netrootbg Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Спри и на двете машини firewall-a. Ако няма пинг значи имаш проблем с кабела. Малко вероятно е с лан картата на някоя от машините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Само не казвай кабела, че вече ще ме вземат в лудницата от тоя кабел. Аз мътно си спомян как изкарах пинг, обаче след като смених настройките в нищожни опити да пусна нета, лан връзката изчезна. Сега ако ми кажеш каква антивирусна да си сложа на тоя пентиум 3 на 300 мхз с 196 рам и ХР, направо ще те коронясам. Мислех си за Ф-Прот ама никъде не намирам кракната версия. АВГ е тежка, Авирата също (според системните изисквания де) и не знам к'во друго може да се сложи. Вече се отказах да търся даже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Сега ако ми кажеш каква антивирусна да си сложа на тоя пентиум 3 на 300 мхз с 196 рам и ХР, направо ще те коронясам. Антивирусната Убунту Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Сега ако ми кажеш каква антивирусна да си сложа на тоя пентиум 3 на 300 мхз с 196 рам и ХР, направо ще те коронясам. Никаква. Или в краен случай Symantec Corporate ако много настояваш. Аз пък след 2 безкрайни дни и много малко сън смятам да изпия едно питие и сега сравних 2 ужким хубави коняка - Martell определено ми хареса повече и то МНОГО повече. Тоя си е само за мен и никой няма да черпя с него!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Никаква. Или в краен случай Symantec Corporate ако много настояваш. И аз винаги тази слагам на познати. Но изключи сканиране при първоначално включване. Няма смисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 И аз винаги тази слагам на познати. Но изключи сканиране при първоначално включване. Няма смисъл. То на тази машина няма много избор тъй или иначе... няма вече оптимизирани до безобразие антивирусни като ДОС-овската cleanup - май някакви нашенци я правеха едно време и беше в пъти по-бърза от F-Prot освен това ги и чистеше а не като prot-a само да ги открива и трие в повечето случаи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 А какво ще кажете за Комодо? Някой ми я беше препоръчал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Аз на работата съм с Комодо - ще ти кажа, че каквато и антивирусна да сложиш, то си зависи изцяло от твоите ръчички - къде се ровиш и какво сваляш. Иначе не са зле американците, но май на lil_stenly тази няма да му върши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Новото видео на Рамщайн :punk :punk http://www.visit-x.net/CAMS/US/specials/Ra...tml?track=Index Хах тв'а скоро няма да го видим по Ем Ти Вито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Подозирам, че в Парламента са забранили изговарянето на 'е'. Какви са тези думи: бъдищи, парити, цина, пириод, повиче, идна, придставител, общиство? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 да, но за сметка на това можеме да вземеме напредвид как да ходиме да видиме дали да решиме....... и всичко това от четци на новини по национални телевизии. всеки си има кусури. а диалектите са част от богатството на езика, а това е една от причините да им плащаме на депутатити да могат да си се връщат по родните места редовно, за да не не ги забравят и да ги опресняват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Не е особено трудоемко да се говори правилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 ама малко е парвенюшко да натякваш за всяка грешка. звучиш малко като евгени минджев, който както и да говори си остава само ватман-педераст. също така не е възпитано, нито пък забавно да натякваш на хора с говорни дефекти, че имат такива. диалектирането е дефект, защото не се осъзнава от говорещия, а само пресъздава каквото е възприел от околната си среда. правилно говорящи няма, защото нормата се определя от масовостта. само да попитам дали осъзнаваш че ебавайки се с диалекта, се ебаваш с всички от дадена географска област. що не се ебаваш с народните им танци, ами с начина им на приказване? или трябва да има само един национално признат народен танц или говора е част от културата на дадена общност. едит: плещя си да си разнообразявам мислите. не ме зимай насериозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Добро утро хора! Аз на работата съм с Комодо - ще ти кажа, че каквато и антивирусна да сложиш, то си зависи изцяло от твоите ръчички - къде се ровиш и какво сваляш. Иначе не са зле американците, но май на lil_stenly тази няма да му върши работа. То тая машина не е за ХР ама 98 е толкова оутдейтед вече, че никъв софтуер няма да намеря, който да ми свърши работа, за да може да се използва що годе нормално. Няма нещо което да ми сврши работа, защото нормалните (слаби) компютри са поне с 500мхз процесор. Иначе На мен ми трябва антивирусна без резидентен щит, просто да сканирам файловете който свалям. Вече почвам да се чудя дали 98 ще ми свърши работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Днес е голяма суша из форума.Дали не е затишие пред (празнична) буря. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 ЧРД earache! Жив и здрав да си, другото само ще си дойде Щастие! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Хохохоо.., доволен Гадо (почти като нерез в кална локва) В този ред на мисли => Баси! Как може тези пичове да са толкова вечни... ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 AC/WC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 От много време не бях пила чай, а сега.. не мога да спра Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Today's Top 20 Posters w00x - 26 8.13% dRiNKiN_pARk - 9 2.81% dvdrw - 8 2.50% tedy - 8 2.50% Направо невероятно. Втория е само с 9 поста? Това никога не е било. Верно има затишие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Има и още как.Само вие двамата с tedy се опитвате да вдигате шумотевица в другата тема. Народа явно е избягал някъде за почивните дни.Но съм забелязал, че във форума има два или три определени периода: Единият е като сега - Пълна сушааа.Чат пат някой драсне нещо. Втория е чат-форум(по-точно някои теми само).Всички ще се избият взаимно.Разделят се на два лагера и бой колкото може.Чат пат минава Raptor или Taz да поозаптят ситуацията. Може би съществува и този трети период, в който всичко е почти пълна идилия.Разни хора пишат и се забавляват.Аз се регистрирах преди 2 год. някъде и не пиша кой знае колко, но чета редовно и съм забелязал, че тези периоди се повтарят периодично. Естествено не визирам целия форум, а само някои теми. ПП.Е баси анализа направих.Нещо съм се изчаткал.Отивам да пия бира и да смуча цигари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 AC/WC... Абее..., що не идеш да се содомизираш с прясно откършен дрянов клон ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Готино било, разправяш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Щом могат да оправят настроението на човек, начи има нещо в цялата работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.