Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ще взема да ги обръсна мойте папагали. Много мръсно правят - чистя ги 2 пъти в седмицата... :wacko:

Днес, след зверската ми разходка из покрайнините на София (села... крайните квартали) се спрях в Борисова Градина и хапвайки, започнах да подхвърлям парчета соленки на гълъбите...

Установих, че не са много по-различни от хората. Забавно ми беше да прекъсвам любовната им игра. Забелязвам мъжкия се надул като балон и се върти около женската (колко позната гледка при дискотеките), женската а-ха да му обърне внимание, мръсната гадина (аз) мята до двамата парче соленка. Женската моменталически забравя за мъжкия и се втурва да грабне парчето храна (това май съм го виждал някъде). Мъжкия продължава да се перчи още малко (вече без публика, изключае мен, трябва му известно време да осъзнае жестоката истина, също познато) и при следващото парче соленка - тегли една майна на поколението и се втурва към новото парче, изблъсквайки женската от пътя си (също позната гледка - "няма да ми пуснеш - 'земи тия шамари")...

Доста пъти прекъсвах интимностите на горките птици, но поне хапнаха :)

Но пък вършат работа в случая. И не е като да не се е случвало да виждам подобно поведение от хората. Даже напоследък все такова го гледам.

В смисъл....:

afx ми направи интернет страница ТУК smiley_140.gif
Бравo! Нобелова награда!

:ghost

afx продължавай в същия дух :)
Афекс, <...>аз съм с теб! :D
Шефе, ти си моят идол...
Тоя пич ме кефииии! Брато ако мога да ти стисна ръката....ЕВАЛА.....чета си топика и изведнъж твоя пост бааааааахти !!!!! шшшшшшшшшшш умрях да се хиля изводът ти е просто покъртителен!!! :punk :punk :punk
afx ---> супер си :) нз как ти идват такива ама ... просто немам думи :)
[asslick] Винаги съм ти се възхищавал, макар и тайничко, честно! [/asslick].
Пожелавам на всеки да се чувства по-често като afx!

Любимец на форума.... :wub: :P

Мръсник! :D

Хм, Муун Лайт или е маняк ( тая дума няма женски род ) или иска да е председател на клуба. Кажи си пиунце, кое е? :P

:blush:

Дори си нямах идея колко фенове се намират. Thanks MoonLight, душице :D :punk :punk

@Lame - недей така. Радвам се че го е забелязала изобщо че и даже е проследила post-овете.. ако не ме лъже паметта са били на определено разстояние един от друг във времето. Похвално е и говори за заинтересованст - личи си че цитатите не са правни със елементарен search.. което ако не друго ме радва и ми прави хубав деня ... самото усещане :D

btw - sandman sucks :D

Изгорях като пиле на грил... И то верно на грил се пекох, баси жегата... и аз с к'ъв акъл баш по обедните жеги ще излизам да карам по шосетата...

Сега ме е срам да се намажа с кисело мляко, както ми препоръчаха...

П.П. Днес като се ебавах с гълъбите ми идеше да се самоубия от яд, че нямам снимащо НЕЩО... Имаше един гълъб, на който точно на задника му беше залепнал етикет от "Ариана"... Въображението ми рисува плашещи картини относно как едното се е появило върху другото...

Само аз ли мисля, че афх няма нищо общо с този на живо? Само аз ли мисля, че това, което пише тук, не го мисли, а просто се опитва да се харесва? Само аз ли смятам, че афх е гей? Само аз ли познавам афх на живо?

....

АФХ ОБИЧАМ ТЕ!!! :)

Само аз ли мисля, че афх няма нищо общо с този на живо? Само аз ли мисля, че това, което пише тук, не го мисли, а просто се опитва да се харесва? Само аз ли смятам, че афх е гей? Само аз ли познавам афх на живо?

Нека другите да кажат, но ако си позволя да направя леко сравнение между теб и останалите хора които познавам, смятам че дори си нямаш идея колко си далече от истината :)

аз се сетих и и се замислих дали ще е хубаво времето в неделя,че ще ходя за риба,ако някой знае да каже,че нямам време за новини

мисля си ,че снощи мноо се раздадох,ама беше лудото парти :punk и че нещо от партита не мога да се оттърва тия месеци :P :lol:

ама тя сесийката хубаво ша ми каже :wacko:

:) Аз май съм циник! :D

Аахах ми покани ме, да не си сама ... :P

Самотните нощи дават възможност на човек да бъде сам със себе си и да се обича... :love Едиственият човек, който може би може да разбере един човек истински и да го обича истински и безкористно, това е самият човек - сам себе си!

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Хей, ръчички, хей ги две,

те ми служат най добре!

Самотните нощи дават възможност на човек да бъде сам със себе си и да се обича... :love Едиственият човек, който може би може да разбере един човек истински и да го обича истински и безкористно, това е самият човек - сам себе си!

те ми служат най добре!

Хах, цялото това ми прозвуча твърде много в духа на " и сам воина е воин " . Но не съм сигурен, че воина по собствено желание е поискал да остане сам. По-скоро му е отредено от тъй наречената "съдба" ( не съм сигурен, че вярвам в нея ) или просто е сам поради стечение на обстоятелствата. Та.. малко се получава като от оная приказка с киселото грозде, ( вярвам, че всеки я знае ) като в този вариант звучи горе долу така - "сам съм, ама защо са ми други, като те не знаят как да ме обичат истински, а и не могат ". А в същото време дълбоко в себе си и твърде лицемерно, за да си признаеш - търсиш, чакаш, надяваш се все пак... да се появи "някой", който да ти покаже или поне да се опита да те накара да вярваш, че всъщност много по-добре е да споделиш с някого нещо ( с риск да бъдеш излъган в крайна сметка ) , отколкото да вярваш в искрената си, неподправена любов към себе си..

(Аз май много се отплеснах, но се надявам да си ме разбрал правилно. )

А сега сериозно... самопредложих се на момичето щот' е само. Пък аз хич не обичам сами момичета Петък вечер. Всъщност не ги обичам сами и в Събота вечер, нито в Неделя, Понеделник, Вторник, Сряда и Четвъртък... и понеже съм свръхуслужлив... и така :D

А това за ръцете няма к'во да се коментира.. "Слънце, въздух и онанизъм - здрав и бодър организъм" - Не съм сигурен дали не е перифраза на една друга скоропоговорка ама това в случая е без значение.. ( особено щом вярваш в нея ) :P

те ми служат най добре!

на мен пък ми прозвуча,като чекиджиите ще превземат света,известен факт за всички които вярват в него :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...