Godfather Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 ЧРД на Раптор! Много здраве и късмет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Видене, Честит Рожден Ден! Желая ти здраве, много щастие и успехи! Весело изкарване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Аааайдеее Виденееее, жив и здрав да си! Break a leg, дето се вика, само че в преносния смисъл, който влагат англичаните :] Щастие, под каквато и форма го намираш ти желая И понеже заговорихте за качествена музика, не мога да не се включа с . Особено и след като вече имам билет Айде, бонус. Поздравявам с тази песен лично Curunir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 ааааа! АХА! Сатурновите дупки важели и за студенокръвните. Чудех се що се умълча тоз човек, а то кво било - предрожденденна депресия. ЧРД! Още по-голям гущер да пораснеш, нов крак да си израснеш. с тия динозаври кат се сетих сега за ледена епоха 3... има да ми се прожектира във въображението на заден фон цял ден. дали не е крайно време да стана шизофреник - единия ще си зяпа филмчета да се хили, а другия ще бачка. май ми трябва и трети да ми пилее парите, че иначе ще стана милионер. или гърбав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Quote of the day! WTF? Quote of the morning: "Grab your dick and double click!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
потребителскоиме Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Честити рожден ден! Желая здраве и късмет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 ВидиниЕееееееееееееееееееееееееееее... Ща ч§кам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Рапторски, какво какво? 33, а? Молодец си ти! Честит рожден ден! Желая ти здраве и спокоен живот! И да внимаваш как и какво да няма повече операции и счупвания! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Че с тоя бастун беше като доктор Хаус . Много здраве, щастие и успехи и от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Честито на колегата RaptoR ! Здраве - късмет - любов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tai Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Честито, RaptoR! Жив и здрав, и умната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Честит ти рожден ден и от мен Видене, здраве и много късмет ти желая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Честит Рожден ден Raptor, Винаги да бъдеш толкова емоционален и да продължаваш да раздаваш емоции дори през интернет! http://vbox7.com/play:b44f37f1&al=1&vid=1280803 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Добро утро и честито на рожденика.Даси жив и здрав другото с късмет се постига Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Честит рожден ден на Раптор. Жив и здрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Честито и от мен Видене! Пожелавам ти русата (ако не те усети тъмнокосата) И един специален поздрав от мен с една хубава българска песен - Дами и господааа... мисстърррр Кааамен Кацатааа..... => http://www.youtube.com/watch?v=bNTl8VEbI-k Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Видене, Ч.Р.Д! Всичко най-хубаво,другото колегите са ти го пожелали.(наблегни на пожеланието на Психара ) Пий едно за здраве на форума! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Почнах да се уча да свиря на бас.Оказа се по-трудно от очакваното И ръката ме заболя тва чудо тежи много ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Почнах да се уча да свиря на бас.Оказа се по-трудно от очакваното И ръката ме заболя тва чудо тежи много ... Мда, тая работа не е като оная работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Днес влизам на промоция, за да поздравя любимия ми мод с това голяяямо парче от все сърце: Видене, с цялата ми любов за теб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Днес влизам на промоция, за да поздравя любимия ми мод с това голяяямо парче от все сърце: Видене, с цялата ми любов за теб! Ооо... тя е жива, тя е жива.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Ха, какчето Добра среща ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 сега знам що антарес се връща щастлив след всяко велосипедиране.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Муахаха... муаххааа... Искам да го видя това, ама докато се пуска по баира.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Ооо... тя е жива, тя е жива.....! Що? Ще ти се да пукна ли? Апропо, тази седмица ако оцелея, значи ще изкарам и зимата Ха, какчето Добра среща ;] Добра е, Пешко! И аз се радвам, че още издържаш на напрежението...тук... Аз не мога! Попрочетох малко назад и БЕГААААМ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.