Grimjaur Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Дубрютру. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Добро да е на всички ранобудници! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Епа добро да е! w00x, от името на галактиката ти благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Епа добро да е! w00x, от името на галактиката ти благодаря! Ами според мене те нахрани доста стилно (със сребърна лъжичка) така, че в духът на твоите собствени идеи за "тренировките" - има за какво да му благодариш...., или само аз така си мисля ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Добро утро обрах си фермата и пия нескафе Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Добро утро и от мен! Да ви е хубав денят! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 w00x, от името на галактиката ти благодаря! Мхм. Яяясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Добро утро обрах си фермата и пия нескафе ако е във Фейсбук, трябва да видиш мойто РАНЧО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 ако е във Фейсбук, трябва да видиш мойто РАНЧО Къв ти е фейсбука, уа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 МОЙ МАЛЪК РАНЧОООООО НАКРАЙ СВЕТАААААА Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Всички си инфектирани, фермата, та фермата, няма лечение за вас ей! Брат ми и той с тази ферма се е захванал. Какъв ви е кефа да седите и да мятате въртуални копки половин час? Като искате толкова много да имате нивичка, купувате няколко декара и отивате с истинската лопата и вила да прекопавате и обръщате сено или да вадите моркови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Ква е тази ферма? Мога ли да си наема мексиканци да ми копаят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Ква е тази ферма? Мога ли да си наема мексиканци да ми копаят? Не. Сам копаеш. Може да си купиш крави аристократи дето да ти обикалят без да ги доиш. Тъпотийка общо взето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Аватарът очевидно изобразява краткия еротичен/фантастичен разказ "ВАГИНАТОРЪТ", в който един гинеколог преглежда жена, започва да намира различни предмети в канала на вагината й и накрая свършва лазейки на колене и лакти в нея, осовавайки се в огромна пещера, където за момент съзира яйцеклетката, символизирана от прекрасна гола жена, секунди преди да бъде изяден от сперматозоидите на мъжа, с който жената е имала полов контакт точно преди прегледа си. (П.П. True story, такъв разказ има, публикуван и преведен на български, в едно малко фантастично томче-антология) А аз си мислех, че едва ли не съм единственият човек на света, който го е чел... Доста нескромно като се замисля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Има сериозна процентна възможност да сме го чели дори от една и съща книга, принадлежаща на един г-н Гаджев. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Аватарът очевидно изобразява краткия еротичен/фантастичен разказ "ВАГИНАТОРЪТ", в който един гинеколог преглежда жена, започва да намира различни предмети в канала на вагината й и накрая свършва лазейки на колене и лакти в нея, осовавайки се в огромна пещера, където за момент съзира яйцеклетката, символизирана от прекрасна гола жена, секунди преди да бъде изяден от сперматозоидите на мъжа, с който жената е имала полов контакт точно преди прегледа си. (П.П. True story, такъв разказ има, публикуван и преведен на български, в едно малко фантастично томче-антология) Потвърждавам и аз съм го чел. Но аватарът не символизира това Макар че, като аналогия е доста близко, особено ако погледнем към култовите съоръжения на древните траки, много които имат аналогия към секса, култа към зачатието и богинята-майка Земя. Още повече, че са изградени като скални вагини. А аз си мислех, че едва ли не съм единственият човек на света, който го е чел... Доста нескромно като се замисля... Има сериозна процентна възможност да сме го чели дори от една и съща книга, принадлежаща на един г-н Гаджев. На! Четете го тоя Вагинатор Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 ... допотопната резолюция на екрана .. А аз си мислех, че съм единствения, който забелязва подобни детайли в телефоните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 АааааааааааааааааайхбмндфцндайдаАААААААСДААйдйвфпцасдяе !#@(*)_@#&$__*_$!@( Мамка му.Днеска се побъркаха.И аз се побърках.Цял ден спокойствие и нормална работна обстановка, и като стана 3 часа.................... Полудявам вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 А аз си мислех, че съм единствения, който забелязва подобни детайли в телефоните. абе всъщност се оказа че грешката е моя. в някой сайт я бях видял за Херо и Меджик че е 320/240 (явно останала от предишните поколения), ама се оказа че малко греша - 320/480 е всъщност и моето изказване се оказва малко пресилено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Ами не съвсем. Въпрос на уважение е, според мен. Аз лично съм твърдо против да ме наричат по име хора, с които не съм се здрависал, казвайки името си. Както и аз не наричам по име хората, които не познавам на живо. Според мен е добре да се разграничава виртуалното и реалното. Щото за хората, които ме знаят само от форума - тук съм просто Antares. Винаги съм твърдял и винаги ще продължавам да го твърдя - форумното Аз и реалното са различни неща. И докато познаваш виртуалното - не е коректно да адресираш човек с реалното. Разбирам, Antares, разбирам. И Няма да се повтори. Иначе почти целия багаж си оправих днес,стаята ми е много странна сега.. Ще ми е мъчно за вкъщи Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 абе всъщност се оказа че грешката е моя. в някой сайт я бях видял за Херо и Меджик че е 320/240 (явно останала от предишните поколения), ама се оказа че малко греша - 320/480 е всъщност и моето изказване се оказва малко пресилено... Апък аз знаех, че е толкова и пак мисля, че си прав. Не може на моя телефон (Е60) да има почти същата резолюция като на тъч телефоните. 358х416 Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Минава ми през главата, че тоз "дъ питбул" или в състояние на екстаз си е заблъскал де що има телефони, фотоапарати... в стената, или рови из кофите и продава после във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
reaktor Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Пак ли изпълзя от комунистическата си, наркоманска дупчица? мда доскуча ми пък и имах psp за продажба само че не е комунистическа и наркоманска (виж кво грубо звучи) ми по-скоро left-wing liberal hippie дупчица Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Минава ми през главата, че тоз "дъ питбул" или в състояние на екстаз си е заблъскал де що има телефони, фотоапарати... в стената, или рови из кофите и продава после във форума Ясна стана работата. Има си домашен тестер на здравината на хардуера, ама трябва да му скрие чука Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Всички си инфектирани, фермата, та фермата, няма лечение за вас ей! Брат ми и той с тази ферма се е захванал. Какъв ви е кефа да седите и да мятате въртуални копки половин час? Като искате толкова много да имате нивичка, купувате няколко декара и отивате с истинската лопата и вила да прекопавате и обръщате сено или да вадите моркови. супер зарибявка е. аз заради нея седя във фейсбука. хахаха. Ква е тази ферма? Мога ли да си наема мексиканци да ми копаят? може и банда проституки да си наемеш и да ти доят кравите, по прашки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.