Psihara^^ Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Дали да не добавите тая иконка ... За 1ви път се смея откровено на твой пост! Евала! HAHHAHAHAHAHH Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 За 1ви път се смея откровено на твой пост! Евала! HAHHAHAHAHAHH тоест... до сега си се смял, но престорено, симулирал си смях начи на негови постове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 EDITED: Няма да се заяждам. Днес обичам всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 че кой се заяжда? шегувам се. бахти, като ти излезе име веднъж... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 че кой се заяжда? шегувам се. бахти, като ти излезе име веднъж... Що име? Ти с мен никога не си се заяждал. Опитвал си се, но не веднъж и 2 пъти си установявал, че интелекта ти не стига, че да се заядеш с мен и си се отказвал. За това сме такива добри приятели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 приятелКи. сега си разменете и нови рецепти или плетки с 4ворно пресукване на крива кука и идилията ще е пълна. само аз ли не виждам тракера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Що име? Ти с мен никога не си се заяждал. Опитвал си се, но не веднъж и 2 пъти си установявал, че интелекта ти не стига, че да се заядеш с мен и си се отказвал. За това сме такива добри приятели. добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 само аз ли не виждам тракера? Явно има проблем - получават се оплаквания. Аз също не го отварям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 За авто темата - проблема ще е наличен, докато в темата за фукните има хора, които се хвалят, че са нарушили закон и им се е разминало с подкуп. И не говоря конкретно за нашия форум, а по принцип. Щом за теб е правилно, да можеш да минеш метър, защото манталитета ти е такъв, и когато те спрат в нарушение вътрешно се чувстваш жертва, и докато не намираш нищо нередно в това, макар и погазил закон да се мъчиш да клинчиш, оправдавайки се пред себе си с неща като "ми то нямаше коли", "ами той пътя е прав", "имах добра видимост". Тоест докато модула за заглушаване на съвестта работи - дереджето ще е такова. И разбира се, докато не ти пука за чуждите нарушения и чувстваш правилно да предупреждаваш другите нарушители с примигване на дългите за КАТаджии - еми така ще е. Пък после мрънкай, че проблема е в другите. Айде изяждайте ме за ересите, дето наръсих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 И аз не мога да отворя тракера в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Ти на това ако му викаш ереси....Прав си и то много.Лошото е, че почти никой не си го признава.Тъпото е, че всеки се чувства безнаказан.И си казва "на мен не може да се случи".Е да ама се случва всеки ден и може да се случи със всеки. Той тракера още от сутринта не работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 че кой се заяжда? шегувам се. бахти, като ти излезе име веднъж... Слагаи тук-там по някоя усмивка да знаят хората,че не се заяждаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Днес ми изчака следната реклама, че SOHO (soho.com) е новата алтернатива на googledocs и че предлага повече функционалности - викам хайде да пусна едно филмче да видя за какво става дума - http://www.zoho.com/meeting/onlinemeeting-demo.html . Пуснах го и не мога да повярвам, че авторите/ редакторите на сайта са допуснали човек с такъв английски да им изнася презентациите.... Направо е потресаващо.... това е нEk'ва шега zoho.com, и да всеки получава това за което си плаща, а на индиец иди му обясни че английския му е под всякаква критика... ако можеш... сега разбираш ли защо за мен "made in india" за софтуер e равнозначно на най-най-ниско качество и защо толкова ги "обичам" тез цигани? Горното го написах дори без да проверя дали наистина са индийци и лека нотка на съмнение че може да съм ги принизил ме накара да проверя само за да се уверя че съм прав: Виж им contact us страницата: General Enquiries Email: info@zohocorp.com USA TollFree : 888-204-3539 International : 925-924-9500 India TollFree : 1-800-425-5558 ..... Press Enquiries: Aravind Natarajan ... Raju Vegesna ... ....... ZOHO Development Centre (formerly AdventNet Development Centre) 11 Sarathy Nagar, Vijayanagar, Velachery, Chennai 600 042 INDIA ПС: Защо толкова ги МРАЗЯ индийците? Не са ми направили нищо лошо а не мога да ги трая. По-предубеден не съм бил към нищо и никой, но като чуя за индийци и ми става нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 ПС: Защо толкова ги МРАЗЯ индийците? Не са ми направили нищо лошо а не мога да ги трая. По-предубеден не съм бил към нищо и никой, но като чуя за индийци и ми става нещо... Аз съм така към руснаците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 ПС: Защо толкова ги МРАЗЯ индийците? Не са ми направили нищо лошо а не мога да ги трая. По-предубеден не съм бил към нищо и никой, но като чуя за индийци и ми става нещо... Дедо, само с едно нещо не съм съгласен. Не е като да не са направили нищо. Направили са и то нещо много важно - успешна държавна политика за подкрепа на технологичния бизнес, което доведе до превземането на аутсорсинг пазара. И това става въпреки "перфектното" им владеене на английски, както и на други подобности от този сорт. На практика тамошните управници правят всичко възможно да превърнат циганията в модерно общество, докато умните тикви по някои балкански ширини направиха точно обратното. Една от най-големите retail корпорации, в която работя е сключила договор с индийска фирма за аутсорсинг мониторинга на сигурността. Та тази фирма естествено си докарва индийците тук, издейства им работни визи и прочее глупости. И на мен хич не ми харесва този факт, но няма абсолютно никакви шансове българска фирма да се намеси в тази ниша. Не е необходимо да ти казвам защо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 ... Индийците са абсолютен пример за "получаваш това за което плащаш". Няма как да стане с България просто защото нямаме такъв ресурс от хора (все пак нямаме и 10 милиона а индийците са над милиард) Другия момент е че съсипаха доста от школите за инвънкласно обучение - кръжоци, ТНТМ-та, ученически академии и прочее. Продължава да има момчета които се интересуват и се опитват да се научат но са в пъти по-малко а и няма кой да се занимава с тях. Говорил съм си с колеги и сме се чудели дали да не почнем да правим безплатни курсове в университета само и само да може който има желание да научи нещо да може да научи за да можем после да си изберем от студентите някой който да вземем на стаж или работа при нас просто защото буквално няма хора. ПС: Нещо чувам че американците се канят да затегнат положението с outsourcing-a и щяло да има 30%-тен данък върху въпросните услуги. Познати ми бяха пратили линк към някаква статия в irs.gov за това, т.е. че направо американската фирма дължи 30% данък върху всяка сделка от подобен род. Ти да си чул нещо подобно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 ПС: Нещо чувам че американците се канят да затегнат положението с outsourcing-a и щяло да има 30%-тен данък върху въпросните услуги. Познати ми бяха пратили линк към някаква статия в irs.gov за това, т.е. че направо американската фирма дължи 30% данък върху всяка сделка от подобен род. Ти да си чул нещо подобно? Това беше май един от важните моменти в програмата на Обама. Доколкото знам май не е нов данък, а просто отпадане на различни данъчни облекчения за корпорации, които минават определен праг на аутсорсинг. Не съм наясно с подробностите, но мисля все още умуват като в същото време има сериозна съпротива срещу подобни промени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Това беше май един от важните моменти в програмата на Обама. Доколкото знам май не е нов данък, а просто отпадане на различни данъчни облекчения за корпорации, които минават определен праг на аутсорсинг. Не съм наясно с подробностите, но мисля все още умуват като в същото време има сериозна съпротива срещу подобни промени. Това което четох като че ли направо беше влезнало в сила, въпреки че не съм особено сигурен. И то не беше само за outsourcing ами направо за всякакви сделки (или аз нещо не успях да стопля от начина им на изразяване - все пак адвокати са го писали) и се изумих как така американска фирма плащаща на чуждестранна за някаква услуга дължи моментално 30% данък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Въпрос: Защо Обама спечели Нобелова награда за мир? Отговор: Защото не е Джордж Буш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 SHIT! Зарибих се! Don't CLICK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Paging Grimjaur! Може и някой друг да знае или да му се рови повече в интернет, но най-голям шанс да ми каже има Наско. Значи седя и си мисля, думата "суеверие" дали идва от /всуе верие/ - вяра напразно, сиреч религията твърди, че да вярваш на подобни неща е празно дело без смисъл. [Edit] Скорпус, дивите понита да ти го натресат с тоя линк! Имам работа! Знам, че си пише, но ... нямаше как да не цъкна. [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 За авто темата - проблема ще е наличен, докато в темата за фукните има хора, които се хвалят, че са нарушили закон и им се е разминало с подкуп. И не говоря конкретно за нашия форум, а по принцип. Щом за теб е правилно, да можеш да минеш метър, защото манталитета ти е такъв, и когато те спрат в нарушение вътрешно се чувстваш жертва, и докато не намираш нищо нередно в това, макар и погазил закон да се мъчиш да клинчиш, оправдавайки се пред себе си с неща като "ми то нямаше коли", "ами той пътя е прав", "имах добра видимост". Тоест докато модула за заглушаване на съвестта работи - дереджето ще е такова. И разбира се, докато не ти пука за чуждите нарушения и чувстваш правилно да предупреждаваш другите нарушители с примигване на дългите за КАТаджии - еми така ще е. Пък после мрънкай, че проблема е в другите. Айде изяждайте ме за ересите, дето наръсих... Винаги ще святкам на колегите шофьори за подкупни катаджии, които налагат лични глоби. В момента, в който корупцията влезе в едни поносими норми, ще спра да святкам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Някой може ли да ме светне как се смята от десетична в двоична бройна система и обратно .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Някой може ли да ме светне как се смята от десетична в двоична бройна система и обратно .. Да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Да. Давай ... прицели се хубаво и ме светни качествено че на 10/60 въпроса на теста по информатика ще са такива въпросчета и искам да ми остане "трайно синьо от святкането" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.