djadomraz Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 EDIT: Ники - точно се облизвам от сингъл молта, дето ми сипна :laugh: Аааа никви такива. Тука те чакат вече 1 single barrel, 2 single malt-a и още 1-2 други интересни питиета (имаше и едно ирландско доста приятно и то ама го привърших защото бутилката ми беше много на удобно в шкафа до мен) само желание да имаш да дойдеш... ти 1 път пробва после пак а това а онова и утече работата... и жена ти гледам и мина желанието да опита кафето... Не че съм лесен са намиране де но при добро желание става работата ПС: джънк фууд може и да е ама е вкусен... то ако тръгнеш да ядеш здравословни храни и да правиш всичко както си трябва и нищо нездравословно направо ще ти се отще живота еб**ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Аз отивам да спя, деца. Че тука само ми спамите с разни мусаки и вратове. Лека от мене и русата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Така кажи ма! Ще те притискам до последно хахахах След 400+ сметка за само 6 души съм готов да скоча в казана ЕДИТ: Весо - следващия път само капия за тебе от скарата, маскара! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Така кажи ма! Ще те притискам до последно хахахах След 400+ сметка за само 6 души съм готов да скоча в казана Не ми излизай със сметката сега щото специално с мен нямаш грижи отделно че не сме жени да си праим лаф по половин час - въпроса е да се разберем кога и как да се организираме... ПС: Само да не е утре щото днес май няма да си лягам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Да ме виждаш да съм легнал - НАДУЙ СИ КОЛОНКИТЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Да ме виждаш да съм легнал - НАДУЙ СИ КОЛОНКИТЕ Нищо не се отвори иначе с кеф бих разбудил комшиите (жената още не си е легнала) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Тествай тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 С тези нежни музики освен да заспят по-дълбоко хората друго няма да стане... то и мен взе да ме унася но трябва да издържа до 7:30... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 След 400+ сметка за само 6 души съм готов да скоча в казана Нищо не споменаваш за пиенето. Щото ако е само яденето, тук в един от най-скъпите градове на Северна Америка $400 сметка за ядене за 6 души е много трудно се направи. Всичките тези омари, скариди, миди и прочее са ежедневна консумация във всеки втори ресторант. Ако обаче реша да включа някакво пиене (особено ако е по българските мащаби), тогава може и $1000 да не ми стигнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Добро утро Как сте днеска? Нещо за Драгунов и Макаров мернах по-горе, ама ми избяга някъде нишката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 "Цената на истината" е поредната булшитка, която ни предлагат за "забавление". Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Гледайте снукър и се не плашете От всичките снимки с храна на Раптора имаше едни нарязани работи,които не познах кой ще каже какви са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Кучешко Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Добро утро и от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Добър ден, народе. Нека този ден е ползотворен и усмихнат за всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Тествай тогава Наистина добър вкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Защо ме мързи толкова .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Много ми е противно, когато изписват името на дадена група, която започва с "The" по следния начин: <име, The>. Ааах, да умрат дано! Link to comment Share on other sites More sharing options...
потребителскоиме Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 ООООО, има нова членка във форума! (или член? - tai) Добре дошла! П.П. Защо така повечето си мислят, че си под прикритие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Мля....яде ми се течен шоколад.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 П.П. Защо така повечето си мислят, че си под прикритие? Защото имахме 1 гей, който се държеше по същия начин и сега може да си е открил призванието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 :ghost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Мхм, спичаме...Аз ядох компот от дренки вчера и така съм се запекъл, че с пръст ще трябва да се отпушвам. Що бе, муци, реши че спичаме? А? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Е то всеки може да стреля с Макаров... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.