host Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Ши та съдя за не изплатени хонорари, мъжки Щом ме волниш :D И на вас кой ви каза, че връщам/е жени пиещи бира - че дори и пиещи от бутилката директно? Това е дребен минус само Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Аз тамън 'зех пуканките, бутилката с вода и възглавницата и те спряха...Вода, щото съм скучен и смотан и не пия... И щото черния дроб ми припомни наскоро, че все още имам синдром на Жилберт... А как се забавляваш? Сигурна съм аз,че не си скучен и смотан. host , а тия дето пият на екс и викат "На екс или в гърба" или нещо такова беше Какво ще кажеш? Ей такава жена ти трябва Оправна Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Ах, миличката. Мисли за мен почти ми стана приятно като след глътка 40+ градусово питие Хващах ги майтапите. Щом си рекла. До сега само съм установил, че аз не знам какво ми трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Щом си рекла. До сега само съм установил, че аз не знам какво ми трябва Мъж-мечта за повечето жени. Пази се. Ми,помисли какво не ти е харесвало във всички твои жени досега ии ще разбереш какво искаш предполагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovi4 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 хахаха бахти простотиите .... :laughing: :laughing: :laughing: дайте няква смислена тема .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 хахаха бахти простотиите .... :laughing: :laughing: :laughing: дайте няква смислена тема .... Аз ще дам една. Ние вярваме,че ти ще измислиш някоя по-такава тема. Вярваме ли ние,и до колко си способен да направиш това? Аватара ти ме подсети за песничката едит: пфууууууууу.. много яка песен..много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Stop the drugs , god fucking damn it... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovi4 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 песничката е много яка, текста е много хубав ... кара те да се замислиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Stop the drugs , god fucking damn it... мм ? Кажи нещо друго,аз наркотици из форума не съм срещала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovi4 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 ако искате да се посмеете както трябва, прочетете темата на ov3rm4n за хлебарките няма такъв смях ..... ТОВА Е КРАТКА РЕКЛАМА !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reaktor Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Stop the drugs , god fucking damn it... Стига сте забранявали Забраните просто раждат черен пазар и престъпници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Antares прекали с водата и вече спи сигурно. Тамън ми стана интересно. ОБОЖАВАМ скучните и смотаните хора. Или там..както се изрази. Все повече започвам да те харесвам. host, реши отрано да прекъснеш смисления ни разговор Направи тема : Какво иска Хост? , и всички ще даваме предложения,ти само ще ги обмнисляш Лягам да си спя аз. Тъгувайки за Дядо Мраз. Дядо Мрааз,Дядо Мрааз, дядо,дядооо Мрааз, сбъднал милионии деетски мечти ауу.. как лъжа! Има доста висящи обещания зад гърба си. едит: по 2 на всеки от форума,сигурна съм Лека нощ,скъпи съфорумци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Явно извираш от енергия или желание да се занимваш с всякакв и незначителни подробности кой му дреме какво иска "х" Кога ли ще свърши тоз ентусиазъм? Висящите обещания... то сигурно може и да спрат да висят ама да не не бъркам на Дядо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Явно извираш от енергия или желание да се занимваш с всякакв и незначителни подробности кой му дреме какво иска "х" Кога ли ще свърши тоз ентусиазъм? Висящите обещания... то сигурно може и да спрат да висят ама да не не бъркам на Дядо. Кога ли ще свърши? Трябва да е скоро значи. Край. От утре нищо жълтичко няма да виждате по постовете ми. Ще бъда адски сериозна. До неузнаваемост.. edit: .. едит2: ще ви липсват емотиконките и глупостите ми. Така ли ще си гледаш детето след време? Кога ли ще свърши тая енегрия и тоя ентусиазъм Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 От утре нищо жълтичко няма да виждате по постовете ми. Ще бъда адски сериозна. До неузнаваемост.. вЕрваш ли си ти самата Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 вЕрваш ли си ти самата Колкото и ти ми вярваш. Лека нощ. от утре съм ледена кралица. като Азис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 ОБОЖАВАМ скучните и смотаните хора. Или там..както се изрази. Все повече започвам да те харесвам.Добре бе, jego stara, заяждаш се, апострофираш постоянно, определяш като барби, самоопределяш се като тъп селянин и максимално се стараеш да се докажеш в тая светлина, то ти обяснява, че го кефиш Е, иди ги разбери... Аз се предавам. Иначе коригирам обявата: Търси се форумен адвокат. Основно изискване - да успее правно да уволни досегашния! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Ми,помисли какво не ти е харесвало във всички твои жени досега ии ще разбереш какво искаш предполагам Не, ще се сети какво НЕ иска. Какво ИСКА е друга тема... а това че в една жена може да намери нещо което НЕ иска пак не е болка за умиране ако има повече неща които иска... и изобщо както има една приказка - всичко става като му дойде времето Дядо Мрааз,Дядо Мрааз, дядо,дядооо Мрааз, сбъднал милионии деетски мечти ауу.. как лъжа! Има доста висящи обещания зад гърба си. едит: по 2 на всеки от форума,сигурна съм Нещо се обърка... аз само обещавам да почерпя и повярвай ми имам желание да го направя, организация няма а и режима ми на работа и спане е повече от странен... и все пак то не се губи, не съм се отказал и всеки който иска да го почерпя бих му дал координати да ме намери... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Добро утро... бозайници и други гръбначни. Също така добро утро и на злобюл и съфорумките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Добро утро... бозайници и други гръбначни. Също така добро утро и на злобюл и съфорумките. Ай лека нощ от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Честит празник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Нео, когато човек има възможност да си подбира жените, му е позволено да позира. Ако oбира утайките от чалготеките, ще го прави всеки път като за последно, че може наистина да му е за последно, пък може и когато кифлата изтрезнее да се задави в собствената си повърня Ама тези нещица май само още Хост ги разбира. И няма нищо лошо в една жена да не пие. Ако на някои им липсва фантазия как да разпалят една жена - е тогава пробвайте с водка и бира, ако и това не помогне - два шамара и да се навежда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 "как да разпалят една жена"... В Пътеводна светлина ли се намирам? >.> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Не, в "Плясък", простете, "Блясък". Днес чувствам някаква странна нужда от социални контакти. Значи ми е време да поритам на гребната ;] Наско, честит празник и на теб! И на другите, които чувстват днес като празник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Минавааааааа, големият пенис минаааааавааааа... Няма, няма работа и после като ти го тикнат в гърленцето от две посоки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.