Psihara^^ Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Не мисля, че човек, който заявява гордо на маса, че кара зад линейки и пожарни в светлинен режим, има изобщо някакъв морал. Но OK! U da men! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Ш, как можахте да изкажете толкова простотии за толкова малко време? Псих, стегни се, започваш наистина с някакви заяждания от шести клас. Или проведи конструктивен, макар и остър спор с човека, или го напсувай на майка и да се свърши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Аз не искам да влизам в спор с него. Но след като ти се налага да му оближеш дупето, за да спре да се заяжда с теб. Давай. Няма да те спирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 И сега се почна с глупостите той карал зад линейка ти сигурно си карал зад или пред полиция ? Стига глупости ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 И сега се почна с глупостите той карал зад линейка ти сигурно си карал зад полиция ? Стига глупости ... Вярно беше между дрогата. Пазу се хвалеше, че е карал зад линейка и пожарна в светлинен режим. Просто бях между Пазу и Психара, та успях да чуя всичко ^_^. Даже се ебавахме, че голфът е червен с 2 бели ленти, та хората могат да го помислят за част от пожарната :Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Е той може и да ви е казал че е и амфибия ама кой ще му повярва ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Аз не искам да влизам в спор с него. Но след като ти се налага да му оближеш дупето, за да спре да се заяжда с теб. Давай. Няма да те спирам. Аз говоря за Гофъра, не за Овърман. Но ти си влязъл в серия и решаваш да се заяждаш и с мен. Дори ми казваш, че искам да му оближа дупето, което е много оригинален формат на заяждане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Само ако си смениш аватара там. Иначе не. Е ти да не искаш си сложа готиният фейс, та всички да ме гледат!? Аз мога и плочки да покажа в представителна снимка, ама повярвай ми, ще изглежда гейско! Един вид май ме дискриминираш нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Дам, дискриминирам те. Искам да виждам с кой комуникирам, не някви космати хави да ми се мотат из монитора Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Давам уроци, заповядай. Само избърши преди това работното място... Порта U da men! Псст. Man се пише с A. Men е множествено число. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Дам, дискриминирам те. Искам да виждам с кой комуникирам, не някви космати хави да ми се мотат из монитора Ти кво си мислиш, че на мойте снимки не съм космат ли!? :laughing: П.П. Аре, смених я с нещо не толкова космато... налитайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Минава ми през главата, че няма нищо по-хубаво от лошото време.Ама сега, вместо на работа да бях горе на вилата, с една яка салатка и едно шише домошарка....ама..де*ба.Не ми се баца нещо напоследък.И тая година не съм излизал в отпуска и май взе да ми идва нанагорно...Блях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
потребителскоиме Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Минава ми през главата, че от рано почвате да се ядете и по цял ден не спирате! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Нали знаеш една древна поговорка! Гладът!!!... Oправдава яденето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Е то при такова време само на маса.Ако има и запалена печица и вътре агнешко още по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 И в агнето,малко прасенце ,а в него заек ,а в заека пиле ,а в пилето пъдпъдък Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Е то при такова време само на маса.Ако има и запалена печица и вътре агнешко още по-добре Ухх,че хубаво! Макар че агнешко не обичам,задушени зеленчуци мога да си направя Огън да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 И в агнето,малко прасенце ,а в него заек ,а в заека пиле ,а в пилето пъдпъдък Да, да и за гарнитура кибапчета и кифтета.... Сега чакам и дедо да се обади с прословутата м.....а. П.П. Само да не превърнем отново темата в кулинарана, че ще ни се карат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Да, да и за гарнитура кибапчета и кифтета.... Сега чакам и дедо да се обади с прословутата м.....а. П.П. Само да не превърнем отново темата в кулинарана, че ще ни се карат. Какъв интригант си само edit: пошегувах се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Кой т'ва?Аз ли?Мнеее. Аз му подхвърлих, че ако е много на зор мога да го уредя, ама той не ще.Иска женска ръка да е пипнала работите. Едит.Споко, разбрах веднага.Не съм като някои други никове от форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Тихо с тия кюфтета че ей сега ядох и повече не искам да ги гледам ... Пък и сам мога да си готвя Много е трудно ей Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Кой т'ва?Аз ли?Мнеее. Аз му подхвърлих, че ако е много на зор мога да го уредя, ама той не ще.Иска женска ръка да е пипнала работите. Едит.Споко, разбрах веднага.Не съм като някои други никове от форума. Той дедо ти не знае какво иска Няма жена дето да прави по-хубава мусака от баща ми, така че той да си яде направена от жена, аз ще заложа на правилния готвач Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Той дедо ти не знае какво иска Няма жена дето да прави по-хубава мусака от баща ми, така че той да си яде направена от жена, аз ще заложа на правилния готвач Заинтригува ме Link to comment Share on other sites More sharing options...
tai Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 И аз си мислих, че сме бедни на думи, а то като ви чета тук, не мога да се спра да се кискам, та чак дъх вече нямам.... КОЛКО колоритен, цветен и действен е нашият български език!!! ХХАХАХААА ... колко още забележителни и уникални личности имало все още!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 И аз си мислих, че сме бедни на думи, а то като ви чета тук, не мога да се спра да се кискам, та чак дъх вече нямам.... КОЛКО колоритен, цветен и действен е нашият български език!!! ХХАХАХААА ... колко още забележителни и уникални личности имало все още!!! Пффф. Не трябваше да го казваш това. Сега ще почнат да се надпреварват един друг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.