Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Кафето топло ли го пиете, студеното водело до раздразнителност? :)

Толкова скандалният пост просто подчертаваше, че съм пропуснала да цитирам правилно Которчето - "Утро" се пише с главна буква ;) Точно като име на географски обект, или пък собствено име.

Люти хора, лютиии...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Хехе, утешнително е когато поне един човек те разбере . Ама ov3rm4n си е прав - иронията не е за всеки :)

Пък човекът с кафето е най-прав ;)

Как пиете кафе?! Тва нивгаш не съм го разбирал... Дава ли действително тонус или просто дрогата си е дрога?

По-скоро въпрос на навик, нямам нужда физически от него, но не пропускам прекрасния половин час сутрин, в който не съществува нищо друго, освен чашата кафе с мляко и мед и безцелното и безгрижно ровене из нета :)

Хубав ви ден, хора :)

Между другото, как е възможно през нощта компютър сам да се включи? Както си спах, изведнъж ме събуди бученето на включващ се компютър, 2-3 секунди работеше и после спря?

Получено като лично съобщение в MTB форумите...

Здравей, колекционер на картинки от дъвки съм.От скоро хобито ми е и да карам колело-та така видях, че имаш картинки от дъвки -по-специано Турбо.Пазиш ли ги още?

Latinskiq ezik na klaviaturata ne ba4ka . Sno6ti pih unikalna 10 ili 15 godishna rakiika . Sled tova nqkakav Bulshits li beshe bushmills li neznam ma beshe otvratitelno . Kakvo mu haresvate na whiskyto nemoga da razbera ?

Ами не знам как е станало просто. Като станах на сутринта и погледнах какво е останало в бутилката и както ми беше лошо, стана ми двойно по-зле. Приятеля, с който бяхме там, като стана се оказа, че той пък е изпил една бутилка ракия сам. Ужас!!!

Сега изпих една биричка, та се позакрепих малко...

Ами не знам как е станало просто. Като станах на сутринта и погледнах какво е останало в бутилката и както ми беше лошо, стана ми двойно по-зле. Приятеля, с който бяхме там, като стана се оказа, че той пък е изпил една бутилка ракия сам. Ужас!!!

Сега изпих една биричка, та се позакрепих малко...

Яж банани и яйца, и пий вода.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...