Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ей Т'ва ми се връти у главата! Плюс още куп други интимни пожелания за роднините от женски пол на определени хора....

Еее щеше да е леко странно президента там и те да цепят зайците с моркови.Еле ако целят и президента със зелки ...

Иии той президента отишъл заради Кирчо... :D не заради учениците.

Ауе пич, ти да не би да пишеш от някоя паралелна реалност...... :blink: ?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Еее щеше да е леко странно президента там и те да цепят зайците с моркови.Еле ако целят и президента със зелки ...

Иии той президента отишъл заради Кирчо... :D не заради учениците.

То май не остана човек във форума, дето дядо да го е "черпил". Май аз съм един от много малкото, които наистина са били наистина почерпени :]

Май се бъркаш... аз поне нямам спомени да съм те черпил някъде... малкото glory изяви желание да идва да опита от кафето на "великата" машина и ужким щеше да се организира с Виден който само ми трие сол на главата че съм несериозен ама и той не си дава зор и въобще организацията е халифакс - ако искаш заеми се и да се съберем някой ден у нас че скоро ще тръгне приказка че само говоря и нищо не правя - като тогава Дарина дето ме бъзикаше че се каня година и половина да взема въпросната кафе машина ама само си приказвам...

Май се бъркаш... аз поне нямам спомени да съм те черпил някъде... малкото glory изяви желание да идва да опита от кафето на "великата" машина и ужким щеше да се организира с Виден който само ми трие сол на главата че съм несериозен ама и той не си дава зор и въобще организацията е халифакс - ако искаш заеми се и да се съберем някой ден у нас че скоро ще тръгне приказка че само говоря и нищо не правя - като тогава Дарина дето ме бъзикаше че се каня година и половина да взема въпросната кафе машина ама само си приказвам...

Ти пък що им обръщаш внимание? Те, хубавите работи стават бавно (а, понякога и на тъмно)!

Ти по принцип в колко ставаш?

0830-0900 някъде ставам от леглото. В колко се събуждам е друг въпрос, а и никой не ме е питал :) Но как се радвах, когато свърши училището и никога повече не трябваше да ставам за училище толкова рано :lol:

То стана като онзи виц:

- Докторе, всяка сутрин точно в 6 часа акам.

- 'ми хубаво, значи всичко ти е в ред, отделителната система работи като часовник....

- Ама докторе, събуждам се в осем

е предполагам имате по 10 санта отгоре на пишоците?

баси, искам пак на даскалоооооооооооооооо :tongue

ама и първокурсничките не бяха много за изпускане :):)

20 ;)

сигурно в неква друга епоха или държава ще да е било.

То и аз не помня подобни глупости да съм виждал в училище ама явно се менят времената... помня обаче утринната гимнастика...

Поздрав на всички които още ги помнят тези неща : http://vbox7.com/play:24dc2266

То и аз не помня подобни глупости да съм виждал в училище ама явно се менят времената... помня обаче утринната гимнастика...

Поздрав на всички които още ги помнят тези неща : http://vbox7.com/play:24dc2266

Басирам се че дядо мраз като ученик е бил закръгленичък :laughing:

И как стигна до това гениално прозрение от горния ми пост?

Със сложна математическа формула , базирайки се на физични закони , химични факти и философски твърдения :sayjin .

Ся кажи вярно ли е :P

Ти ако знаеш какъв хубавец бях тогава направо резбата щеше да обърнеш... ама беше толкова отдавна в едни по-хубави години когато не бях женен и не бачках... и ходехме да люпим семки на Гребната с приятелите които не бяха избягали кой за LA кой за София... пфу размечтах се...

Дедо, знаем, че като е звършвал випуск 1950-та не е била построена - не ни базикай :D :D :D

Ти остави другото ами и аз се улавям да говоря в такъв тон (с уклон на "преди, пък сега") ... :)

Тъпанарската руска тая година никой не целеше...Само разни деветокласници ебаси.Само на мен ли ми се иска да наливам кофите на зайците с моркови? :unsure: :laughing:

Ами с риск да изляза от добрия тон...

Явно само ти си толкова прост, че да ти се иска.

Ахмацииииииии! От догодина - WRC с кръг в Българияяяяяяяяя! :woot

Официално ли е вече!? :О

:woot

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...