си лягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Платих го с малко закъснение, защото касата беше затворена и казаха че няма да има никакъв проблем... обаче какво става! Достъпът до използваната от Вас услуга временно е преустановен Най-вероятната причина за това е, че сте пропуснали да заплатите месечния си абонамент за услугата. До 10 минути ще Ви бъде активирана временна ограничена услуга със скорост 128 кбпс, която ще бъде окончателно спряна в края на месеца ако не подновите редовния си абонамент дотогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.