Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Аахах ми покани ме, да не си сама ... :P

@E.T. ... Мамо следващия път, когато си сама вкъщи ми се обаждаш. Идвам и почваме да готвим... :)

След толкова предложения ще ми е невъзможно да се почувствам самотна отново :rolleyes:

afx: ще внимавам тогава ;)

Не е много за завиждане работата... да готвиш с Психара. Ще вземе да ти изяде сапуна :bgrin:

излиза ми саааа :О

Де*ба и късмета дето го имам бива ли от 4 момичето , които се зарибяват с мен 5 да са заети ...

От тая жега ми се блокира сивото , синиото и всякакъф друг вид вещество

Аз ли съм безсърдечен, или рекламите (по-скоро "анонсите", думата реклама някакси не се връзва в случая) с Бербатов за деца в неблагоприятно положение са много досадни? Разбирам, че всичко това е за добра кауза, но нито "лицето" е подходящо, нито този повтарящ се мотив "Пенка днес няма късмет, но някои деца никога...".

много добре са му рекламите на Бербатката, ами айде стига и вие само кусури сте търсили :wacko:

верно тая жега мноо рано фана,ама нека :bgrin:

и ако го размажа за 3ти път вече ша са гръмна :wacko:

Ами кое лице е подходящо :blink: Той Бербатов го прави заради името си тъй като в англия много се държи на репутацията и си е престиж .
Именно. Сега става дума по-скоро за имидж-мейкинг, отколкото за помощ за децата. Убеден съм, че коментарите по повод тази инициатива ще са от рода на "Ский го Бербатката, само така, мойто момче". Някакси се измества вниманието.
Идва ли ви на ум, че може да го прави и защото иска, например? Или че на света има много хора, за които това е начин на живот, а не имидж-мейкинг... ? И че те са много повече, отколкото звездите, които са под прожекторите, затова и нищо не сте чували както за тях... ? За мен е разбираемо защо често в България мислят по този начин, просто се питах, дали наистина може да допуснете този начин на мислене, като друга възможност, освен да се докараш пред обществото... :)

Или че на света има много хора, за които това е начин на живот, а не имидж-мейкинг... ? И че те са много повече, отколкото звездите, които са под прожекторите, затова и нищо не сте чували както за тях... ?

Ама точно в десятката удряш. Напълно съм съгласен - има хора, които наистина ги е грижа и наистина се опитват да направят нещо. И слава на боговете, че ги има. Но не ме съди ,когато поставям под въпрос истинността на загрижеността на един разглезен футболист-секссимвол. Като стана дума за това - не ти ли се струва поне малко нередно (или както там искаш го наречи) човек, който се е снимал с ръце по задника на някаква съвсем не облечена мадама, да бъде лицето на такова послание? За мен е грешно, от която и гледна точка да се продвам да го погледна. Ти сама го каза - има много хора по света, за които това е начин на живот - защо точно него са избрали?

Както и да е, реално ако може с тази кампания да се постигне нещо - чудесно. Ако не, поне ще има за какво да се тревожим, а именно как Митко ще харчи допълнителните 5000 паунда, които ще му предложат Челси...

Ама точно в десятката удряш. Напълно съм съгласен - има хора, които наистина ги е грижа и наистина се опитват да направят нещо. И слава на боговете, че ги има. Но не ме съди ,когато поставям под въпрос истинността на загрижеността на един разглезен футболист-секссимвол. Като стана дума за това - не ти ли се струва поне малко нередно (или както там искаш го наречи) човек, който се е снимал с ръце по задника на някаква съвсем не облечена мадама, да бъде лицето на такова послание? За мен е грешно, от която и гледна точка да се продвам да го погледна. Ти сама го каза - има много хора по света, за които това е начин на живот - защо точно него са избрали?

Както и да е, реално ако може с тази кампания да се постигне нещо - чудесно. Ако не, поне ще има за какво да се тревожим, а именно как Митко ще харчи допълнителните 5000 паунда, които ще му предложат Челси...

Благодаря ти, но не мисля, че си разбрал какво точно имам предвид. Тревогите ти за Бербатов са меко казано, неоснователни..... И това, че го наричаш разглезен футболист-секссимвол, също ми се вижда доста несериозно. Не сме ли много бързи да съдим, без да видим всички страни на нещата?

Защо точно него? Вероятно, защото е известен. Известен както с футболната си кариера, така и с благотворителността си. Явно, тази втората част не е известна много -поне на тебе не. Той Е от тези, за които това е начин на живот.

Не ми е интересно да разсъждавам дали е грешно или не той да бъде на тази реклама. Предпочитам, вместо да осъждам рекламата, да сравня какво прави той с неговата известност - и какво аз бих могла да направя, без да съм известна, например. Или ти. Дето се казва - "по делата им ще ги познаете".

Ето какво прави той:

Второто аз на Димитър Бербатов

Бербатов и Тотнъм даряват глоби на сираци

Футболистът на "Леверкузен" прави втори търг за спасяването на Василка

Да не продължавам по-нататък, сигурно и ти можеш да използваш Гугъл. :)

До са вилнях и след няма и 2 часа ще мy бера последиците! Поне не бях сам! За тва утре апарата са зима в даскало и сичко са докуметнира :D

Мисля си, че вече от 3 години съм в този форум, почти всеки ден влизам и чета разни мнения и постове, а всъщност имам малко над 100 мои поста (повечето рекуести, от типа: качете еди си кой филм, тук е момента да благодаря и ан ъплоудерите : Вели, Чикатиьо, Бенита и на всички други знайни и незнайни) и така и не се запознах с никого от форума, така и не си направих труда да опозная някого. Мисля си, че съм томрук (както казват из Македонско)... Аз съм никой тук... Никой и не ме познава. Нека да остане така и през следващите 3 години.

Мисля си, че вече от 3 години съм в този форум, почти всеки ден влизам и чета разни мнения и постове, а всъщност имам малко над 100 мои поста (повечето рекуести, от типа: качете еди си кой филм, тук е момента да благодаря и ан ъплоудерите : Вели, Чикатиьо, Бенита и на всички други знайни и незнайни) и така и не се запознах с никого от форума, така и не си направих труда да опозная някого. Мисля си, че съм томрук (както казват из Македонско)... Аз съм никой тук... Никой и не ме познава. Нека да остане така и през следващите 3 години.

Съгласен съм с теб.Във форума можеш да говорип кфото си искаш без да се притесняваш за последствията тъй като малко хора те познават.Мен из форума ме знаят(като прословут спамер :lol: :lol: :lol: :lol: ) и така ще си остане.На збирка на форума едва ли ше се замъкна и така :P

П.П.Хах ся видях,че са ми махнали и останалите 20% Уорн.Дай да напсувам някой да ми ги качът пак,че някак си е празно така :lol: :lol:

Edit:Ми той моя е от Януари миналата година някъде :D

Съгласен съм с теб.Във форума можеш да говорип кфото си искаш без да се притесняваш за последствията тъй като малко хора те познават.Мен из форума ме знаят(като прословут спамер :lol: :lol: :lol: :lol: ) и така ще си остане.На збирка на форума едва ли ше се замъкна и така :P

П.П.Хах ся видях,че са ми махнали и останалите 20% Уорн.Дай да напсувам някой да ми ги качът пак,че някак си е празно така :lol: :lol:

то ти си ултра спамер, влизам в 5-6 теми на навсякъде си писал, даже в някои и по 2 пъти и то само безмислици

Еее завърнах се (след двуседмична почивка БЕЗ комп) с ново дъно и захранване ! ! !

Лелеее кой би си помислил,че ще ми бъде толкова скучно в малките часове на ноща без ПЦ-то.

На 9-ят ден от безкомпютрието намирах все още нещо привлекателно в белият таван на стаята ми,а на 12-ят сериозно обмислях самоубийство !

Ама айде станалото станало сега нека да радвам :)

четох една друга тема и вече ми кипна.

не мога да понасям Lord Gudo.

никога не съм го виждал, никога не съм си говорил, но пак ме дразни.

струва ми се изключително глупово във всеки пост да се пише по селски. не знам какво толкова готино намира в това да се прави на селянин. адски неприятно е да чета такъв текст. не стига, че е писано по селски, а според мен той няма мнение, в което да не се направи на интересен, да се прави на селяндур и така нататък.

Човече, не е яко, разбери!

аз съм ЗА groover, тоя гудо е пълен леш, пълна скука и адски пошъл.тотален скип винаги. :sick

Добре ... аз искам да попитам като толкова ви дразни защо не ми пишете едно лично и да си го кажете мисля че не боли. Това е свободен форум и всеки има право да пише каквото и както си поиска стига да не е в противоречие с правилата. Като не искате да четете моите мнения ми недейте никой не ви кара и не го изисква аз като нещо не ми допада не го чета. Никой от вас не ме познава защо тогава ме съдите ???

наистина се изразих грубо, но ми беше кипнало. аз имам правото да си изразя мнението. не те карам да спираш, пиши си както искаш. желанието ми беше да изразя възмущение.

как се намери дори един, който да ме подкрепи, браво. всички ме наплюха и изкараха ебати гадния тип.

Ами няма нужда. В смисъл че като не ме интересува мнението на някой, просто не му чета post-овете. Ето примерно ov3rman винаги вкарва един мноо дразнещ сарказъм от типа "всички сте тъпи, аз съм най умния", или пък директно skip-вам dreamer когато започне яростно да защтитава Samsung просто защото не ме кефи тая марка по ред причини... но... не съм правил лични нападки и няма и да направя :)

Нека този post да послужи за успокояване на страстите, а не сега тепърва да се разисква кой какви кусури има. Всички сме криви и затова е интересно ;) Ако всички бяха перфектни (като мен :D) щеше пък да е скучно :P

Със здраве.

Добре ... аз искам да попитам като толкова ви дразни защо не ми пишете едно лично и да си го кажете мисля че не боли. Това е свободен форум и всеки има право да пише каквото и както си поиска стига да не е в противоречие с правилата. Като не искате да четете моите мнения ми недейте никой не ви кара и не го изисква аз като нещо не ми допада не го чета. Никой от вас не ме познава защо тогава ме съдите ???

Заклевам се, това ти е най-културния пост !!! Гудо отговори културно !!! Краят на света идва !!!

В петък имам класна по бел , нямам представа кво ша пиша... мисля да потърся нещо в нета..

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...