Killerincho Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Мисля си че апатията, която ме е налегнала си е доста сериозна и че най-вероятно това ще се оправи чак след 2 - 4 седмици. А до тогава? И аз не знам... Уфсъ, ела ми събота по обяд още на гости да те водя на празника на града и вечерта на купон, че да разсееш малко скуката. То при всички положения вечерта си на купон, щото Дребното иначе ще ти се ядоса, пък ти не го искаш това Апатичен си щото не си се срещал с приятеля си паладин скоро !!! Стегни се да не те стягам аз !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Мисля си как не съм спал предната вечер и как утре пак тряа ставам рано... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil_t_t Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Минава ми през главата ,че сега всички 12-то класници заваршват и се размазват , а аз догодина няма да сам тук за моята абитуренска Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 so.. make me happy... like I never... was befoooore Свии една бате и се успокой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Минава ми през акъла..как го забучихме на Ливърпул и утре живот и здраве на бала ще полея с 1 БУРЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Минава ми през главата че е супер грешка да се напушиш на бала си И без това повечето пияни абитуренти не си помнят бала.. ами съвсем зле така Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 бахти на къде отива света.10 клас момиче щяло да са жени .WTF WTF WTF .Мислех,че само мангалите са женят 10 клас майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Когато бях първи курс, демек 9-ти клас, една "девойка" от нашия клас беше бременна третия месец. Месец след началото на годината се ожени за щастливия бъдещ татко. Така че наникъде не отива света Пак там си е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Не помня откъде взех този аватар, ако е на някой от форума да каже да го сменя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Оказва се, че охлювите от Бтв са били прави да произнасят името на рошавия холандец от Ливърпул Дирк Каут. А аз досега бях твърдо убеден, че е Кайт...холандска му работа. Разбира се, това не прави охлювите по-малко охлюви!! http://www.creative-weblogging.com/audio/DirkKuyt.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Прекалено много злоба се беше насъбрала в мен в последно време но... след снощи вече всичко е нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Що ми трябваше се напивам толкова снощи...? Папараци RULZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 бахти на къде отива света.10 клас момиче щяло да са жени .WTF WTF WTF .Мислех,че само мангалите са женят 10 клас майна Виж ся тва е малко относително мойта сестра се ожени няколко дена преди бала си защото беше надула корема сега си има втори маймун който наближава годинакта юни и ти гарантирам , че тва с възрастовата граница няма значение . Vendettist и аз бях там кожудери 10 лв вход ама до 5 бях и се омазах . Минава ми , че вчера станах в 8:20 бях си на бала не се напих като прасе , бях на бунарджика после си допихме в 2 часа одеве се прибрах и не ме хваща сън . Ще бъдат 2 дъллги дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Минава ми през главата, че ако уцелея след тези 3-4 вечери ... ще съм Рамбо Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Тъпня...Тия дни трябва да седна да уча че няма време за кога вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Събрал съм много злоба и скоро може да си я изкарам на някой.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Виж ся тва е малко относително мойта сестра се ожени няколко дена преди бала си защото беше надула корема сега си има втори маймун който наближава годинакта юни и ти гарантирам , че тва с възрастовата граница няма значение . Vendettist и аз бях там кожудери 10 лв вход ама до 5 бях и се омазах . Минава ми , че вчера станах в 8:20 бях си на бала не се напих като прасе , бях на бунарджика после си допихме в 2 часа одеве се прибрах и не ме хваща сън . Ще бъдат 2 дъллги дни. Да тя и леля ми тогава се е оженила за калчекото,но има разлика между тфа да се ожениш 10 клас и края на 12-ти .Аз се надявам да не са жена толку рано.Баси представяш ли си да си 11 клас и вместо да са прибереш у вас при ваще да се прибираш у жена си и докато та изпитват на дъската да си мислиш-оле тряа да плащам тока и водата щот жена ми ша мрънка.Някакси неестествено ми звучи Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Да тя и леля ми тогава се е оженила за калчекото,но има разлика между тфа да се ожениш 10 клас и края на 12-ти .Аз се надявам да не са жена толку рано.Баси представяш ли си да си 11 клас и вместо да са прибереш у вас при ваще да се прибираш у жена си и докато та изпитват на дъската да си мислиш-оле тряа да плащам тока и водата щот жена ми ша мрънка.Някакси неестествено ми звучи споко теб няя кой да та земе иначе мислиш ли си, че той сам ще си плаща тока? Ще го плащат родителите му Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 споко теб няя кой да та земе иначе мислиш ли си, че той сам ще си плаща тока? Ще го плащат родителите му Ми каде е тръгнал да ми са жени тогаа.Бахти мъжа майна.Кат дойде време за сметките звъни на майка си и вика-майко иди ни плати тока .А иначе-споко ша ма земат преди теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Лелееее... Колко компетентни хора намерих в нета... Направо ще се гръмна... Толкова компетентни мнения не бях чел. 6 страници прегледах 60 000 глупости прочетох... Българските музикални форуми sux ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Писна ми от абитуриенти Не мога да си хвана такси 100 часа, закъснявам за работа, не мога да влезна в Папараци, щото има 100000000 лигави дечурлига отвън чакащи за същото....баси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Писна ми от абитуриенти Не мога да си хвана такси 100 часа, закъснявам за работа, не мога да влезна в Папараци, щото има 100000000 лигави дечурлига отвън чакащи за същото....баси. Кво се превземаш толкова, все едно ти не си бил такъв преди 3 години. Една седмица смятам, че ще издържиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Писна ми от абитуриенти Не мога да си хвана такси 100 часа, закъснявам за работа, не мога да влезна в Папараци, щото има 100000000 лигави дечурлига отвън чакащи за същото....баси. Аз пък нямам против всяка вечер да съм абитуриент, ако ще е забавно като днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 скука.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Кво се превземаш толкова, все едно ти не си бил такъв преди 3 години. Една седмица смятам, че ще издържиш Бах тая седмица!!! То не се издържа, бе! Аз съм срещу Папараци и вече имам торбички под очите - то да беше само броенето (дерат се кат' заклани ), ами и незнайно защо пищят и крещят спорадично до разсъмване. Хилядна армия дерящи се гърла. А, и колата няма къде да си паркирам - обикалям, обикалям, па я хаквам на тротоара като последен простак. Накрая се навилняват и си отиват да спят, а аз отивам на работа с торбичките под очите и изнервен. Мани, свръхненормална работа - навремето изобщо не бяхме такива. Навремето и света не е бил същия.. А пък за света накъде отива - изобщо не ми се говори! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.