бат Ицо Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Те кравите, аз тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 AlBundy, ще ти се.. Поздравявам ви с това парче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Оф, пак се задава рожден ден на баща ми и както винаги - не знам к'во да му взема ;/ Ред: ... да ти имам чувството за хумор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Внуче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 За такива пожелания заслужаваш да те погне цяло стадо жадни за девствена дупе гейове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Рано или късно ще изпълните команда "Spawn more Overlords!", какво се правите на опарени Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Рано или късно ще изпълните команда "Spawn more Overlords!", какво се правите на опарени Още по - лошо ще криейтват луркери.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Рано или късно ще изпълните команда "Spawn more Overlords!", какво се правите на опарени Куре, жената да не е глътнала глобуса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Не бе, ти пък! Но и това време ще дойде, живи и здрави да сме само! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 седя и си сканирам цял офис пецета... после ще има инвентаризация на хардуера на всяко... скука. Куре, изцепи се нещо да се заяждаме... и тоя ламинат в Работа ми омръзна нещо да го гледам тия дни... де са модераторите, бре? разхайтена работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Какво да изцепя бе, Овъре. Пия мента с прясно мляко като порядъчен хомосексуалист, щото фризера ми е развален и няма лед, а мастиката и водката са ми в барчето в хола, т.е. топли са. Ментата поне като я налееш със студено прясно мляко и става за пиене. Работа уж, мъча се с един софтуер за локализация на акита. Къде работя, къде пия и пуша... Не ми идва някакси да изцепя някаква простотия. Но за сметка на това слушам Сека, че ми влезе нещо кръчмарското настроение. Надявам се, че това ти е достатъчен lead Много дълбоки текстове има тая жена! "Ако можех да съм мъж само за един ден, но да знам всички неща, които знае една жена, всички жени сами биха ми падали в краката. Да бях мъж, щях да съм идеална!" (много свободен и предимно безхаберен превод) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Много дълбоки текстове има тая жена! "Ако можех да съм мъж само за един ден, но да знам всички неща, които знае една жена, всички жени сами биха ми падали в краката. Да бях мъж, щях да съм идеална!" (много свободен и предимно безхаберен превод) брех, маааму стара, баш като да е имала теб предвид! за теб пее таа женка, да знаиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 седя и си сканирам цял офис пецета... после ще има инвентаризация на хардуера на всяко... скука. Куре, изцепи се нещо да се заяждаме... и тоя ламинат в Работа ми омръзна нещо да го гледам тия дни... де са модераторите, бре? разхайтена работа... мда, добре, че не съм от най-извратените Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 брех, маааму стара, баш като да е имала теб предвид! за теб пее таа женка, да знаиш... Овъре, Овърееее, оправия нямаш братче. Мойта жена след половин час си идва от работа, сега ще сготвя специалитета ми, после ще се наядем, после каквото сабя покаже, така да се каже... Аз съм лесен, не ме мисли. А наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 наздраве, ама още съм по офиси... като се прибера няма да има време за един облак... направо по същество тряя минавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Аз ти казах, според както сабля покаже! И честта, майко, юнашка! А ти се оплачи от работното си време! Това е антихуманно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 работното време... е както си го направя... но съм алчен. малко ми е това дето изкарвам, искам ОЩЕ! та за това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Какво е това затишие 2 часа почти. Да не сте отишли всички на концерта на Слави-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Какво е това затишие 2 часа почти. Да не сте отишли всички на концерта на Слави-то. Аз съм тук, това е най-важното Дай да пошумим малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Аз тази година бях на концерт вече Глори, ти в коя махала ще се дислоцираш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Ураааа почнал е новия сезон на моя любим сериал Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Аз тази година бях на концерт вече Глори, ти в коя махала ще се дислоцираш? Хммм.. Не мога такива неща да казвам на непознати Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Аз съм тук, това е най-важното Дай да пошумим малко бзбзбзбзбзбзбзбзбзбзбзбз. Твой ред е. Давай да дигаме гирлотия. Аз тази година бях на концерт вече Аз пък бях на предните два концерта на Слави и тая година реших да пропусна, защото интересната част от концерта е еднаква всеки път. Хммм.. Не мога такива неща да казвяам на непознати Хахахаха. Правилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 ........ Хай да си попеееееммм Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Хай да си попеееееммм Нямам нищо на против, но тогава ще го превърнем на чат канал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.