SinFromParadise Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Чудя се...защо изядох един тлъст сладолед току що,като едва преди половин час бях страшно нещастна,че не ми стана последната страхотна рокля в един магазин? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 psihar къде отиваш ти, може би Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 мисля си ....тъпо е да живееш само с жени....особенно когато дават мач :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 След третата биричка тази вечер... хм.. мисля си че любовта не е нищо повече от едно самовнушение подтикнато от вродения стремеж в човека да се опитва да контролира заобикалящия се свят, вместо просто да се опита да се слее с него С две думи - загуба на време, само децата се влюбват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 аз пък си мисля,че afx е сляп и подминаа кат малка гара Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 аз пък си мисля,че afx е сляп и подминаа кат малка гара Забравил съм как изглеждаш явно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Утре излизам с Джиджи... Трябва ми жена.. А това е най - лесния начин.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Утре излизам с Джиджи... Трябва ми жена.. А това е най - лесния начин.. Искам и аз едно Джиджииииии ... Само така яките мацки ще ми връзват :<... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Трудно ми е да си представя от какво естество ще са мацките които биха харесали човек с плюшено прасе - шапка на главата въпреки че идеята е супер яка принципно, но... за съжаление не са много хората (особено женските хора ) които ще възприемат идеята така както всички почитатели на Джиджи искаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Неска нещо ми има цял ден само глупости пиша из форума и от полу идиот днес се заформих като кръгъл идиот дано утрешняи ден е по-добър . Psihara^^ в тая жега излиза ли се с Джиджи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 джони локър + афтер шок - кофти комбинация повече няма да се оставям да ме навиват да пия такива тъпотии и ще си заложа на изпитаното джони + сода + много лед ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 @АФХ ... Прав си, братле. При това много. Но, както злобил вече каза - оставял съм тълпи от заливащи се от смях хора по центра.. Все още 89,90,91 се връзват на "смях".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Сега се връщам от концерта на Маркъс Милър и беше просто нечовешко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Добра сутрин добро настроение и ще се постригвам но нека стане 10часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Обичам да вали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Минава ми през главата,че снощи на братчед ми на абитуриенската беше бахти разцепката.Няма толкова здрав купон,няма.Бахти якото кадет си изкарахме Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Gir1p (23:03:00 19/05/2007)току що ми се обадиха от мобилния оператор Gir1p (23:03:17 19/05/2007) да ме питат дали съм happy с моята телефонна услуга Gir1p (23:03:31 19/05/2007) да ми кажат че имам $100 кредит за нов телефон ако искам да ъпгрейдна Gir1p (23:03:32 19/05/2007) Мдам... сега как да му обясня на човека че в България мобилните оператори буквално се гаврят с потребителите.. той много добре знае де ноо... важно е да се отбележи че тук се подиграват с нас... чистейки си складовете... и убеждавайки ни колко велики телефони ще си купим с една разходка (мри мръсен помияр!!) до германос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Минава ми през главата, че съм много пиян. Друго трябва ли да ми минава през главата ?????.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Бива ли след 50 минути да съм на работа? Като от зората на живите мъртви съм, пък ако се сетя какво е това Л написано на ръката ми... Ахааа... Трябва да купя лимони Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 И на мойта валя. Ще ти върви като по вода.. Кво се оплакваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 И на мойта валя. Ще ти върви като по вода.. Кво се оплакваш? И освен, че се намокри ..резултат има ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 То пък ако на тъпия бал не вали, как ще умрат от студ другарките с голите гърбове и...то вече всичко голо дават... То си е така... Хилете се и да не ви пука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 супер весело - костюмчето ми ще стане на гъз. ще подгизна и ще е мрачно. сп гадно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 супер весело Не мога да не се съглася с тая част на post-а... На всичкото отгоре ще бъда там да ти гледам сеира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.