NEO_DDT Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Аз още от одеве го бъзикам Виден че в 7цата има AI и нарочно го отрязва да не играе тези игри 'щото не му се удават и да не се мъчи... PS: Преди няколко седмици NEO_DDT ме зариби с тая DOTA пуста да остане, как нямаше някое AI да ми обясни на мен че по-добре да не си губя толкова времето ами да взема да си отспя, ама аз не - дай дай... после ела виж колко е хубаво с 4часа сън на ден... Трябва някой път да ти дам няколко урока по DOTA Зех да се пооправям от тая настинка дано мине по-бързо, че е много дразнещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 ... по-скоро ще изпитвам носталгия към тази работа след това. носталгия = гадно Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Съмнява ме да са го избирали с конкурс... Точно с конкурс беше. При това измежду кандидати от цял свят. При това се предаваше финала май на живо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Дали някой съфорумец скоро е ходил към Хасково и се е възползвал от хотелски услуги там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Дали някой съфорумец скоро е ходил към Хасково и се е възползвал от хотелски услуги там? Ако ти трябва инфо, пиши на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Преди около час на булеварда до нас се удариха в средна лента 2 коли. Преди 5 минути на 3 метра от мястото където се удариха и служителите на кат стана верижна катастрофа 3 коли една след друга се нанизаха. В момента има задръстване.. какво стана днес не знам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Къде е това? Снимки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Точно срещу х-л Санкт Петербург. А снимки няма не виждам смисъл да го снимам това а и не ми се занимава важното е че катастрофите са леки и хората са добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Преди около час ... се удариха ... 2 коли. Преди 5 минути на 3 метра от мястото ... се удариха и служителите на кат стана верижна катастрофа 3 коли една след друга се нанизаха. Ахахахахахахаха Кръстовище с екстри Там пък как са успели да се ударят не ми е ясно След като Победа е затворена към моста... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Не знам аз ли съм сбъркана, но не намирам нищо смешно в катастрофа/и, независимо колко леки или нелепи са. По темата : минава ми през главата, че днес беше хубав ден, но с моя късмет едва ли вечерта ще е такава... Странна птица е петелът, пие вода, а не пикае... (както е казал народът) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Аз отиам да си дялкам кокалите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Ахахахахахахаха Кръстовище с екстри Там пък как са успели да се ударят не ми е ясно След като Победа е затворена към моста... Не на кръстовището. На самия булевард. Голяма лудница беше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Не знам аз ли съм сбъркана, но не намирам нищо смешно в катастрофа/и, независимо колко леки или нелепи са. По темата : минава ми през главата, че днес беше хубав ден, но с моя късмет едва ли вечерта ще е такава... Странна птица е петелът, пие вода, а не пикае... (както е казал народът) Смешното е че служителите на КАТ дошли на мястото на катастрофата също са се ударили (или някой ги е ударил). Самата катастрофа не е смешна Не на кръстовището. На самия булевард. Голяма лудница беше... Че как са успели на булеварда да се ударят ей това ми е чудно - на прав път с 3 платна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Virus 7 има голям потенциал... И все пак не мога да забравя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Покъртително! Между другото доста ми хареса MacOS-а, от случаите, в които ми се е налагало да работя с нея и се замислям някой ден да я подкарам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Покъртително! Между другото доста ми хареса MacOS-а, от случаите, в които ми се е налагало да работя с нея и се замислям някой ден да я подкарам... Доста трудно начинание, но все пак успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Ще изчакам докато кирта се утаи и водата се избистри и ще се измъкна мнооооого внимателно. Какво ще стане ако сутринта докато си го изтръскваш.... вземе, че му падне кабината ? Ще се изрева:"Копелеееееееееета, поне бира да ми бяхте оставили, вашта макя крастава!" Какво ще стане, ако откриеш, че пикаеш на две струйки? Жената ще ореве орталъка, че пак съм опикал всичко в кенефа А, какво ще стане ако една хубава сутрин се събудиш и откриеш, че тембъра ти е преминал в сочно сопрано и са ти поникнали още четири чифта топки! Ще му опърля задника. А ако си пикаеш през балкона, някой отгоре те наповръща?/реален случай/ Не, по дяволите, още се смея като идиот. Тая тема - президент! Ред: w00x, щом успях да сменя администраторската парола на един мак, може и да се справя. Бахти, спра ли да играя игри - Win-а изчезва като последния мензис на баба си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Ред: w00x, щом успях да сменя администраторската парола на един мак, може и да се справя. Бахти, спра ли да играя игри - Win-а изчезва като последния мензис на баба си... И аз затова седя на Win. И заради несъвместимостта на звуковата ми карта с Leopard-a. Пък и като се опитах да го ъпдейтна, нещо се сгомняса и не ми се занимава за сега да го оправям. Имах на предвид, че ако ще го слагаш на PC, е много капризен откъм драйвери и по едно време доста писва, защото каквото и да направиш, трябва да внимаваш да не ти се прецакат нелегалните драйвери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Добър утър, мъжки шаврантии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Добър утър, мъжки шаврантии. Няма кой да ти отговори толкова рано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 бих отговорил, ма не се вписвам в дефиницията за "мъжка шаврантия", а като не се обръщат към мен си мълча. Иначе - Добро Утро, добри хора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Ами добро да е - да се захващаме за работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Зафащайте се, аз си лягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Добро да е! Тази сутрин се успах - батерията на телефона ми се беше предала тотално. Сега, когато го включих да се зарежда пропя Слава богу - един колега ме видя на Асеновградско, та отървах сериозното закъснение. Поне спестих половин час сън отгоре :] Лек и ползотворен ден на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Добро да е! Отивам да си правя закуска.Вчера вечерта случайно разбрах че сестра ми ще ходи в Дания за 4 месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.