djadomraz Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Най-страхотната боб чорба и най-страхотните зелеви сърми правят в "Национала" в Хисар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Ако те блъсне селянин гражданската отговорност важи ли ? Тъп въпрос, но не е като да не сме свикнали. К'ва ти е колата ? Таковаш ли силиконови гърли ? И ако пиеш марково уиски най-вероятно важи. Особено ако всичко това го възпяваш в булфорум - гаранция. Отговорен гражданин си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Най-страхотната боб чорба и най-страхотните зелеви сърми правят в "Национала" в Хисар Да ти кажа и в близката кръчма тук правят много як боб с наденица, направо да си оближеш пръстите. Пък да не ти казвам каква pljeskavica правят, улий... само да стане 1 часа и започвам вътрешните борби кое от двете да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Минава ми през главата, че няма нищо по-добро от аромата на Cohiba Corona Grande в съчетание с 15 годишен Glenlivet и всичко това примесено с полъха на Пасифика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 За Cohiba-та съм съгласна на 100 %. Ммммммм... Най-страхотната боб чорба и най-страхотните зелеви сърми правят в "Национала" в Хисар Естествено Малко са им солени цените, но Кирчо си държи на професионализма и поне откъм обслужване са перфектни, нищо не закъснява и т.н. Аз вече с моето професионално изкривяване. Те Мирцата и малкия Чистач са ми свидетели Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Селската страна на всеки от нас... пържен боб с туршия, това преди много го хапвах хах, ама сега нещо подправките не ми се отразяват добре. Също така палачинки с кьопало вади много добър вкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Като стана дума за боб, има една фасулена салата. Много добро мезе, върви и като гарнитура, а и като основно ядене Ето г/д рецептата Фасулена салата бял фасул (по-едър), 2-3 кисели краставички, 2-3 печени чушки, 1-2 полусварени моркова, 4-5 с.л. лютеница, 3-4 с.л. олио, сол на вкус, черен пипер (пожелание). Фасулът се сварява и отцежда от водата, слага се в подходящ за вас съд за разбъркване. Зеленчуците се нарязват на кубчета и се добавят към фасула заедно със лютеницата и подправките. Всичко се разбърква и става страхотна гарнитура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 като стана дума - май има кулинарен раздел тоя форум... ние не пишем глупости в него, не пишете и вие рецепти в темата за глупости. и без друго кулинарния подфорум е бая зле от към контент - дайте му едно рамо да оправдае съществуването си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Я, Thief се е заял с друг, освен мен и Куру. Ревнувам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Минава ми през главата, че тоз "дъ питбул" или в състояние на екстаз си е заблъскал де що има телефони, фотоапарати... в стената, или рови из кофите и продава после във форума Нали не става дума за мен ПС: пак си обрах фермата и пак пия нескафе Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 На ви... пет човека са ме поканили за ферма и аз не приемам, няма да си направя ферма! Всъщност имам, обаче не съм е пипал от времето когато я направих. Само брата да има още една ферма да посещава за да печели точки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Нали не става дума за мен ПС: пак си обрах фермата и пак пия нескафе Доколкото разбирам Бънди говори за един потребител с ник "дъ питбул". Не си ти, споко Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Това е новата ми любов http://vbox7.com/play:3a98c983 Сигурна бях, че ще го намеря в интернет Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Естествено Малко са им солени цените, но Кирчо си държи на професионализма и поне откъм обслужване са перфектни, нищо не закъснява и т.н. Аз вече с моето професионално изкривяване. Те Мирцата и малкия Чистач са ми свидетели Скъпо е в Тимбукту (София), скъпо е в Кап. Кук, скъпо е в Хемингуей. В "Национала" просто не е евтино но пък готрят страхотно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tai Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 ... скъпо е в Хемингуей Може да е съкпо, но си заслужава. Ако искаш да се почустваш по-добре, а не добре. Ах, суперско е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Тъп въпрос, но не е като да не сме свикнали. К'ва ти е колата ? Таковаш ли силиконови гърли ? И ако пиеш марково уиски най-вероятно важи. Особено ако всичко това го възпяваш в булфорум - гаранция. Отговорен гражданин си. Хохохохохохо не мога да спра да се смея...... Още един последовател на овърман..... момчета не се взимайте толкова на сериозно не сте някви форумни светила за да ми определяте какъв съм , ако искате да си раздаваме някви квалификации няма проблеми и аз мога Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Може да е съкпо, но си заслужава.Ако искаш да се почустваш по-добре, а не добре. Ах, суперско е! Това е така, защото за десерт раздават зелени карти и сервират кисели краставички, а на който не му е достатъчно суперско го пускат на тучната зелена ливада да пасе И всичко това се случва на пиано музика "Ах, този джаз"...Никога не съм била по-изчерпателна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Това е така, защото за десерт раздават зелени карти...БАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХДано Ангел чете това :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Може да е съкпо, но си заслужава.Ако искаш да се почустваш по-добре, а не добре. Ах, суперско е! Малко на гейове приличат една част от сервитьорите и като изключим надменното им държание останалото не е лошо и поне телешкото е хубаво а не "подметка" каквато безуспешно съм се опитвал дъвча на други места. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Минава ми през главата това песен Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Не казвам, че не ми харесва, но едно заведение не е в състояние да ме накара да се чувствам суперско и по-малко, в степени да определя настроението ми... С подходяща компания и буркан с лютеница може да си отвориш и да ти е много по-добре и по-сладко, отколкото във въпросното заведение на което сега няма да правим реклама... Стилно е, да чакаш пет часа сервитьор, защото е зает, но не е зает да си поиска бакшиш после... Иначе мама винаги е изпълнявала джаз парчета, докато се храним с татко и батко и ни е правила фигурки с канела, във формичка на виличка (отстрани на чинийката), затова се чувстваме суперско и тримата... УФФ, от пет години не съм ходила на море и това е нещо, което ще ме накара да се почувствам СУПЕРСКО, ама другото лято СИ ОБЕЩАВАМ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Не казвам, че не ми харесва, но едно заведение не е в състояние да ме накара да се чувствам суперско и по-малко, в степени да определя настроението ми... С подходяща компания и буркан с лютеница може да си отвориш и да ти е много по-добре и по-сладко, отколкото във въпросното заведение на което сега няма да правим реклама... Стилно е, да чакаш пет часа сервитьор, защото е зает, но не е зает да си поиска бакшиш после... Иначе мама винаги е изпълнявала джаз парчета, докато се храним с татко и батко и ни е правила фигурки с канела, във формичка на виличка (отстрани на чинийката), затова се чувстваме суперско и тримата... УФФ, от пет години не съм ходила на море и това е нещо, което ще ме накара да се почувствам СУПЕРСКО, ама другото лято СИ ОБЕЩАВАМ!!! Не можеш да повториш повече от 10 пъти "суперско" в един пост. Каквото и да значи тази дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 И аз не съм ходил от пет години на море. Преди това не бях ходил четири. А преди това може шест да има. И спокойно мога да изкарам и още пет без море. Или поне без родното черноморие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 И аз не съм ходил от пет години на море. Преди това не бях ходил четири. А преди това може шест да има. И спокойно мога да изкарам и още пет без море. Или поне без родното черноморие. Няма да сгрешиш.... аз всяка година се заричам да не ходя повече тук и тази година пак отидох..... Догодина ако не мога да отида някъде в чужбина изобщо няма да ходя тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Това е новата ми любов http://vbox7.com/play:3a98c983 Сигурна бях, че ще го намеря в интернет Тази песен само мацки я харесват, доколкото имам наблюдения - при това много заблудени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.