intense Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Аз като се замисля и на моята абитюрентска вечер валеше споко като се развихри купона изобщо няма да ви пука Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Само дето ги няма стилните дрехи и тайнствените мадами с цигаретата. За сметка на това има селски пръчки дето карат последен модел мерцедеси, по къси гащи, с потник и с кирлясали джапанки. Ташак да става, ние сме ебахти и циганите, честно. Минава ми през главата, че не си спомням да съм писал тая сутрин, обаче явно съм го правил щом има мое мнение на предната страница. На всичкото отгоре съм го написал правилно !!! Тоя дето ме събуди по обяд ще гори в ада !!! Само да намеря сили да ида до у тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 А,groover,костюмът добре.Мъжете им е все едно,ако ще и ураган да има.Ама я да видим с тия прически и рокли колко ще е интересно. на мен ми пука. не искам да ми стане в кал, защото много го харесвам. жоре, ти си много жесток Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 O... Маркъс Милър се раздаде. И хората около него. Но не такова раздаване - стандартно, като по концерти. През цялото време имах усещането, че са си се събрали в кварталната кръчмица, някъде около тях са се намерили инструменти и просто свирят за кеф. Което не означава, че не свириха добре... Ооо... И всичко ставаще сякаш небрежно и с приплъзване... С танцовата стъпка на Милър, с усмивките на човечето зад барабаните. Ей това общуване между музикантите е много важно, мисля че трудно се постига дори и с репетиции... Something in the air И ето този изрод! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 бахти якото време! бахти яките наводнения по пътищата! бахти якото да си целия мокър! бахти кога ще се махне цялата тая вода! и бахти кога ще ми се оправи настроението! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Майка ти, господин архитект! Малоумникът, строил кооперацията, е пуснал улуците директно в отходните води, а тръбиците са с малък капацитет и в резултат на това след днешните дъждове с баща ми прекарахме час и половина в отводняване на мазето ни и това на баба ми от ОТХОДНИ ВОДИ. Най-обичам да газя в миазми и да бърникам амбалаж и разни неща, напоени в обратна водица! Не мога да си движа почти никоя част от тялото щото изнесох около половин тон мокри боклуци до кофата на улицата и яростно метох вода сгънат на две около час. Поне бащата поднали и каза, че утре ще ореже всички улуци, така че да си текат на тротоара. Това ме радва! Лудия тип с ъглошлайфа е опасен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Три дни хубава музика, спокойствие и дъжд, който да трополи по перваза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 тъпо парче. пак се прецаках..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 За какъв дявол ми е притрябвала дълга коса...не се издържа вече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Неска (за първи път от доста време) изкарах хубави оценки в даскало , баси , на кеф съм ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tricker Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Понякога си миля,какво ли човек би направил,след като разбере,че остават няколко дни до апокалипсиса на планетата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Аз пък си мисля кой ли е измислил тази гениална песен FAMOUS MACEDONIA Famous Macedonia the land of Alexander, you drove away the barbarians, and now you are free. You were and you'll be Greek, the very Pride of Greeks, and we, the Sons of Greece plait you a crown! Macedonians cannot live enslaved, even if they lose everything else they always have their Freedom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Важно съобщение!!! Постинор Дуо вече не се произвежда Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Важно съобщение!!! Постинор Дуо вече не се произвежда От кога е това? До преди 10 дена го имаше по аптеките. Май ще трябва да се зареди човек по сериозно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 От кога е това? До преди 10 дена го имаше по аптеките.Май ще трябва да се зареди човек по сериозно... Обиколих поне 7 аптеки, каза ха че отдавна го нямат. Единственият вариант е ЕСКАПЕЛЕ, но цената му или те отказва от секс или е кампания за увеличаване на раждаемоста Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Мисля си,че последно време TAZ таздаве здраве и банове на всички новобранци от форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 UT1 Game of the Year или нормален (пачнат до версия .436) с всички бонус пакове от тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Важно съобщение!!! Постинор Дуо вече не се произвежда има аналози. по-ефтини и също толкова ефективни. едит: информацията на Aquila е по-нова и по-вярна. очаквали до месеци да има ново снабдяване. предполагам ще е с нови цени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Мисля си,че последно време TAZ таздаве здраве и банове на всички новобранци от форума хаха - няма такова нещо. Опитвам се да ги накарам да си прочетат Правилата, понякога с успех, друг път без - не знам дали има файда. Пък и аз бананизирването хич не го обичам като решение, все си мисля че всеки един човек може да се промени и да започне да уважава хората около него, да спазва закони, правила - да живее един смислен и нормален живот изпълнен с толерантност и добри чувства към останалите. А за да не става този мой пост един голям оффтопик... на мен ми минава през главата, че днес трябва да ходя на племенницата ми на бала, а вали ужасно, че не ми се обадиха за телефона - дали ми е готов или не. Не си закарах колата да ми видят господа майсторите - от къде се появява проблемът с гасненето й. Мисля си, че изобщо нямам вече желание да си продължа ремонта - макар че не може банята да ми остане на тухла и ваната, тоалетната и мивката да са ми в спалнята. Мисля си че апатията, която ме е налегнала си е доста сериозна и че най-вероятно това ще се оправи чак след 2 - 4 седмици. А до тогава? И аз не знам... И на всичкото отгоре - няма да се ходи и до Гърция, αγάπη μου няма да си дойде скоро и на мен ми е страшно тъпо. Колкото до Постинор Дуо - както mobo каза - има си аналози, които не са изобщо за подценяване, така че Aquila не унивай Та това ми минава през главицата - все "колоритни" мисли Останете си със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 TAZ поръчал съм да спре да вали , че и аз сам хаборигент неска , ако не спре ще бъдем морки и без прически и пак ще се раздаваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 TAZ поръчал съм да спре да вали , че и аз сам хаборигент неска , ако не спре ще бъдем морки и без прически и пак ще се раздаваме щом си поръчал - супер, макар че на мен не ми е до раздаване изобщо, ама щом си рекъл - ще се постарая. Пък и все пак трябва да съм весел заради племенницата си Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 шийтец 25-годишен. може да е някой от нас. следете кой ще спре да поства...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 шийтец 25-годишен. може да е някой от нас. следете кой ще спре да поства...... Аз минах оттам точно когато дойдоха журналистите. Полицията беше отцепила района, момчето си лежеше на асфалта все още, нямаше линейка все още. Гадна работа е това - все едно са го откраднали, някой все едно му е взел живота. Това е наистина гадно и за жалост все по-често срещана гледка по родните ни пътища. В неделя като се прибирах от къщата на моите родители помогнах с още няколко момчета, които бяха спрели, да обърнем една кола и да изкараме един човек отвътре - пияни са се прибирали от село Гълъбово към Пловдив, бяха се обърнали на таван - грозно беше, но поне им нямаше и на двамата нищо. И 3 дена по-късно пак ставам свидетел на катастрофа, този път с трагичен край. Може и аз да съм сплескан между ламарините утре, никой не е застрахован, а и безхаберието на улицата си върлува. Хората май вече не се и стряскат от подобни новини - това е наистина жалко. Дано никой от нас не спре да поства mobo, дано хората се вразумят поне малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.