Dreamer Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Вече обичам фрикасе. Доскоро го мразех, защото в детската градина приличаше на брашняна каша. А сега на нещо по-различно ли прилича...? Ай, прияде ми се сиренева супа... то и тя прилича на същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Вече обичам фрикасе. Доскоро го мразех, защото в детската градина приличаше на брашняна каша. ми то Е брашняна каша... от какво се прави, според теб... бешамел с пиле. а бешамела е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 А сега на нещо по-различно ли прилича...? Ай, прияде ми се сиренева супа... то и тя прилича на същото Това ми беше любимата супа в училище. Сега ако дадеш и рецепта.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Слагаш сирене в супата и готово Да бе. Само дето няма разните там моркови, картофи, и други зеленчуци или меса. Аз сериозно питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Вече обичам фрикасе. Доскоро го мразех, защото в детската градина приличаше на брашняна каша. Фрикасе с много сирене мммм... Любимото ми от детската градина беше една супа със залъци Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Добър апетит скъпи деца! Всички в градината я обожават тази супа: http://www.azgotvia.com/content/index.php?...ail&id=1155 Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 ми то Е брашняна каша... от какво се прави, според теб... бешамел с пиле. а бешамела е? Оп, да. Исках да кажа, вода и брашно, разбъркани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Сега покрай тея супи, някой ще се изтърве да каже, че любимото му е ........сещайте се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Супа от картофи и тиквички с кайма и заливка кисело мляко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Супа от картофи и тиквички с кайма и заливка кисело мляко Bundy рулз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 кой ти използва прозорец за да се свързва с външният свят, 21 век сме, има врати за тая работа вратата е по-сигурна от прозореца! Пак може да влезне кон през нея, обаче няма да я повреди за разлика от прозореца. Линукс - врата към бъдещето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Изтървали сте кравето масло в уравнението за бешамела Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 кой ти използва прозорец за да се свързва с външният свят, 21 век сме, има врати за тая работа вратата е по-сигурна от прозореца! Пак може да влезне кон през нея, обаче няма да я повреди за разлика от прозореца.Линукс - врата към бъдещето! Направо като за Уикицитат си го написал Като стана въпрос за супи, вдигам ръка за боб-чорбЪтЪ Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Вдигам си и двете ръце за една хубава (и вряла, и люта) шкембе чорба. С фанта лимон ако може Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Вдигам си и двете ръце за една хубава (и вряла, и люта) шкембе чорба. С фанта лимон ако може Не може . С Каменица е разрешено или Стела Артоа Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Бира не пия, само твърдо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Ако те блъсне селянин гражданската отговорност важи ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Ако те блъсне селянин гражданската отговорност важи ли ? що? да не би да блъсна някой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Забавен си.....почти колкото курунир...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 В интерес на истината се изсмях с глас Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 И аз. А и имах някакво предчувствие, като прочетох поста на zlobil и видях, че ov3rm4n е постнал след него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Изтървали сте кравето масло в уравнението за бешамела и прясното мляко също зависи от приложението на соса е допустимо използването на яйце или само жълтък Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Минава ми през главата, че ми се пие Време е да излизам и да почвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Минава ми през главата, че беше уморителен ден и хубава вечер. А сега се очертава и филмова нощ. Дано да е забавно, че още не съм гледала Хаус 6х01. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Ако те блъсне селянин гражданската отговорност важи ли ? Ако е със зелена карта, важи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.