glory Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Аз може и да звърших с 3(среден) ЕГ-то по Немски ама чак толкова залюхан не съм. Кажи тогава,за какво си говорят? Не следя. Но и не съм учила немски,тъй че.. Кажи ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Кажи тогава,за какво си говорят? Не следя. Но и не съм учила немски,тъй че.. Кажи ми! за теб google translate няма ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 за теб google translate няма ли? Ее..има. И сигурно е забавно,но не ми се занимава. Кажи какво ти е кафето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Да бе дедовия, кажи за кафето Така и така не ми се спи, поне нещо да науча Между другото да се похваля, някои хора намират фамилията ми за интересна Не знам защо, обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 То аз казах ама glory като гледам обърка темите... иначе в другата тема поясних подробно за който иска да стои буден като мен до никое време... обаче е въпрос на вкус нали знаеш - едни го харесват по-горчиво, други по-ароматно и кисело... а аз му слагам мляко и мед по много.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Лека нощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Не е особено нормално да се будиш е 5 сутринта но определено е доста по-ненормално да си лягаш в 8... е те туй си мисля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Предполагам. че е влюбена. След като вече е уморила партньора си със секс (шибнала му е две цици и е в несвяст) и ГЛАД (няма мусака), благоволи да се вестне Между другото имам една позната, която може да пасне идеално на горното описание, много ниска и с толкова големи, че чак да се чудиш това нещо как може да го има. Да не говорим тия двете да ги изправи срещу теб... п.с. а добро утро Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Айде ще се видим в 10 и 30 в градинката зад парламента. Елате повече, да направим калабалък и да ни чуят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Предполагам. че е влюбена. След като вече е уморила партньора си със секс (шибнала му е две цици и е в несвяст) и ГЛАД (няма мусака), благоволи да се вестне Хората, дето не знаят що е то сарказъм, да пропуснат прочитането на първия абзац. Който не знае к`во е това абзац, да си провери първо в речника. А тия, дето не знаят как се пише сарказъм – изобщо може и да не четат. Флюбена ли? Знам какво намекваш, но... Хахаха вземи се стегни На партньора му шибнах маваши (в главата). За целта се качих на стол, щото съм ниска, а той не е После трябваше да прави пет серии по петдесет лицеви опори, да пълзи 200 метра под бодлива тел в калта и... да измие чиниите, та така изпадна в несвяст. И се вестнах не защото толкоз ми се появяваше (говоря за снощи) във форума. Предпочитам да не живея тук (Хахаха, как се пояснявам след всяко изречение, все едно, че говоря...). А защото мога да отговоря на словесно предизвикателство, макар и това последното, провокирало ужасТния ми немски, да не си струваше недоспиването, но какво да се прави. Обещавам лично на Хост да не употребявам повече тоя език, че той е чувствителен и няма да му стигнат таблетките в аптеката да си излекува главоболието. Словесното предизвикателство обикновено е нещо по-различно от прякото нападане и обиждане, което граничи с поведение на деца от детската градина. Сега, ако почна да ви обяснявам колко не ми пука, ще почнете да ми обяснявате, че това не е така )) И ще стане една... Та, да го обобщя така... Ако ми е кеф и си мисля, че си струва да отговоря на нещо – правя го. Ако не ми е – не. Ако не отговоря на някой явен идиотизъм, определено е или защото още не съм го прочела, или защото тоя път съм решила да не хвърлям камък в редките лайна, ако ме разбирате (все ще се намерят няколко човека в тоя форум, дето да ме разберат), или щото наистина ми е крайно безинтересно. Аз избягвам да правя неща, които поне малко не са ми интересни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Да бе дедовия, кажи за кафето Така и така не ми се спи, поне нещо да науча Между другото да се похваля, някои хора намират фамилията ми за интересна Не знам защо, обаче. Да,бе! Не вярвам. Че какво и е на фамилията ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Предпочитам да не живея тук .. Тогава нямаш място между нас! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Що? Ти на форума байчото ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Айде ще се видим в 10 и 30 в градинката зад парламента. Елате повече, да направим калабалък и да ни чуят. http://dnes.dir.bg/2009/09/12/news5059674.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Вещицата удряла мавашита Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Колко точно нагла може да бъде една гнасна английска измет?!?!? ТУК Извинение? Извинение моля ви се?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Що? Ти на форума байчото ли си? Reality check?! Колко точно нагла може да бъде една гнасна английска измет?!?!? ТУК Извинение? Извинение моля ви се?!?!? Ами явно доста нагла. Само не мога да разбера защо са му дали само 10 години и са го помилвали след 4. То това нашето на нищо не прилича. Вече и за убийство даже не е сигурно, че ще лежиш цял живот. В САЩ за опит за грабеж ти дават 1 година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 5 чувала чушки, 4 касетки праскови, 6 кофи сини сливи...а си мислех, че съм избягал от всичко това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Wish on the mooooon and look for the gold in a rainbow And you'll find happy times Пусна ми се музиката и пак ми се приигра Fallout 3. А не съм пробвал нито един от 5-те експанжъна! Като се преместим здраве и живот другия месец... [Edit] Така или иначе съм зачекнал темата, а и да не пускам нова тема в Games, която да си остане евентуално празна... Някой може ли да ми препоръча свястна игра от типа на Myst и Aura и т.н.? Приключенски тип, от първо лице, с ужасно сложни пъзели, които можеш да не успееш да измислиш по цял ден? [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Пробвай Johnny Quest for PC (Windows): Cover-up at Roswell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Шегата е неуместна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Къде ще се местиш, бре ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 А аз от доста време си търся някой, който да ми обясни аргументирано, откъде е толкова сигурен във вината на Шийлдс... И защо толкова се набляга на факта, че е англичанин? Щото на мене, честно казано, ми е през оная работа, че единия бил българин, а другия - британец... А - и обяснение за успешно преминатия тест на полиграфа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Прочети обвинителния акт и аргументите към присъдата като искаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.