w00x Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Кефи ме как има по 3-4-5 поредни еднакви поста в темите. Явно някой е нервен и цъка бутончето за Reply. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Има някакъв проблем с форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Има някакъв проблем с форума. Вече няма. Иначе снощи и днес сутринта имаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Хубаво по Зъ РОК въртяха Стикс, сега какво разбозиха всичко с тея Балканджии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Обичам денят ми да започва с биричка и Това... П.п. Уупс, и Честит Рожден Ден на Хост! Пожелавам му здраве и късмет да го сполетят (всичко друго е последствие от тези двете) Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Минава ми през главата, че е супер яко да си на Октоберфест. Хубава бира се лее от всички страни, поднасяна от хубави жени. Какво му трябва повече на човек? Бе щом е биренфест, месеца няма значение. Но ми е много странна комбинацията "хубава жена" + бира Хубавите жени пият хубаво вино, бирата е за грозните американки Хост, честит ти рожден ден батка Като имам предвид хубава жена и вино - ето: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Host , ЧРД и от мен , всичко най-хубаво ти желая! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Наглостта няма граници http://info.rozali.com/novini/p11296.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 ...Сега че AC/DC са измет,това си е вярно. Не че музиката им е зле просто хората са си леко отрепки.Пияници,наркомани.До колкото помня някой от AC/DC беше умрял от собствената си повърня.Всеки харесва различна музика... И винаги съм мразел някой да ми казва какво да слушам... Както обичам да казвам: измет е на майка ти сина, чадо... и ти го доказваш без никакво усилие, само с присъствието и спонтанните си изцепки любимите ти чалгаджийки изобщо не зобат белото и хич не се праскат като разпоретини по участия и частни ВИП партита... ама хич. За разлика от AC/DC, които са оставили нещо в музиката, тях никой няма да си ги спомня след десетина години. Тогава други разпоретини ще са ги изместили, щото тия сегашните ще са се яко разбрицали и амортизирали. Факт. Наглостта няма граници http://info.rozali.com/novini/p11296.html О, много по-яко нагли са търговците по родните пазари... скоро им правиха проверки за произхода на стоката и едни собственици на сергия за цитруси заявили, че бананите, които продават, са СОБСТВЕНО производство... щото естествено нямат документи за внос и платено мито. Ето ТОВА е наглост p.s. Ама и ти едни форуми четеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Тия спорове за стиловете музика нямат край Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 p.s. Ама и ти едни форуми четеш Началните страници на замунда и аренабг имат линкове към такива "интересни" статии Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 пират такъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 They tried to make me pay for stuff, i said no, no, no Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Благодарско за поздравите на всички Снощи с Мерло и Мавруд от Винзавод Асеновград + домашна много добре се поля (на виличката), след няколко дни пак (там) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Да ви пикая на музиката...Поздрав за Пешо Mерси! :*В Пловдив ще са ми най-хубавите години,дано се осъществят малките планове,ии да съм жива и здрава най-важното! Както каза един виден съфорумник "Извинете, вие със зелена карта ли сте?" Иначе моето участие в спора за музиката беше от чиста проба заядливост. Не познавам достатъчно добре творчеството на AC/DC, за да мога да дам меродавна оценка. Да не казвате, че не си признавам. Просто намирам популярните им и по-често въртяни песни за смотани. Но не съм изслушал и един цял техен албум. Докато, например, на мейдън съм им изслушал три или четири албума и мнението ми за тях остава твърдо - бълвоч. Всичките ми звучат еднакво и безлично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Щом ще си говорим така за Мейдън, Скорпус, значи вече няма да сме гаджета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Ааа Over ти как разбра че слушам чалга? За твое голямо разочарование не слушам.Добре те не са били отрепки и измет просто са имали пари и леко са се уливали с тревата алкохола и твирдото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Щом ще си говорим така за Мейдън, Скорпус, значи вече няма да сме гаджета! Ти пък де се навря сега бре !? Ми нали и ти недолюбваше цялата вехта метъл пасмина в т.ч. и Мейдън...? Или ще трябва специално да си губя времето за да ровя назад из темата и да ти събирам плещенията по този въпрос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Пищях за Manowar и то само защото могат само да се слушат без да се гледат, защото са откровено бутафорни. Против Мейдън колкото и да ровиш лоша дума от мен няма да видиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Пищях за Manowar и то само защото могат само да се слушат без да се гледат, защото са откровено бутафорни. Против Мейдън колкото и да ровиш лоша дума от мен няма да видиш. Специално с тебе сме се дъвкали за Мейдън! Признавам си, че от моя страна беше заради спорта. (според мен тази група от много време насам е забозяла здраво) И като си говорим за бутафории, нещо да имаш да ми казваш за изпълненията на разните му там скандинавски групички??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Както каза един виден съфорумник "Извинете, вие със зелена карта ли сте?" Това е най - якия лаф от всички форумни срещи до сега! Евала Лаури! Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Както каза един виден съфорумник "Извинете, вие със зелена карта ли сте?" Не те разбрах, нали съм руса. Поясни. ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 И като си говорим за бутафории, нещо да имаш да ми казваш за изпълненията на разните му там скандинавски групички??? ако визираш бутафориите дето се явиха на Евровизия - добре... що ще метъл група на Евровизия ин дъ фърст плейс? освен ако не са банда маскирани педерасти... но ако говориш по принцип, и наричаш сакндинавските групи бутафорни - мнооого си се объркал... примери мога да ти давам до утре и обратно. но ще се огранича само с последните забили у нас, на Спирит ъф Бургас - Clawfinger... линкове към твоята тръба няма да давам, всеки може да си ги намери. и това е само една "скандинавска групичка"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 ако визираш бутафориите дето се явиха на Евровизия - добре... що ще метъл група на Евровизия ин дъ фърст плейс? освен ако не са банда маскирани педерасти... но ако говориш по принцип, и наричаш сакндинавските групи бутафорни - мнооого си се объркал... примери мога да ти давам до утре и обратно. но ще се огранича само с последните забили у нас, на Спирит ъф Бургас - Clawfinger... линкове към твоята тръба няма да давам, всеки може да си ги намери. и това е само една "скандинавска групичка"... Визирам имено смешниците които се явиха на Евробъзикнята... и цялата пасмина която повлече крак след тях (като визия, сценично поведение ако щеш дори и като звучене...) Защото в днешно време като се каже "скандинаски метъл" в повечето случаи се разбира имено, че става въпрос за подобни смешковци.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.