Psihara^^ Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Непер да си вземе приятелите Дюамел, Раабе, Лайбниц, Коши, Даламбер и тн. и да ходят да се ебът в гъза!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 днес е 31 май 2007 LPFC СМЪРФ Member Group: Members Joined: 31-May 04 Warn: (0%) 3 години минаха и заминаха в глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Непер да си вземе приятелите Дюамел, Раабе, Лайбниц, Коши, Даламбер и тн. и да ходят да се ебът в гъза!!! Усещам че Пейо Стоилов те измъчва вече Стягай се здраво... аз доста се потях с математиките Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 TAZ-лош модер такъв.Защо затвори яката тема бе!Щеше да стане много добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Усещам че Пейо Стоилов те измъчва вече Стягай се здраво... аз доста се потях с математиките Той да му е проблема. Кажи как да се справим с декана на ФЕА и Генов Тия математики зех та ги зех лесно с малка интервенция на ВМ4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Бътзо ми тряа метоппд за изтрезняване хорааааа.Давайтее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Бътзо ми тряа метоппд за изтрезняване хорааааа.Давайтее За изтрезняване Оо... Трудно... За махмурлук знам 3-4 метода, ама за изтрезняване мисля, че няма. Най-добрият метод е просто да не пиеш толкова, или да си хапнал обилно, така, че алкохола да те хване по-трудно. Имаше още един метод против напиване. На всеки 100 мл алкохол пиеш 100 мл вода ама тява доникъде няма да те докара . Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Бътзо ми тряа метоппд за изтрезняване хорааааа.Давайтее Повърни после яж мръфка с хляб и кисело мляко зависи с кво си се напил Blitz_krieg_1941 тва с водата е кофти идея примерно ако пиеш водка като пиеш вода ще я разредиш и ще си пиян по бързо и повече . Аз така след тежка вечер с много водка много бях жаден една чаша вода после цял ден бях замаян наново затова само кисело мляко мръфки яко с хляб . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Бътзо ми тряа метоппд за изтрезняване хорааааа.Давайтее ела да ми олигавиш мръвката Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Бътзо ми тряа метоппд за изтрезняване хорааааа.Давайтее Абе, грозен, щом си в състояние да пишеш нищо ти няма... ама верно си малък, май ти е сефте. Кажи на батко ти TAZ да ти сложи един мод, олигави на весо мръвката, и виж как ще се почувстваш... пък после ако ти е кеф ела да олигавиш и мойта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Незнм кой заслужава мод и кой не, ама определено някои хора не са особено културни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 VeSo и WriteR4e вия пък големите батковци . Все едно не сте имали такива изцепки та седите сега и размишлявате и давате акъл видиш ли как може да се напиеш . Кеф му било напил са и вече големите батковци ела ми олигави мръвката ехехех незнам защо обаче сте ми жалко смешни . Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Пфф аз па кога съм писал тука уе .Офф утре ша оптговаряйм3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 VeSo и WriteR4e вия пък големите батковци . Все едно не сте имали такива изцепки та седите сега и размишлявате и давате акъл видиш ли как може да се напиеш . Кеф му било напил са и вече големите батковци ела ми олигави мръвката ехехех незнам защо обаче сте ми жалко смешни . Е при положение, че го познавам, що трябва да съм културен? Той да ми държи сметка, не вие... пък и аз изцепки съм имал, и то много, обаче и в осми клас не съм се държал така и не съм писал по форумите, оле оле искам да изтрезнея. Ми да ляга да спи и толкова... като се събуди нищо няма да му има. Не го ли усещаш, че се прави на интересен... омотало го е и вече: еее беее аз съм пиян. Пък аз съм на Луната и сега ви пиша от там... ако нямаше облаци щях да ви махна да ме видите. Айде няма се впрягаме за глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Правото да се пише по форуми в нетрезво състояние е свято и неприкосновено! Пепел на устата на хората, които говорят против него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Правото да се пише по форуми в нетрезво състояние е свято и неприкосновено! Пепел на устата на хората, които говорят против него! Напукан - също Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Бътзо ми тряа метоппд за изтрезняване хорааааа.Давайтее Мноооого пиене ще трябва още да изпиеш докато вдигнеш скил близък до моя хахаха Аз и пиян и трезвен пиша правилно Трябва да не мога да се задържа седнал на стола, че да не мога да пиша А на сладура с олигавената мръвка сега ще му дам една седмица почивка и то само щото съм на кеф. Ако не бях на кеф можеше и месец да откачи. Ама айде да не каже че съм лош, само една седмица. Опс, те били двама. Еми и на двамата тогава, че да не се сърдят. Това че се познавате не значи че трябва да ви четем тука простотиите. Иначе ми минава през главата, че веселия и спокоен живот през последните 5 месеца е на свършване. Почвам да работя усилено. Дано да е за добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Припи ми се заради asd >.< Припука ми се заради afx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Iskam da slusham hubava bulgarska muzika. Na men po princip mi se pie, ama sq oshte poveche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Май май бая сме от клуба на анонимните алкохолици дайте да се съберем някой път под наслов " до откат " ще бъде весело Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Правото да се пише по форуми в нетрезво състояние е свято и неприкосновено! Пепел на устата на хората, които говорят против него! Ето го моя човек .Респект към Curunir и сички,които подкрепят пянското писане по форумите .KILLERINCHO-ТИ си админа баце.Респект и към теб.Респект и към най-добрата водка-Finlandia.И въобще един голям РЕСПЕКТ След една енергийна напитка,студен душ и някво ядене световъртежа и отмалялостта отминаха.Наистина така не помна да съм се отрязвал обаче може нз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Мноооого пиене ще трябва още да изпиеш докато вдигнеш скил близък до моя хахаха Аз и пиян и трезвен пиша правилно Трябва да не мога да се задържа седнал на стола, че да не мога да пиша А на сладура с олигавената мръвка сега ще му дам една седмица почивка и то само щото съм на кеф. Ако не бях на кеф можеше и месец да откачи. Ама айде да не каже че съм лош, само една седмица. Опс, те били двама. Еми и на двамата тогава, че да не се сърдят. Това че се познавате не значи че трябва да ви четем тука простотиите. Иначе ми минава през главата, че веселия и спокоен живот през последните 5 месеца е на свършване. Почвам да работя усилено. Дано да е за добре Ти кво? Да не си шеф, та раздаваш отпуски? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Ти мани аз веднъж се бях напукал и седнах да обяснявам в Хардуер как се отключва AMD Семпрон като свързвам някви пинчета ли нешо такова... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Мисля си как да го натаковам на половината ТУ ( за даскалите иде реч). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 "Поморийската бригада" стана на девет месеца. Толкова малко време, а колко много преживяхме с тези хора. Девет месеца и от началото на най-истинската ми връзка. Толкова малко време, толкова много компромиси, сълзи, усмивки, привързаност, любов. Девет месеца от както съм наистина щастлив. Нещо като пълна серия пластични операции, но от вътре :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.