Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Нямаше ли малко по-надолу точно тема свързана с глупостите около махрмурлука ? Не е нужно да четем едни и същи простотий в различните теми...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Latinskiq ezik na klaviaturata ne ba4ka . Sno6ti pih unikalna 10 ili 15 godishna rakiika . Sled tova nqkakav Bulshits li beshe bushmills li neznam ma beshe otvratitelno . Kakvo mu haresvate na whiskyto nemoga da razbera ?

Е да ... пий на цар киро помиите и продължавай да се чудиш. Ела да те черпя някое хубаво уиски (нещо 15 годишно single malt примерно) и пак да си говорим, става ли?

Не си единствен.А аз по принцип мразя всеки понеделник.Тв'а ми е на ш***ия и скапан ден от цялата седмица.Хубавото е, че другата седмица няма понеделник.Ще я почвам от сряда.

Изтриха най-култовата тема от раздела buy/sell. Жалко.

Култово е да те наричат "шибаняк" или да ти продават "урина от чучура"?? Кое от двете или и двете?

Култово е да те наричат "шибаняк" или да ти продават "урина от чучура"?? Кое от двете или и двете?

Не разбира се. Аз си написах мнението в темата преди това изказване и точно щях да едитвам и да пиша, че ще я изтрият защото е изпсувал и тя вече беше изтрита.

Самия замисъл.

Не разбира се. Аз си написах мнението в темата преди това изказване и точно щях да едитвам и да пиша, че ще я изтрият защото е изпсувал и тя вече беше изтрита.

Самия замисъл.

Не ми се стори много оригинална, явно тинейджърския хумор е по-различен вече...

Не ми се стори много оригинална, явно тинейджърския хумор е по-различен вече...

Тя не е смешна. Не е и оригинална. Смешен е обаче ентусиазма на продавача. Как може някой реално да стигне до подобна идея и да реши да я реализира в buy/sell раздела на форум.

краката и се мотат из шер? :confused

Нее.., краката на Шер се мотат из Мадона!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

А из главата ми се върти.... дали да ударя някоя биричка или да не удрям? Нещо не ми е пивко мамка му, май ще се разболявам.

Утре сутринта (т.е. днес) и към обяд ще е лудница с този 15-ти септември. А после по главната и по кафетата не ми се мисли. :)

Мед не, но Kahlúa - оу, йес, Индезит! :D

С кока кола или пепси става прекрасно.

Всъщност между Kahlúa и Tia Maria май бих избрал второто, не че има особена разлика между тях.

Всъщност между Kahlúa и Tia Maria май бих избрал второто, не че има особена разлика между тях.

Tia Maria не беше ли като Бейлис нещо? А Kahlua-та май не съм я опитвал - какво представлява?

Tia Maria не беше ли като Бейлис нещо? А Kahlua-та май не съм я опитвал - какво представлява?

Tia Maria има вкус на кафе. Доста далече е от Бейлис. Много си подхожда с кока кола.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...