gado Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Ей Т'ва ми се връти у главата! Плюс още куп други интимни пожелания за роднините от женски пол на определени хора.... Еее щеше да е леко странно президента там и те да цепят зайците с моркови.Еле ако целят и президента със зелки ...Иии той президента отишъл заради Кирчо... не заради учениците. Ауе пич, ти да не би да пишеш от някоя паралелна реалност...... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Еее щеше да е леко странно президента там и те да цепят зайците с моркови.Еле ако целят и президента със зелки ... Иии той президента отишъл заради Кирчо... не заради учениците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 То май не остана човек във форума, дето дядо да го е "черпил". Май аз съм един от много малкото, които наистина са били наистина почерпени :] Май се бъркаш... аз поне нямам спомени да съм те черпил някъде... малкото glory изяви желание да идва да опита от кафето на "великата" машина и ужким щеше да се организира с Виден който само ми трие сол на главата че съм несериозен ама и той не си дава зор и въобще организацията е халифакс - ако искаш заеми се и да се съберем някой ден у нас че скоро ще тръгне приказка че само говоря и нищо не правя - като тогава Дарина дето ме бъзикаше че се каня година и половина да взема въпросната кафе машина ама само си приказвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Май се бъркаш... аз поне нямам спомени да съм те черпил някъде... малкото glory изяви желание да идва да опита от кафето на "великата" машина и ужким щеше да се организира с Виден който само ми трие сол на главата че съм несериозен ама и той не си дава зор и въобще организацията е халифакс - ако искаш заеми се и да се съберем някой ден у нас че скоро ще тръгне приказка че само говоря и нищо не правя - като тогава Дарина дето ме бъзикаше че се каня година и половина да взема въпросната кафе машина ама само си приказвам... Ти пък що им обръщаш внимание? Те, хубавите работи стават бавно (а, понякога и на тъмно)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Ти по принцип в колко ставаш? 0830-0900 някъде ставам от леглото. В колко се събуждам е друг въпрос, а и никой не ме е питал Но как се радвах, когато свърши училището и никога повече не трябваше да ставам за училище толкова рано То стана като онзи виц: - Докторе, всяка сутрин точно в 6 часа акам. - 'ми хубаво, значи всичко ти е в ред, отделителната система работи като часовник.... - Ама докторе, събуждам се в осем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 е предполагам имате по 10 санта отгоре на пишоците? баси, искам пак на даскалоооооооооооооооо ама и първокурсничките не бяха много за изпускане :) 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Зъ Рок как ми топят лагерите със Стикс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Тия от Диема предават 3(!!) мача едновременно. Отличници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 20 само така, догодина пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Догодина с 30 ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 сигурно в неква друга епоха или държава ще да е било. То и аз не помня подобни глупости да съм виждал в училище ама явно се менят времената... помня обаче утринната гимнастика... Поздрав на всички които още ги помнят тези неща : http://vbox7.com/play:24dc2266 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 То и аз не помня подобни глупости да съм виждал в училище ама явно се менят времената... помня обаче утринната гимнастика... Поздрав на всички които още ги помнят тези неща : http://vbox7.com/play:24dc2266 Басирам се че дядо мраз като ученик е бил закръгленичък Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Басирам се че дядо мраз като ученик е бил закръгленичък И как стигна до това гениално прозрение от горния ми пост? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 И как стигна до това гениално прозрение от горния ми пост? Със сложна математическа формула , базирайки се на физични закони , химични факти и философски твърдения . Ся кажи вярно ли е Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Ти ако знаеш какъв хубавец бях тогава направо резбата щеше да обърнеш... ама беше толкова отдавна в едни по-хубави години когато не бях женен и не бачках... и ходехме да люпим семки на Гребната с приятелите които не бяха избягали кой за LA кой за София... пфу размечтах се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Дедо, знаем, че като е звършвал випуск 1950-та не е била построена - не ни базикай :D Ти остави другото ами и аз се улавям да говоря в такъв тон (с уклон на "преди, пък сега") ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Тъпанарската руска тая година никой не целеше...Само разни деветокласници ебаси.Само на мен ли ми се иска да наливам кофите на зайците с моркови? Ами с риск да изляза от добрия тон... Явно само ти си толкова прост, че да ти се иска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 "Аз не съм расист! Расизма е престъпление, а престъпленията са за мангалите." Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Колко е важно да бъдеш сериозен. МУАХАХАХ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Е ти може да си расист но да не го изявяваш открито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 СТИГА БЕ ПИЧ , СТИГА СИ ПИСАЛ МАЛОУМНИ ПОСТОВЕ ......./!>?!@#?@$?Р#ргий;п-яи-0фди3вдйквойфеВЦ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Можеш ли да спреш пияната младеж...49 часа безсъние Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Ахмацииииииии! От догодина - WRC с кръг в Българияяяяяяяяя! На това отгоре е и лятото! Там ли сме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Ахмацииииииии! От догодина - WRC с кръг в Българияяяяяяяяя! Официално ли е вече!? :О Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Има го и на сайта на WRC, и в wikipedia, надявам се, че е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.