Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Мисля си че апатията, която ме е налегнала си е доста сериозна и че най-вероятно това ще се оправи чак след 2 - 4 седмици. А до тогава? И аз не знам...

Уфсъ, ела ми събота по обяд още на гости да те водя на празника на града и вечерта на купон, че да разсееш малко скуката. То при всички положения вечерта си на купон, щото Дребното иначе ще ти се ядоса, пък ти не го искаш това :) Апатичен си щото не си се срещал с приятеля си паладин скоро !!! Стегни се да не те стягам аз !!! :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Мисля си как не съм спал предната вечер и как утре пак тряа ставам рано...

Минава ми през главата ,че сега всички 12-то класници заваршват и се размазват , а аз догодина няма да сам тук за моята абитуренска :cry :cry :cry

Минава ми през акъла..как го забучихме на Ливърпул и утре живот и здраве на бала ще полея с 1 БУРЕ! :lol:

Минава ми през главата че е супер грешка да се напушиш на бала си :) И без това повечето пияни абитуренти не си помнят бала.. ами съвсем зле така ;)

бахти на къде отива света.10 клас момиче щяло да са жени :blink: :blink: .WTF WTF WTF .Мислех,че само мангалите са женят 10 клас майна

Когато бях първи курс, демек 9-ти клас, една "девойка" от нашия клас беше бременна третия месец. Месец след началото на годината се ожени за щастливия бъдещ татко. Така че наникъде не отива света :) Пак там си е :)

Не помня откъде взех този аватар, ако е на някой от форума да каже да го сменя :D. :love

Оказва се, че охлювите от Бтв са били прави да произнасят името на рошавия холандец от Ливърпул Дирк Каут. А аз досега бях твърдо убеден, че е Кайт...холандска му работа. Разбира се, това не прави охлювите по-малко охлюви!!

http://www.creative-weblogging.com/audio/DirkKuyt.mp3

Прекалено много злоба се беше насъбрала в мен в последно време но... след снощи вече всичко е нормално :)

бахти на къде отива света.10 клас момиче щяло да са жени :blink: :blink: .WTF WTF WTF .Мислех,че само мангалите са женят 10 клас майна

Виж ся тва е малко относително мойта сестра се ожени няколко дена преди бала си защото беше надула корема сега си има втори маймун който наближава годинакта юни и ти гарантирам , че тва с възрастовата граница няма значение .

Vendettist и аз бях там кожудери 10 лв вход ама до 5 бях и се омазах .

Минава ми , че вчера станах в 8:20 бях си на бала не се напих като прасе , бях на бунарджика после си допихме в 2 часа одеве се прибрах и не ме хваща сън . Ще бъдат 2 дъллги дни.

Събрал съм много злоба и скоро може да си я изкарам на някой..

:D

Виж ся тва е малко относително мойта сестра се ожени няколко дена преди бала си защото беше надула корема сега си има втори маймун който наближава годинакта юни и ти гарантирам , че тва с възрастовата граница няма значение .

Vendettist и аз бях там кожудери 10 лв вход ама до 5 бях и се омазах .

Минава ми , че вчера станах в 8:20 бях си на бала не се напих като прасе , бях на бунарджика после си допихме в 2 часа одеве се прибрах и не ме хваща сън . Ще бъдат 2 дъллги дни.

Да тя и леля ми тогава се е оженила за калчекото,но има разлика между тфа да се ожениш 10 клас и края на 12-ти :) .Аз се надявам да не са жена толку рано.Баси представяш ли си да си 11 клас и вместо да са прибереш у вас при ваще да се прибираш у жена си и докато та изпитват на дъската да си мислиш-оле тряа да плащам тока и водата щот жена ми ша мрънка.Някакси неестествено ми звучи :P :D

:D

Да тя и леля ми тогава се е оженила за калчекото,но има разлика между тфа да се ожениш 10 клас и края на 12-ти :) .Аз се надявам да не са жена толку рано.Баси представяш ли си да си 11 клас и вместо да са прибереш у вас при ваще да се прибираш у жена си и докато та изпитват на дъската да си мислиш-оле тряа да плащам тока и водата щот жена ми ша мрънка.Някакси неестествено ми звучи :P :D

споко теб няя кой да та земе :tongue иначе мислиш ли си, че той сам ще си плаща тока? Ще го плащат родителите му ;)

споко теб няя кой да та земе :tongue иначе мислиш ли си, че той сам ще си плаща тока? Ще го плащат родителите му ;)

Ми каде е тръгнал да ми са жени тогаа.Бахти мъжа майна.Кат дойде време за сметките звъни на майка си и вика-майко иди ни плати тока :D .А иначе-споко ша ма земат преди теб :laughing:

Лелееее... Колко компетентни хора намерих в нета... Направо ще се гръмна... Толкова компетентни мнения не бях чел. 6 страници прегледах 60 000 глупости прочетох... Българските музикални форуми sux :D!

Писна ми от абитуриенти :angry1

Не мога да си хвана такси 100 часа, закъснявам за работа, не мога да влезна в Папараци, щото има 100000000 лигави дечурлига отвън чакащи за същото....баси.

Не мога да си хвана такси 100 часа, закъснявам за работа, не мога да влезна в Папараци, щото има 100000000 лигави дечурлига отвън чакащи за същото....баси.

Кво се превземаш толкова, все едно ти не си бил такъв преди 3 години. ;) Една седмица смятам, че ще издържиш

Аз пък нямам против всяка вечер да съм абитуриент, ако ще е забавно като днес :love

Кво се превземаш толкова, все едно ти не си бил такъв преди 3 години. ;) Една седмица смятам, че ще издържиш
Бах тая седмица!!! То не се издържа, бе! Аз съм срещу Папараци и вече имам торбички под очите - то да беше само броенето (дерат се кат' заклани :angry1 :angry1 :angry1 ), ами и незнайно защо пищят и крещят спорадично до разсъмване. Хилядна армия дерящи се гърла.

А, и колата няма къде да си паркирам - обикалям, обикалям, па я хаквам на тротоара като последен простак.

Накрая се навилняват и си отиват да спят, а аз отивам на работа с торбичките под очите и изнервен.

Мани, свръхненормална работа - навремето изобщо не бяхме такива.

Навремето и света не е бил същия..
А пък за света накъде отива - изобщо не ми се говори!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...