Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Tia Maria има вкус на кафе. Доста далече е от Бейлис. Много си подхожда с кока кола.

Затова съм се заблудил... аз Бейлиса основно в кафето си го сипвам :) Трябва да пробвам какво ще стане от "мария"-та като я сипа в кафето

Мразя го това учлилище! От утре ще трябва да ставам в 0630

Аз ако съм тъкмо ще си лягам след това... то аз и без туй ей сега ще ходя да си лягам...

Децата не се ли оправят сами?

те не могат още да карат с 220 до училище. трябва им стар и опитен шофьор.

с толкова тъпи хора ли общувам постоянно, та съм развил навик да обяснявам всичко по няколко пъти? ама не са виновни хората че съм умен почти колкото овърман, но пък съм по-скромен.

Е да ... пий на цар киро помиите и продължавай да се чудиш. Ела да те черпя някое хубаво уиски (нещо 15 годишно single malt примерно) и пак да си говорим, става ли?

Stava . Vaprosa e 4e 6te tarkame samo klaviaturite bez da napravim ni6to .

То май не остана човек във форума, дето дядо да го е "черпил". Май аз съм един от много малкото, които наистина са били наистина почерпени :]

Ставам от леглото и усещам как нещо скърца, а то т'ва било стомаха... как ми се хапват печени чушки или кьопало с малко препечено пилешко месце.

hungry.gif

Как в колко ставал, в 16:30, като всеки тиинейджър, който се е почепил в дискотеката миналата вечер.

:laughing:

Тук срещу нас в Автото, сутринта ги пребъркваха за моркови и зеле... :confused

Все пак, като би първия звънец и новобранците тръгнаха да влизат, направо заваля. Пада това ми ти зеле, отскачат оранжеви моркови от зелени глави... Поезия... :lol:

Интересното е, че нас в мегето ни моркови, ни зеле ядохме...

Хм, сега като се замисля, на първия учебен ден май бях да ми слагат гипс на крака... може и да съм пропуснал това удоволствие ;]

Като се замисля, от седми клас нататък никога не съм ходил на училище на 15-ти :]

И ние в механото бомбардирахме зайчетата с моркови , зеле и картофи :lol:

Ми 1 тип ги беше донесъл и като свършиха морковите и зелето почнахме с тях.. :D Няма кой знае какво обяснение , тва бяха единствените останали муниции под ръка :D

Заеби другото ми след нападението директорката 10 минути изнасяше реч колко неотговорни сме и колко детински сме се държали... :lol:

Тъпанарската руска тая година никой не целеше...Само разни деветокласници ебаси.Само на мен ли ми се иска да наливам кофите на зайците с моркови? :unsure: :laughing:

растат им пишките от това. много е мъжкарско.

Ем на повечето мъже им растът пишките до определена възраст.Що твойта не е ли растяла?

ебаси. а аз кат влизах у средното ни поздравяваха каките и батковците. единственото заешко беше на думи, ама и то трая само месец после на всички им омръзна.

даже големите лоши батковци често помагаха на по-заплесналите се зайчета да си намерят стаите и да се ориентират, а ако ги познаваха отпреди им шиткаха учебните материали от началните курсове.

сигурно в неква друга епоха или държава ще да е било.

сега ни остава да чакаме кога ли ще са първите масови убийства в училища. все някога някой ще открие по случайност точката на пречупване на някого. или някое голямо червено копче с табела "НЕ ПИПАЙ" ще бъде натиснато 2-3 пъти за да се провери кво ще стане.

Това като някакъв тип страхотно остроумие ли го приемате?

Принципно проявите на кретенизъм не могат да се осъзнаят от извършващите ги, за което е нелогично да им се търси отговорност. :lol:

И ние в механото бомбардирахме зайчетата с моркови , зеле и картофи :lol:

е предполагам имате по 10 санта отгоре на пишоците?

баси, искам пак на даскалоооооооооооооооо :tongue

ама и първокурсничките не бяха много за изпускане :):)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...