RiMy_SuN Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Кафето топло ли го пиете, студеното водело до раздразнителност? Толкова скандалният пост просто подчертаваше, че съм пропуснала да цитирам правилно Которчето - "Утро" се пише с главна буква Точно като име на географски обект, или пък собствено име. Люти хора, лютиии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 We all fail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Хехе, утешнително е когато поне един човек те разбере . Ама ov3rm4n си е прав - иронията не е за всеки Пък човекът с кафето е най-прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Как пиете кафе?! Тва нивгаш не съм го разбирал... Дава ли действително тонус или просто дрогата си е дрога? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Как пиете кафе?! Тва нивгаш не съм го разбирал... Дава ли действително тонус или просто дрогата си е дрога? По-скоро въпрос на навик, нямам нужда физически от него, но не пропускам прекрасния половин час сутрин, в който не съществува нищо друго, освен чашата кафе с мляко и мед и безцелното и безгрижно ровене из нета Хубав ви ден, хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Като изключим меда.... съгласен съм... Може и цигарка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Kafeto e polezno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Мед не, но Kahlúa - оу, йес, Индезит! Хърмаяни пък ме зарибява с някакви потайни лелки с чай и кафе от неизвестни страни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Между другото, как е възможно през нощта компютър сам да се включи? Както си спах, изведнъж ме събуди бученето на включващ се компютър, 2-3 секунди работеше и после спря? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Отишло ти е я захранване, я дъно, я power бутон... Изглежда компютъра ти не носи на тънка ирония. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Или си с Windows Vista и си му дал да се ъпдейтва в понеделник в 2 часа сутринта и си забравил да го изключиш, а е бил само в стендбай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Добро утро, хубаво е да си в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 We all fail. You all fail !! Добро утро и от мен Кафето е най-гениалното откритие на човечеството, евър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 A аз все си мислех, че е бирата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Получено като лично съобщение в MTB форумите... Здравей, колекционер на картинки от дъвки съм.От скоро хобито ми е и да карам колело-та така видях, че имаш картинки от дъвки -по-специано Турбо.Пазиш ли ги още? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Latinskiq ezik na klaviaturata ne ba4ka . Sno6ti pih unikalna 10 ili 15 godishna rakiika . Sled tova nqkakav Bulshits li beshe bushmills li neznam ma beshe otvratitelno . Kakvo mu haresvate na whiskyto nemoga da razbera ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Latinskiq ezik na klaviaturata ne ba4ka . In koito veritas. Veho ergo sum. Homo sum, et nihil humanum a me alienum puto. Хм, при мен латинския език работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 900 гр Jim Beam, ми идват в повече. Втори ден съм болен... Малко си се надхвърлил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tai Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Добър Ви ден, Веселяци! Аз съм тук. Лек ден ви желая и до ново чешене на езици .... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Ами не знам как е станало просто. Като станах на сутринта и погледнах какво е останало в бутилката и както ми беше лошо, стана ми двойно по-зле. Приятеля, с който бяхме там, като стана се оказа, че той пък е изпил една бутилка ракия сам. Ужас!!! Сега изпих една биричка, та се позакрепих малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Ами не знам как е станало просто. Като станах на сутринта и погледнах какво е останало в бутилката и както ми беше лошо, стана ми двойно по-зле. Приятеля, с който бяхме там, като стана се оказа, че той пък е изпил една бутилка ракия сам. Ужас!!!Сега изпих една биричка, та се позакрепих малко... Яж банани и яйца, и пий вода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 И един айрян (голям) с вряла шкембе-чорба Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Аз си мислех за "голо дупе и празна двулитровка бира"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Един здрав сън винаги ми е действал добре, колкото и зле да съм бил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Махмурлук го оправят само здрав сън и здраво ср**е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.